Looda_vila za d vitamin ima odgovora pa necu ponavljati, a sto se kontracepcije tice, imas mini pilulu koju smijes dok dojis pa vidi sa svojim ginekologom
Looda rijetko tko zna išta o kriptovalutama, niti mlađa generacija nezna, mogu misliti kako su vas gledali u poreznoj, ko da ste s Marsa pali 😂
A bračne dužnosti još čekaju, tek sam prestala krvariti prije 5 dana, ali jedva čekam, u celibatu smo od 6 mjeseca
Cure kak vi aspirate nos i koliko cesto? Npr ja cujem kod Helene ko neko hroptanje tu i tam, ko da je šmrkljić u nosu, no..kad stavim fiziolosku i probam izvuc nema nis.
Cure kak vi aspirate nos i koliko cesto? Npr ja cujem kod Helene ko neko hroptanje tu i tam, ko da je šmrkljić u nosu, no..kad stavim fiziolosku i probam izvuc nema nis.
Mom je danas nos zacspljen i hropce cudno. Kupila sam ono za usisivac i neke ampule, jer s fiziološkom nije nist izaslo kao ni s onim rucnim aspiratorom.
Mom je danas nos zacspljen i hropce cudno. Kupila sam ono za usisivac i neke ampule, jer s fiziološkom nije nist izaslo kao ni s onim rucnim aspiratorom.
Ja uzela sterimar baby...nisam jos s tim isprobala. Imam rucni elektricni aspirator...ne cini mi se da je slab...ili mozda je? Hmm..
Ajde javi kak je s tim nastavkom za usisivac..jel izvuce kaj.
Kod moje nije tak strasno..al nebi voljela da se to krene nakupljat i sl. U sobi di spavamo radi cijelu noc ovlazivac i odrzava idelnu vlagu. Jedno prek dana u ostatku stana je bas suh zrak, iako luftam cesto i imamo one posude za vodu na radijatorima, al to nis ne pomaze.
Ja uzela sterimar baby…nisam jos s tim isprobala. Imam rucni elektricni aspirator…ne cini mi se da je slab…ili mozda je? Hmm..
Kod moje nije tak strasno..al nebi voljela da se to krene nakupljat i sl. U sobi di spavamo radi cijelu noc ovlazivac i odrzava idelnu vlagu. Jedno prek dana u ostatku stana je bas suh zrak, iako luftam cesto i imamo one posude za vodu na radijatorima, al to nis ne pomaze.
Ak mu se pogorsa do navecer cemo probati. Strah me s tim usisavačem nekako jer imam osjecaj da nema toga puno unutra 🤷♀️
E tako je i nama doma. Koji ovlazivac imate?
Ja imam i ručni aspirator i ovaj na usisavač,a ovaj na usisavač mi se pokazao puno bolji, uštrcam fiziološke i za taj čas izvučemo ako ima kaj, ako ne nosić se pročisti i dobro je. Pogledam tu i tamo nosić, a i ak čujem nešto.
Ja uzela sterimar baby…nisam jos s tim isprobala. Imam rucni elektricni aspirator…ne cini mi se da je slab…ili mozda je? Hmm..
Ak mu se pogorsa do navecer cemo probati. Strah me s tim usisavačem nekako jer imam osjecaj da nema toga puno unutra 🤷♀️
E tako je i nama doma. Koji ovlazivac imate?
https://beurer.com.hr/ovlazivaci-zraka/9-beurer-lb-44-ovlazivac-zraka.html
Dobar mi je jer je tih. Al moras dobro pazit kolika ti je soba i koliko jako ces ga namjestit..da si poplavu ne napravis🤣🤣
Petra jel joj svaki dan stavljas fizioloske?
Looda_vila je svaki dan fiziološkom čistimo nosić, više ni ne negoduje dok to radimo
Looda_vila mi svaki dan kapamo i aspiriramo, tj i vise puta dnevno. Aspirator slobodno probaj na sebi, uopce nije slab kinderluxov (probala sam ga), ja i dvogodisnjaku redovito s tim izvlacim, jedino najstarijem djetetu ne jer dramatizira, al ona zna ispuhati nos pa ni ne trebam. Nama je pedijatrica rekla nakon kapanja i aspiriranja jos jednom kapnuti jer izvuces asporatorom i to sta si ukapala.
Sortiraj odgovore
Najstariji