Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    31. Listopad 2018. 07:29

Justme123 Ma.znam koje su cijene u podsljemenskoj zoni, nije neka bitna razlika izmedu jaruna i tamo. Bar ne ono sto sam gledala. Muz je jako vezan za jarun, tu je odrastao, tu mu je ekipa i sve..htio bi i da mala ide u vrtic i skolu di je on isao... cak smo nasli odlicnu zemlju sa kucom za rusit...skoro pa na samom ulazu na jarun 2000 m2..no ima 10-ak vlasnika i nikako se dogovorit. Dali smo nekoliko puta ponudu preko odvjetnika..no nista, 8/10 se slozi i ovo 2 nikako se slozit. Uzas. A vidjet cemo..imamo jos koju godinu da razmislimo. Ja Helenu planiram u vrtic tek od 2.god...mama ce mi u penziju iduce god pa ce bit baka servis😍🤗
    Rorry kako sisa? Jel se smirilo?
    Mi smo jucer obavili uzv kukova- sve super. Danas pedijatar🎉
    Mislim da sam prestalq krvarit..vec 3 dana nista na ulosku..jeeeej! 🎉🎉 taman u petak 6 tj od poroda. 
    Cure jel vama bebe cokcu dok sisaju??moja je to pocela...cuje ju se kad papa kroz cijelu zgradu😂🤪😂

Dija85
    31. Listopad 2018. 09:44

Jutro mame, još jedna dobra noć iza nas. Probudila se jednom oko 2, jela i spavala do 7.
    Looda i moja je počela coktati dok jede 🤣 pomislim da ne prihvati sisu kako treba ali osjetim da vuče 😁
    Mame da li koja od vas ima otvorenu dječju štednju? 

Isssa
    31. Listopad 2018. 09:58

KikeS evo otvorila sam novi paket Pampers premium i smrde kao što si rekla, ove sam kupila u Bipi a prošle u Plodinama (neznam jel to ima kakve veze), toliko smrde da me probudi smrad po noći😪 a ovako kad ju šnjofam onda miriši. 
    Looda i moj cokće ponekad, pogotovo ako je gladan jako 😂, ali onda nastupa red štucanja, pa plač, pa grčevi....sad ga prekidam kad krene coktati, ako se ne smiri onda mu dam flašicu
    Dija super za spavanje, mi smo svaka 2 sata prištekani na cicu.
    Nemamo dječju štednju i neću ni otvarati, onda za svaku kunu kaj želim dići prije 18. godine moram tražiti dozvolu od socijala, to mi je katastrofa. Pretvaram u eure i nek to bude kod nas na čuvanju na posebnom računu. 

• Rorry
    31. Listopad 2018. 10:02

Hej cure,  ja sam jucer jela punjenu papriku i nocas mi je Mila imala uzasne grceve  tako da to izbacujem.  
    Looda vila,  nije,  ne boli me,  ali osjetim kvrgetinu i sad imam manje mlijeka,  vidim da me cesce trazi jesti i ne najede se u obroku  mislim da cu ici na uzv da se vidi jel samo zacepljeno,  svasta sam procitala na netu pa me panika uhvatila.  Uzasno me rastuzilo to,  bas nam je lijepo islo hranjenje.  
    I moja cokce,  najbolje mi je kad spava i sisa i onda zacocke i poplasi samu sebe 😀
    Mi danas idemo na uzv kukova,  nadam se da ce biti sve ok. 
    Dija, nemamo stednju, ali budem to sigurno otvorila

Dija85
    31. Listopad 2018. 10:26

Ja razmisljam i gledam koju bi stednju, kako i šta ali kao što Isssa kaže onda za svaku kunu ako poželim podići moram tražiti dozvolu. Iako, jako sam štedljiva i vjerovatno to ne bi ni dirala ali nikad se ne zna.
    Zasad njezini novci stoje u kuverti u ladici🤷‍♀️

Isssa
    31. Listopad 2018. 10:47

Dija85

Ja razmisljam i gledam koju bi stednju, kako i šta ali kao što Isssakaže onda za svaku kunu ako poželim podići moram tražiti dozvolu. Iako, jako sam štedljiva i vjerovatno to ne bi ni dirala ali nikad se ne zna.

