Rorry, kakvo je pakiranje tih posudica tj koliko ih ima unutra? I cijena? Vjerujem da ti nedostaje mama, meni se teško povezati sa svekrvom jer nismo isti tip osobe i nikad nisam opustena u njenom društvu nažalost 😥
Mamma2 - izdajam tijekom dana, posudicu držim u frižideru i svaki put kad se izdojim dodam u frižider. Na kraju dana (rekla patronažna da u frižideru može stajati Max 6h) spremim u zamrzivač. Mislim da ću ubuduce svako jutro pokušati izdojiti pa dati malenoj to mlijeko isti dan, bez spremanja u zamrzivač..pa ćemo vidjeti ako će tako funkcionirati.
Kalanhoja da da ako ne cica tu cicu onda uspijem tako... Ako cica onda manje...
Rorry je znam da bi mu trebalo biti dosta ali bome stalno visi na sisi i hoce jos ako mu ne tece gospodin se buni 😅
Svekr(i)va meni je ok dodje vidit malog svako toliko i ode doma 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Anđeo, imam aventovu ručnu, zasad sam zadovoljna. Kad ima mlijeka tik-tak se izdojim. Dosta je jednostavna za rukovanje.
E da i sta se tice spremanja tj zamrzavanja mislim da sam negdije citala da je preporucljivo imat u frizideru max 2 obroka unapred jedino ako ce ti trebat za vuse dana onda se izdajas vise... Ja vecinom kada izdajem onda mu dam kada se probudi pa pita ako mu moga nije dosta..
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Ja imam Aventovu rucnu i ne bi je mjenjala ni za sto! Odlicna mi je. Sama odredujem tempo izdajanja i bas sam zadovoljna. Jedino nisam zadovoljna s njihovom tom bocicom pa ja prelijem u dr. browns anticolic.
Ja imam el. Medelinu meni je ona super iako je skupa
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Kalanhoja moja nece cica svaki put pa onda uspijem kad odluci da nece.. kad hoce onda hoce samo jednu pa onda izdojim drugu.. ali ne smrzavam jer joj onda odmah dam kad odluci da nece prihvatiti cicu 😂 bas me vrti oko prsta
Andeo Ja imam Tommy Tippee elektricnu.. kupila sam elektricnu kad sam skuzila da ce mi tribati cesto..
Rorry, zbog moje svekrve i svekra sam sritna sto nisam u istoj drzavi.. oni su stvarno posebni slucaj..zovemo ih jednom tjedno i svaki put zavrsimo tako zivcani 🤬
Kalanoja, ove imam:
https://www.babycenter.hr/avent-scf61810-komplet-posudica-za-spremanje-mlijeka-10x-122090.html
I ja imam aventovu rucnu, i one se mogu spojiti direktno na izdajalicu. Kod izdajalice me zivcira sto ponekad cvili 😕 mene zanima, kad izdajate, onda stiscete tu izdajalicu kao kad beba sisa ili drzite stisnuto dok mlijeko curi?
Kalanoja, ove imam:
https://www.babycenter.hr/avent-scf61810-komplet-posudica-za-spremanje-mlijeka-10x-122090.html
I ja imam aventovu rucnu, i one se mogu spojiti direktno na izdajalicu. Kod izdajalice me zivcira sto ponekad cvili 😕 mene zanima, kad izdajate, onda stiscete tu izdajalicu kao kad beba sisa ili drzite stisnuto dok mlijeko curi?
Aaaa i tvoja cvili! Ja mislila da ja to krivo spojim 😅 Ja kao kad beba sise osim ako vidim da je bas mlaz onda pustim koliko ide
I moja Aventova cvili hehe 😜
Hvala Rorry, možda ću si ići kupiti 😊
Ja se želim izdajati najviše zbog toga što bih nekad išla u grad ili negdje okolo, a ne bih baš dojila u javnosti. Zgodnije mi je izvući bočicu iz torbe i dati bočicu.
Kad izdajam stisnem kao što beba cika 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji