Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    31. Listopad 2018. 17:44

Kalanhoja

Pitanje u vezi presvlacenja.. Svi uvijek govore da treba prvo presvući pa nahraniti dijete… Meni nekad bude lakše da ju prvo nahranim pa presvucem jer mi tako ne plače.. je to greška ili ne?

I mene to zanima jer kad ju presvucem prije onda dok ju hranim skoro uvijek se pokaka. I kako da ju ostavim takvu da spava 🤷‍♀️ a opet ako ju presvlacim poslije hranjenja onda ju razbudim i nece spavati. Tako da nisam pametna 🤦‍♀️

Elza
    31. Listopad 2018. 18:03

Dija85

Kalanhoja

Pitanje u vezi presvlacenja.. Svi uvijek govore da treba prvo presvući pa nahraniti dijete… Meni nekad bude lakše da ju prvo nahranim pa presvucem jer mi tako ne plače.. je to greška ili ne?

I mene to zanima jer kad ju presvucem prije onda dok ju hranim skoro uvijek se pokaka. I kako da ju ostavim takvu da spava 🤷‍♀️ a opet ako ju presvlacim poslije hranjenja onda ju razbudim i nece spavati. Tako da nisam pametna 🤦‍♀️

Identično tako i meni... Još ju ovih dana muče vjetrovi tako da je pelena stalno kakana 😒 A isto nemam srca ju pustiti takvu da spava..
    Za bljuckanje ne znam, neki dan mi se 3 puta izbljucala ali pretpostavljam da zato što je taj dan bila stalno na cici pa se prejela...

Dija85
    31. Listopad 2018. 18:13

Kalanhoja

Dija85

Kalanhoja

Identično tako i meni… Još ju ovih dana muče vjetrovi tako da je pelena stalno kakana 😒 A isto nemam srca ju pustiti takvu da spava..
    Za bljuckanje ne znam, neki dan mi se 3 puta izbljucala ali pretpostavljam da zato što je taj dan bila stalno na cici pa se prejela…

Meni se jednom do sad ispovracala, bljucne rijetko, a jos rjeđe podrigne. Valjda je to sve ok. Pitala sam patronažnu, ona kaže da ne mora bljucnuti poslije svakog podoja. Pupak nam jos uvijek nije otpao, jedva cekam. 
    I cure hvala na savjetima za štednju, zlato mi uopce nije palo na pamet 😊❤
     Mi danas prijavili bebu i dobili super veliki paket od grada, stvarno im svaka čast. I još uz to 2500 kn. 

PlavaBorovnica
    31. Listopad 2018. 18:15

Bog mamice :) :) ne stignem tipkati nimalo. Pročitala sam zadnje -tri stranice, vidjela nešto korisno o štednji. Hvala za ideju- kriptovalute (ipak ne znamo što budućnost nosi). 😉
    Nadam se da ste dobro.
    Ja se već neko vrijeme osjećam sigurna u sebe i kako s bebom, i to mi puno znači. Počinjem prepoznavati njezine potrebne, i lakše je.
    Muž i ja smo dobar tim, on je super u uspavljivanju. Netko je od vas rekao, "par slatkih riječi joj uputi i ona zaspe" 😊😊😊
    Dojenje je postalo ugodno! Osim oni dani kad je cica 0-24h. Nikad nije odbila hranjenje, i samo dojim.Hvala Bogu. Noću spava, pa cijelu noć. Ovisi, nekad u 22h, nekad u ponoć zaspi a onda spava do 6,7h ujutro. S tim, da prije nego zaspe uzme zalihe mlijeka ko da ide spavat zimski san 😁 
    Netko je rekao, još djece. Zasad mi se čini -da! Rado :) 
    Svima pozdrav veliki od nas dvije. 😘❤

PlavaBorovnica
    31. Listopad 2018. 18:16

Dija, gdje ti to živiš? Zaista dobar paket.😁😘

Dija85
    31. Listopad 2018. 18:25

PlavaBorovnica

Dija, gdje ti to živiš? Zaista dobar paket.😁😘

Novska 😁😊to su novo uveli, bebe rođene od 1.9 ove godine dobiju paket.

Nas_bebac
    31. Listopad 2018. 18:32

Dija85 vauu svaka cast bas super paket👍👍
    Stednja i ja sam razmisljala svi kod nas kazu stednja medo stedo ja joa uvijek neznam al sad kad sye rekle zlato zvuci super...
    Mi danas zavrsilinkod pedijatrice jer je mene ulovila panika da mi djete ne stoji dobro... Jucer mi je bio sav neki bezvoljan non stop cica ako ispadne se probudi i tako ukrug da bi onda u 21 zaspao i spavao do 15 do 2 di sam ga ja isla budit jer mi je bilo cudno da malac spava toliko pa onda ostatak noci opet cica i kad ispadne plac, ujutro zovem pedijatricu pa nas je poslala vadit krv i crp kaze sve uredu  krv kaze samo blagu prehladu nista strasno al mene panika oprala jer je bio strasno miran, kaze pedijatrica Noa ako tako nastavis mama ce s tobom dobit srcani hahha ima pravo prestrasila sam se fulll..... Al eto bolje da dodjem za nista nego da bude nesto a ja budem doma 😊😊

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Baby.nb1
    31. Listopad 2018. 19:15

Pozdrav ekipa! Danas extra naporan dan, ruke mi otpadaju, spavanje 0 bodova.
    A jucer prespavao skoro cijeli dan, budio se samo za jesti. Ko ce ga znati kaj njih preokrene...
    U ned se moramo javiti u bolnicu, u pon ima dog uretrocistoskopiju. Vec me sad panika hvata jer je opca anestezija, sto znaci da smije jesti zadnji put 6 sati prije, a piti vodu i caj 2 sata prije. A kako on urlice kad je gladan, moglo bi biti veselo 😱

url=https://lilypie.com]

31. Listopad 2018. 19:17

Dija paket je wow!
    Kalanhoja ma presvuces bebu kad se ukaka i to je to, nema tu mudrovanja, to kaj u bolnici kazu, kazu jer ak im beba bljucne po robici u kojoj je, ne znaju hoce li imati cistu za dati da presvuces. Ja svog redovito presvlacim nakon podoja i nikad nije bljucnuo radi toga, a razbudi se ponekad pa se uspava opet, nekad sam u kolijevci, nekad meni na rukama pa se mazimo i nosimo malo.

maslacko456
    31. Listopad 2018. 22:25

Dija paket je predobar 😱
    Kalanhoja, ma presvlaci je kako tebi bolje odgovara.. ja je po danu presvlacim kad zatreba a po noci pokusam prije hranjenja da se ne bi razbudivala.. ako se pokaki tokom hranjenja onda mjenjam ponovno.. 
    Sto se tice stednje, ja cu otvoriti obicnu a ne djecju ali ne u banci.. isto ovdje imaju neke postanske obveznice pa cu joj uzeti i njih, nema bas kamata ali svake godine izvlace brojeve i poklanjaju svasta pa mi se to cini zabavno za djecu.. kolegica s posla je dobila besplatno mjesec dana slanja poste 😂 druga godisnje karte za zoloski.. mislim da ce joj biti super kad bude veca cekati da vidi je li sto dobila 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.