Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Studeni 2018. 12:08

Baby.nb1, a zlato malo, nadam se da ce izdrzati bez hrane toliko. Bit ce sve dobro! Drzite se!
    dija85, woow stvarno su se iskazali! Bas pohvalno za jedan grad! Ovi nasi samo vrte iste fraze oko te pronatalitetne politike, ali nitko nista ne poduzima 🤔
    maslacko, pa to mi je genijalno! Ja sam opsjednuta nagrandim igrama i uvijek nesto igram, tako da bi vise mene to zabavljalo 😁 A godišnja karta za zoološki 😆 Taman doktorirat svaku zivotinju 😂😂 A ako je lijepo uredeno bio bi mi gust samo setat tamo s klincem.

01. Studeni 2018. 13:42

Pampers premium je sranje gdje god ih kupili jer samo da zabodete nos u pakiranje osjetite smrad na plastiku. One obične zeleno pakiranje su kao klasa ispod a 10 puta su bolje
    Djecja štednja - ja sam mislila stambenu stedionicu otvoriti na njegovo ime ali još moram proučiti u koju. Sviđa mi se ova ideja sa zlatnicima 

01. Studeni 2018. 14:13

garavusa005

Pampers premium je sranje gdje god ih kupili jer samo da zabodete nos u pakiranje osjetite smrad na plastiku. One obične zeleno pakiranje su kao klasa ispod a 10 puta su bolje
    Djecja štednja- ja sam mislila stambenu stedionicu otvoriti na njegovo ime ali još moram proučiti u koju. Sviđa mi se ova ieja sa zlatnicima

Isto za pampers premium i ja tvrdim 👍

01. Studeni 2018. 15:49

garavuso i just me, jedva cekam potrositi ove paketr sto sam ih kupila. Ja mislila da su najbolje 🤦‍♀️
    Koje vi koristite? Mozda ste vec i pisale ranije, al nisam po pratila 🙈

01. Studeni 2018. 17:55

KikeS

garavuso i just me, jedva cekam potrositi ove paketr sto sam ih kupila. Ja mislila da su najbolje 🤦‍♀️
    Koje vi koristite? Mozda ste vec i pisale ranije, al nisam po pratila 🙈

Obicne pampersice, new baby dry 2, a za starijeg koji ima 2 godine koristim active baby dry 5 pelene-gacice, ali se nadam da cu njega uskoro izvuci iz pelena. Babylove pelene-gacice su bile dobre, ali vise nisu, kceri su super upijale (4,5 god ima sad i odavno ne nosi pelene) i onda su nesto mijenjali i sad propustaju (probala na dvogodisnjaku).
    Kako vi stojite s krvarenjem? Jel kome prestalo to skroz? Meni je dosta vise, nije to sad krv vec dugo niti je obilno, al jos uvijek nije stalo, a ja imam zelju sjediti u kadi sat vremena u vrucoj kupki jer odavno nisam

Looda_vila
    01. Studeni 2018. 18:48

Evo meni stalo krvarenje od ponedjeljka...ja se nadam iskreno da vise ni nece!
    Ja koristim pampers premium isto, al nisam primjetila da smrde😳 bas cu obratit pozornost.
    Cure jeste obavile bracne duznosti?😁

Dija85
    01. Studeni 2018. 19:22

Looda_vila

Evo meni stalo krvarenje od ponedjeljka…ja se nadam iskreno da vise ni nece!
    Ja koristim pampers premium isto, al nisam primjetila da smrde😳 bas cu obratit pozornost.

😁 ja ne. Prilično sam sigurna da me moj neće ni taknuti dok ne prođe ovih 6 tjedana oporavka. Prilično ozbiljno je to shvatio. 😁🤷‍♀️ jedva mi do wca da samoj. Rekla sam mu kad to prođe i kad skočim na njega gotov je 🤣

01. Studeni 2018. 19:47

Looda_vila

Ja ne jer jos curim pa ne zelim, ali jedva cekam i to i kupku 

Baby.nb1
    01. Studeni 2018. 21:36

Looda_vila

Ne, sve kao cekam da prođe tih famoznih 6 tjedana, strah me prije, s obzirom da sam i unutarnje savove imala. Da nesto bude, nislim da me vise ne bi taknuo  😂😂 A bas mi se hoce 🤪🤪

url=https://lilypie.com]

maslacko456
    01. Studeni 2018. 23:18

Mene strah da sam zaboravila kako 😂😂 nismo smili zadnjih 4 mj.. ni ne sicam se kako 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.