Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Listopad 2018. 14:32

Looda_vila

petrapp2605

Mama me stavila na bušu da tako spavam. Danas ne znam da ju imam kako je mirna i vesela. Sinoć je zaspala u 10 dok su nam bili gosti i probudila se u 1, najela i zaspala ko top bez pretjeranog uspavljivanja, probudla se u 4 (bilo bi 5) opet se najela i zaspala odmah, buđenje u 7 bila budna do pola 9, igrale se i zaspala, do 10, opet se najela i zaspala i sad se probudila i baš papa dok ja tipkam. Par dana je bila nešto cendrava, al danas je opet mamina vesela curica. Sve u svemu, uspijem se naspavati uz nju.

Bas lijepo spava malecka! Moja je takoder ovaj vikend divota..jučer dvoje gostiju, danas dvoje gostiju…ona spava ili je budna pa se poigra , napapa i dalje spavanac..i preko dana najvise voli na trbuhu spavati. Najmirnije i najduze tako spava. Sama okrece glavicu s jedne na drugu stranu, jedino sto ode skroz u čošak koljevke, pa ju svakih pola sata dignem na sredinu

Tak i moj u cosku zavrsi! Jesi ti malo nagnula kolijevku da je uzglavlje poviseno ili ju drzis ravno? Ja sam nagnula da ovi stariji ne mogu otkociti i ljuljati jer su manijaci (tj sin, kcer je super, al on nema mjere i trese)
    Al si me nahvalila vilo, al da me vidis sa svih 3 u ducanu il u setnji, zaobisla bi ludakinju koja se dere: ne na cestu! ne tuci ga! daj mi ruku! vrati to na policu!😂😂

Looda_vila
    29. Listopad 2018. 07:08

justme123

Looda_vila

petrapp2605

Mama me stavila na bušu da tako spavam. Danas ne znam da ju imam kako je mirna i vesela. Sinoć je zaspala u 10 dok su nam bili gosti i probudila se u 1, najela i zaspala ko top bez pretjeranog uspavljivanja, probudla se u 4 (bilo bi 5) opet se najela i zaspala odmah, buđenje u 7 bila budna do pola 9, igrale se i zaspala, do 10, opet se najela i zaspala i sad se probudila i baš papa dok ja tipkam. Par dana je bila nešto cendrava, al danas je opet mamina vesela curica. Sve u svemu, uspijem se naspavati uz nju.

Bas lijepo spava malecka! Moja je takoder ovaj vikend divota..jučer dvoje gostiju, danas dvoje gostiju…ona spava ili je budna pa se poigra , napapa i dalje spavanac..i preko dana najvise voli na trbuhu spavati. Najmirnije i najduze tako spava. Sama okrece glavicu s jedne na drugu stranu, jedino sto ode skroz u čošak koljevke, pa ju svakih pola sata dignem na sredinu

Tak i moj u cosku zavrsi! Jesi ti malo nagnula kolijevku da je uzglavlje poviseno ili ju drzis ravno? Ja sam nagnula da ovi stariji ne mogu otkociti i ljuljati jer su manijaci (tj sin, kcer je super, al on nema mjere i trese)
    Al si me nahvalila vilo, al da me vidis sa svih 3 u ducanu il u setnji, zaobisla bi ludakinju koja se dere: ne na cestu! ne tuci ga! daj mi ruku! vrati to na policu!😂😂

Da, nagnula ssm koljevku od prvog dana...nekako mi je tak.jos uvijek sigurnije. 
    Hahha ma meni su te mame s vise djece zakon, bas mi je gust gledat te scene🤣🤣 nadam se i sama bit tako  kroz koju godinu. Ludakinja s coporom djece😂Bas smo pricali muz i ja, kak.bi voljeli imat 3 ili 4 djece, s tim da mi zelimo i posvojit :)) pa cemo  vidjet.
    Bas mi frendica jucer javila da je opet trudna... treci decko im dolazi..a ova 2.su nemoguca vec ( 4g i 2 god) 🤣 veselo ce joj bit.
    Btw dobro jutro zenske! Kako je prosla noc? 
    Kod nas odlicno. Od 20.30 - 2 i od 3 do evo sad...  bas si je produzila nocas😊

