Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Studeni 2018. 00:36

Isto koristim Baby dry zasad, ali planiram lagano početi uvoditi platnene pelene kad smo doma, a imati ove jednokratne kad idemo van. Inače sam otvorena za obje opcije, ali iskreno, kad ponjisim ovo sto smrdi na plastiku pa kad vidim u čemu mi je dijete zamotano... počinjem lagano naginjati da čim prije krenem s platnenim. Ako mi bude teško s tim pranjem i sušenjem, ili on bude imao reakcije, neću inzistirati, Ostat ću pri onoj opciji koja je bolja za njega. 

Nas_bebac
    02. Studeni 2018. 03:01

Mi koristimo moltex za sada su se pokazale super... Ja prestala krvarit, mi isto cekamo 6 tjedana 😂😂i mi zaboravili kako se to radi hahah 🤷🏻‍♀️🤣🤣
    Justme123 jaoo dugaaa kupkaaa i ja biii onako puna kada malo soli neznam kada sam zadnji put si priustila kupku sve su samo brzinska tusiranja postala 😂😂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

02. Studeni 2018. 07:03

Nas_bebac

Mi koristimo moltex za sada su se pokazale super… Ja prestala krvarit, mi isto cekamo 6 tjedana 😂😂i mi zaboravili kako se to radi hahah 🤷🏻‍♀️🤣🤣
    Justme123 jaoo dugaaa kupkaaa i ja biii onako puna kada malo soli neznam kada sam zadnji put si priustila kupku sve su samo brzinska tusiranja postala 😂😂

Meni su doktori govorili da nek cekam da prestane krvarenje skroz prije nego se odlucim na kupku, a za seks su mi nakon drugog poroda rekli da oni to vise ne ogranicavaju i da smijes kad se osjecas spremnom, al ako se ne smijem kupati radi mogucnosti infekcije, onda ne bi riskirala ni s ovim drugim. 
    Garavusa joj svaka cast, ja sam lijena za te platnene, imam dojam da ionako 5x vise vesa perem kad imam bebu doma.
    Baby.nb1 ako te ne boli vise, onda ne bi trebala imati problema, doduse ja nisam nikad unutarnje imala nego samo vanjske, al sam cekala tih 6tj svaki put (a i sad cu izgleda)
    Maslacko sjeca se muz, ne brini 😆

PlavaBorovnica
    02. Studeni 2018. 08:05

Dobro jutro! 😊
    Garavusa, potpisujem ovo za pelene. Na dar sam dobila Happy pelene bile su dobrre al ne znam gdje ih ima kupiti, Violetine su mi se pokazale lošije kvalitete, Pampers premium smrde na plastiku, sad imam babydry, ok su ali razmišljam uvesti platnene kao i ti pa kako bude. 
    A bračne dužnosti...jedva čekam😁
    Mojih 6 tjedana je prošlo, ali čim je prestalo krvarenje od poroda, ja sam dobila menzis (ha,ha majko prirodo), i onda kad je prestao- tjedan nakon opet krvarenje koje je trajalo 4-5 dana, ne kužim. Jel to bio dupli menzis?? Idući tjedan imam pregled kod gin, kad ona potvrdi da je sve ok tamo dolje, krećem u ispunjavanje dužnosti. Baš mi se hoće, it's been a long, long time 😄

Looda_vila
    02. Studeni 2018. 11:19

Dija tvoj muzek je bas brizan😁 mene moj ne štedi ni pol posto🤪😂  ponekad imam osjecaj da je zaboravio i da sam rodila prije skoro mjesec i pol😣😡
    Mi smo svoje zbavili😎🤗 jedva sam docekla. Mogli smo i prije, obzirom da nisam vaginalno rodila..pa je tamo dolje ista situacija..al cekala sam da.to usrano krvarenje stane skroz.
    Cure, znam da dojenje nije sad nikakva zastita kaj se tice nove trudnoce.. nisam se jos raspitivala jel se mogu kombinirat neke kontracepcijske tablete i dojenje? Kondomi i prekinuti odnos mi nije napeto..pogotovo kondomi, ne znam kad sam zadnji put to kupovala...mozda tam prvs god faxa🤣🤣 a ne bih bas voljela ostat trudna tak brzo.. 
    I jos jedno pitanje..jel se moze kombinirat bio gaja (koja u sebi ima dodadatk vitamina D) i oleovit d3 kapi?  