Mi si razmišljamo kaj da radimo, realno vrijednost novca s godinama pada, danas 100 eura nešto vrijedi, za 10 godina će vrijediti kao danas 50 a kad će dijete imati 18 godina imat će šipak vjerojatno. Mislim da je najpametnije npr štediti godinu dana pa kupiti zlatnu polugicu, zlato će samo više vrijediti s godinama. Kaj mislite o tome?

31. Listopad 2018. 11:05

Looda_vila ovisi sta zelis, moj muz nije zadovoljan niti jednom ponudenom kucom (cijena udaje za arhitekta hahaha) i gradio bi svoju, ali to znaci odgoda preseljenja dok se ne izgradi. Jarun je lijep i imas gdje za setati s djecom tako da bih i ja tamo gledala da nemam vec poslozene neke stvari na drugoj strani grada.
    Isssa ne moras stediti za polugicu, mozes i zlatnike kupovati, baci oko na: https://www.muenzeoesterreich.at , tamo imas novcice, a vrijednost se racuna isto kao i za polugu, ali su zlatnici jeftiniji i manje moras uloziti, npr danas kupis 3 pa za mjesec dana 1 il 2, umjesto da cekas dok skupis za polugicu. 
    Dija85 moji imaji stednju i stavljam im svakome isti iznos mjesecno, 100kn pa kad budu punoljetni, nesto ce i imati...nadam se

Looda_vila
    31. Listopad 2018. 11:10

Isssa

Dija85

Ja razmisljam i gledam koju bi stednju, kako i šta ali kao što Isssakaže onda za svaku kunu ako poželim podići moram tražiti dozvolu. Iako, jako sam štedljiva i vjerovatno to ne bi ni dirala ali nikad se ne zna.

Mi si razmišljamo kaj da radimo, realno vrijednost novca s godinama pada, danas 100 eura nešto vrijedi, za 10 godina će vrijediti kao danas 50 a kad će dijete imati 18 godina imat će šipak vjerojatno. Mislim da je najpametnije npr štediti godinu dana pa kupiti zlatnu polugicu, zlato će samo više vrijediti s godinama. Kaj mislite o tome?

Apsolutno da. Zlato povijesno gledano nikad nije niti vjerujem da ce gubit na vrijednosti. Samo ne znam kakva je procedura kod nas kod kupovanja, koje je cistoce itd. Mi to planiramo raditi u CH jer tamo imamo iskustva i tocno znas sto dobijes itd A naravno, ulozili smo joj i u kriptovalute🤣😁
    Kamate na stednju su presmijesne, pa ni kikiriki ne mozes s njom na kraju god kupit. Pogotovo od kad su uveli i porez na stednju..

31. Listopad 2018. 11:24

isssa, ja sam te pampersice i kupila u bipi 😱 Znaci bipine smrduckaju samo. Vec sam pomislila da sam umislila smrad 😅
    Mi mislimo mozda otvoriti u Erste banci kod mede Stede 😁

petrapp2605
    31. Listopad 2018. 11:57

Bok mamice! Moja je spavala od pola 22 do pola 2, i onda od pola 3 do 6, što je već veliki napredak.
    Što se tiče štednji, te dječje štednje uopće nisu isplative, ja sa sad nedavno uzela neko životno osiguranje vezano uz investicijske fondove, uplaćujem 40 € mjesečno, i već za 3 godine mogu nešto dignuti, a kamate su puno više nego kod običnih štednji, to nam je preporučila šogorica koja radi za jednu firmu koja radi financijske analize i savjetovanja, i onda na temelju vaših želja i mogućnosti vam daju više prijedloga kako bi mogli svoj novac najbolje iskoristiti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.