29. Listopad 2018. 08:52

Looda_vila

justme123

Looda_vila

petrapp2605

Da, nagnula ssm koljevku od prvog dana…nekako mi je tak.jos uvijek sigurnije.
    Hahha ma meni su te mame s vise djece zakon, bas mi je gust gledat te scene🤣🤣 nadam se i sama bit tako kroz koju godinu. Ludakinja s coporom djece😂Bas smo pricali muz i ja, kak.bi voljeli imat 3 ili 4 djece, s tim da mi zelimo i posvojit :)) pa cemo vidjet.
    Bas mi frendica jucer javila da je opet trudna… treci decko im dolazi..a ova 2.su nemoguca vec ( 4g i 2 god) 🤣 veselo ce joj bit.
    Btw dobro jutro zenske! Kako je prosla noc?
    Kod nas odlicno. Od 20.30 - 2 i od 3 do evo sad… bas si je produzila nocas😊

Helena je bas lijep ritam ulovila! I ja bi isto jos jedno, al bi bas voljela da je curica jos jedna, muz kaze da sam za Vrapce i da je 3 dosta. Nakon 2 djece je prelazak na 3 (ili s 3 na 4) relativno lak jer se 2 starijih igraju skupa (bar moji). Svaka cast na zelji, po ovome sto sam cula u vezi posvajanja, proces je jako tezak i kompliciran kod nas 😕
    Mi smo imali hranjenje oko 11, pa u 3 pa u 7 i sad Antonio spava blazeno.

29. Listopad 2018. 08:53

Justme123, ja se divim zenama poput tebe! Svaka cast! Evo ja s jednim pisulincem od mjesec dana jedva na kraj, a kamoli da imam jos dvoje kraj sebe. 😅
    luda vilo, daj ti meni otkrij tajnu sta jedes ili sto radis da ima magicno u tvom mlijeku da malena spava toliko? 😆 Moj se ko mala urica budi svaka 2 sata jest i to kad se izdojim pojede 90ml (probali 80 malo, 100 bljucka), a kad cica je beskrajno na cici pa bog zna koliko pobjede 😎 Ili to spavanje krece duze kad predemo mjesec dana? 🤷‍♀️
    Kakvo je vrijeme kod vas? Tu je bas bas ruzno, kisa, vjetar, gnjilo skroz 😱

Baby.nb1
    29. Listopad 2018. 09:16

Bas jucer muz i ja komentiramo, gle nas dvoje, s jednim na izmaku snaga, kako onda oni koji imaju vise. Njegova mama je u jednom trenutku imala njega od 3 godina, njegova sestra 2 god i brat mala beba

url=https://lilypie.com]

maslacko456
    29. Listopad 2018. 09:45

Ja sam nakon poroda rekla nema sanse drugo, a vec mi je sad ona tako divna da mi ne bi smetalo jos par 😂 nesto je bilo u zraku nocas, Emily je spavala od ponoc i pol do 7 ujutro.. tata je preuzeo to hranjenje u ponoc tako da sam se i ja bas odmorila.. 
    Curke koje hranite na bocu, koliko ml vam beba jede? Emily je do sada bila na 120, ali mi se cini malo.. stalno trazi jos.  