petrapp2605
    02. Studeni 2018. 11:32

Looda_vila nikako nemoj koristiti dva izvora vitamina d, rađe kupi biogaiu bez d vitamina!
    Bravo za vas, mi još nismo iako sam i ja rodila carskim i prestala krvariti, pričekati ću utorak i kontrolu makar je prošlo 6.tj a i sutra idem na depilaciju... Mislim da kontracepcijske i dojenje nikako ne idu skupa, a uostalom zar se ne počinju piti s prvim danom menge bar sam ja takve pila. 

suncica85
    02. Studeni 2018. 11:34

Pozdrav mame, imam pitanje, mozda koja ima koju informaciju od koga, uglavnom i ja sam cekala da prodje tih 6tjedana, odnosno 7 jer mi je tad bio zakazan pregled, iako sam prestala krvariti do 4tog tjedna ali sam nakon tog bas osjecala bolno zatezanje kao da jos imam neki sav. I neki dan na pregledu mislila sam da ce mi oci ispast, kao da me netko ponovno reze dole da je i dr.prestao sa pregledom i odustao od tog da napravi papa test, jer, kaze mi, previse su me zatvorili dok su me sivali i taj zadnji sav su previse stegnuli ko da je zicom povezano. I sam mi je rekao neka jos pricekam sa odnosom, da nek mazem sa nekom kremom koja moze a i ne mora to kao omeksati, pa ak osjetim da je lakse da nek probamo al polako polako (ak on tak kaze sve me strah i probat) i za mjesec dana ponovno kontrola  nadam se da ni jedna nema takvo iskustvo, al jeste sto cule od nekog i kako se to rijesilo? Bas sam si jadna zbog tog

02. Studeni 2018. 11:43

Ocito sam ja jedina koju je strah obavljat duznosti 😅
    S obzirom na broj tih mojih savova pricekat cu ja pregled kod gin da vidi stanje. Krvuckam jos malo tj. kapkam ko kraj menge. Pa svakako ne bi jos...
    Salila sam se s muzem da cemo za bozic ako i tad 😁
    suncica, ajoj nisam to jos cula. Nadam se da ce pomoci ta krema 😔 

Dija85
    02. Studeni 2018. 11:51

Looda_vila

Dijatvoj muzek je bas brizan😁 mene moj ne štedi ni pol posto🤪😂 ponekad imam osjecaj da je zaboravio i da sam rodila prije skoro mjesec i pol😣😡
    Mi smo svoje zbavili😎🤗 jedva sam docekla. Mogli smo i prije, obzirom da nisam vaginalno rodila..pa je tamo dolje ista situacija..al cekala sam da.to usrano krvarenje stane skroz.
    Cure, znam da dojenje nije sad nikakva zastita kaj se tice nove trudnoce.. nisam se jos raspitivala jel se mogu kombinirat neke kontracepcijske tablete i dojenje? Kondomi i prekinuti odnos mi nije napeto..pogotovo kondomi, ne znam kad sam zadnji put to kupovala…mozda tam prvs god faxa🤣🤣 a ne bih bas voljela ostat trudna tak brzo..
    I jos jedno pitanje..jel se moze kombinirat bio gaja (koja u sebi ima dodadatk vitamina D) i oleovit d3 kapi?

Je, zbilja je brizan, radi sve ali sve u kuci. Nekad mi bude zao pa dok ga nema pocistim malo pa onda bude ljut. 🤷‍♀️
    Ja cu pitati za spiralu kad budem isla na pregled. Napomenuli su mi da ni slucajno ne ostajem trudna iduce dvije godine. Ali vise ni ne planiramo. 

Looda_vila
    02. Studeni 2018. 12:27

Petra da, pretpostavljala sam da kombinacija oba pripravka sa D vitaminom nebi bilo dobro da ne dode do predozirnja. Zato sam i pricekala sa davanjem. Otisla sam se prosetat do pedijarice pa sam pitala. Veli mi da ako idemo redovito van i ako dajem tu bio gaju sa D vitaminom  da je to sasvim dovoljno. Tak da cu nastavit s tom kombinacijom. Od te bio gaje bas ima stolicu onak postenu, iako sam primjetila da se broj pokakanih malo smanjio, sto i bude tako oko 6.tjedna, a mi smo danas 6tjedana.
    Suncica uff bas su te lijepo onda sredili. Ne znam nikog da je imao takvu situciju. A da odes na jos koji pregled? Ili u bolnicu gdje si rodila? Mislim da ako su te vise zasili i jace stegli da to nece nikakva krema opustit. Mozda bolje reagirat sad dok je jos sve frisko relativno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.