Looda_vila
    29. Listopad 2018. 10:06

Haha Kike ..cekaj, ovo je tek prva noc da si je tako oduzila spavanac. Iako, ona meni dobro spava od prvog dana.. naravno, u pocetku je to bilo svakih 1,5 -2 h ..pa polako si je ona to sama povecavala razmak. Ove skokove kad je 0/24  na sisi ne racunam...
    Krajem tjedna puni 6 tjedana tako da ocekujem opet nacicavanje 😑 a taman za vikend idemo kod mojih prvi put🙈🤪 
    A mozda je stvar u grahu kojeg sam nazderala u subotu ili jucer tonu kolaca🙈😝😝 uzas... moram se pocet konttrolirat... samo ggluposti trpam u sebe😖
    Justme haha ma reci ti muzu da nema pojma🤣
    Muz i ja smo jedinci i nekako bi voljeli malu vecu obitelj...
    Kroz koju godinu planiramo uzet duplo veci stan ili kucu u okolici zg pa cemo imat sve uvjete zs posvojit...znam da je sranje s postupkom al vidjet cemo, ako ce trebat potegnut cemo neku vezu.
    Evo mi u setnji od 9..iskoristavamo sunceko...bas je toplo.

29. Listopad 2018. 12:01

KikeS ma kad imas starije klince, onda ti se oni igraju skupa tako da je teze s jednog na dvoje nego s dvoje na troje (iz mog iskustva), cak je najteze kad dobijes prvo dijete jer nikako nemas pojma koliko ti se zapravo zivot mijenja i koliko ces se morati podrediti tom malom bicu. Ima kod nas i vike i svade i negodovanja i plakanja, ali toga imas i samo s jednim djetetom pa nije neka velika razlika 😂
    Maslacko hahhahaha podsjecas me na mene, i ja sam rekla samo jedno, pa onda nakon godinu dana ipaki htjela jos jedno pa jos jedno i eto me s 3 i razmisljam o jos jednom, vise od toga ne bih isla jer treba odgojiti sve njih i posvetiti im se, ali 4 mi je nekako taman, mozda stbarno i jesam luda, ne znam...
    Looda_vila mi sad kuce gledamo jer nam je stan postao premali (iako je veci stan od prosjeka), a i voljeli bi dvoriste radi psa i klinaca.

Looda_vila
    29. Listopad 2018. 12:54

justme123

KikeS ma kad imas starije klince, onda ti se oni igraju skupa tako da je teze s jednog na dvoje nego s dvoje na troje (iz mog iskustva), cak je najteze kad dobijes prvo dijete jer nikako nemas pojma koliko ti se zapravo zivot mijenja i koliko ces se morati podrediti tom malom bicu. Ima kod nas i vike i svade i negodovanja i plakanja, ali toga imas i samo s jednim djetetom pa nije neka velika razlika 😂
    Maslacko hahhahaha podsjecas me na mene, i ja sam rekla samo jedno, pa onda nakon godinu dana ipaki htjela jos jedno pa jos jedno i eto me s 3 i razmisljam o jos jednom, vise od toga ne bih isla jer treba odgojiti sve njih i posvetiti im se, ali 4 mi je nekako taman, mozda stbarno i jesam luda, ne znam…
    Looda_vila mi sad kuce gledamo jer nam je stan postao premali (iako je veci stan od prosjeka), a i voljeli bi dvoriste radi psa i klinaca.

Gdje gledate kuce? Mi se jos nismo bacili u potragu. Muz bi htio kupit zemljiste i gradit kucu prems svojim zamislima...a meni se dize kosa na glavi od toga, jer znam kakve sve fixne ideje ima - izmedu ostalog da je na vrhu kuce samoodrzivi staklenik i sl. 😂😂

Nas_bebac
    29. Listopad 2018. 14:30

Dan curkee nama noc super prosla spavao je od 10.30-2pa hranjenje pa od 3-5.30 pa u6 neke lude poze su bile... 😊😊 Sve u svemu super je prosla noc
    Meni je moj super ali jos uvjek nebih drugo 😂😂
    Jednog dana budemo ali sada ne 😂😂
    A mamama sa vise djece i malom bebom se divim ja nemogu na kraj s mojim 😁😁😁a on je dobra beba 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.