Mama me stavila na bušu da tako spavam. Danas ne znam da ju imam kako je mirna i vesela. Sinoć je zaspala u 10 dok su nam bili gosti i probudila se u 1, najela i zaspala ko top bez pretjeranog uspavljivanja, probudla se u 4 (bilo bi 5) opet se najela i zaspala odmah, buđenje u 7 bila budna do pola 9, igrale se i zaspala, do 10, opet se najela i zaspala i sad se probudila i baš papa dok ja tipkam. Par dana je bila nešto cendrava, al danas je opet mamina vesela curica. Sve u svemu, uspijem se naspavati uz nju.
Bas lijepo spava malecka! Moja je takoder ovaj vikend divota..jučer dvoje gostiju, danas dvoje gostiju…ona spava ili je budna pa se poigra , napapa i dalje spavanac..i preko dana najvise voli na trbuhu spavati. Najmirnije i najduze tako spava. Sama okrece glavicu s jedne na drugu stranu, jedino sto ode skroz u čošak koljevke, pa ju svakih pola sata dignem na sredinu
Tak i moj u cosku zavrsi! Jesi ti malo nagnula kolijevku da je uzglavlje poviseno ili ju drzis ravno? Ja sam nagnula da ovi stariji ne mogu otkociti i ljuljati jer su manijaci (tj sin, kcer je super, al on nema mjere i trese)
Al si me nahvalila vilo, al da me vidis sa svih 3 u ducanu il u setnji, zaobisla bi ludakinju koja se dere: ne na cestu! ne tuci ga! daj mi ruku! vrati to na policu!😂😂
Mama me stavila na bušu da tako spavam. Danas ne znam da ju imam kako je mirna i vesela. Sinoć je zaspala u 10 dok su nam bili gosti i probudila se u 1, najela i zaspala ko top bez pretjeranog uspavljivanja, probudla se u 4 (bilo bi 5) opet se najela i zaspala odmah, buđenje u 7 bila budna do pola 9, igrale se i zaspala, do 10, opet se najela i zaspala i sad se probudila i baš papa dok ja tipkam. Par dana je bila nešto cendrava, al danas je opet mamina vesela curica. Sve u svemu, uspijem se naspavati uz nju.
Bas lijepo spava malecka! Moja je takoder ovaj vikend divota..jučer dvoje gostiju, danas dvoje gostiju…ona spava ili je budna pa se poigra , napapa i dalje spavanac..i preko dana najvise voli na trbuhu spavati. Najmirnije i najduze tako spava. Sama okrece glavicu s jedne na drugu stranu, jedino sto ode skroz u čošak koljevke, pa ju svakih pola sata dignem na sredinu
Tak i moj u cosku zavrsi! Jesi ti malo nagnula kolijevku da je uzglavlje poviseno ili ju drzis ravno? Ja sam nagnula da ovi stariji ne mogu otkociti i ljuljati jer su manijaci (tj sin, kcer je super, al on nema mjere i trese)
Al si me nahvalila vilo, al da me vidis sa svih 3 u ducanu il u setnji, zaobisla bi ludakinju koja se dere: ne na cestu! ne tuci ga! daj mi ruku! vrati to na policu!😂😂
Da, nagnula ssm koljevku od prvog dana...nekako mi je tak.jos uvijek sigurnije.
Hahha ma meni su te mame s vise djece zakon, bas mi je gust gledat te scene🤣🤣 nadam se i sama bit tako kroz koju godinu. Ludakinja s coporom djece😂Bas smo pricali muz i ja, kak.bi voljeli imat 3 ili 4 djece, s tim da mi zelimo i posvojit :)) pa cemo vidjet.
Bas mi frendica jucer javila da je opet trudna... treci decko im dolazi..a ova 2.su nemoguca vec ( 4g i 2 god) 🤣 veselo ce joj bit.
Btw dobro jutro zenske! Kako je prosla noc?
Kod nas odlicno. Od 20.30 - 2 i od 3 do evo sad... bas si je produzila nocas😊
Da, nagnula ssm koljevku od prvog dana…nekako mi je tak.jos uvijek sigurnije.
Hahha ma meni su te mame s vise djece zakon, bas mi je gust gledat te scene🤣🤣 nadam se i sama bit tako kroz koju godinu. Ludakinja s coporom djece😂Bas smo pricali muz i ja, kak.bi voljeli imat 3 ili 4 djece, s tim da mi zelimo i posvojit :)) pa cemo vidjet.
Bas mi frendica jucer javila da je opet trudna… treci decko im dolazi..a ova 2.su nemoguca vec ( 4g i 2 god) 🤣 veselo ce joj bit.
Btw dobro jutro zenske! Kako je prosla noc?
Kod nas odlicno. Od 20.30 - 2 i od 3 do evo sad… bas si je produzila nocas😊
Helena je bas lijep ritam ulovila! I ja bi isto jos jedno, al bi bas voljela da je curica jos jedna, muz kaze da sam za Vrapce i da je 3 dosta. Nakon 2 djece je prelazak na 3 (ili s 3 na 4) relativno lak jer se 2 starijih igraju skupa (bar moji). Svaka cast na zelji, po ovome sto sam cula u vezi posvajanja, proces je jako tezak i kompliciran kod nas 😕
Mi smo imali hranjenje oko 11, pa u 3 pa u 7 i sad Antonio spava blazeno.
Justme123, ja se divim zenama poput tebe! Svaka cast! Evo ja s jednim pisulincem od mjesec dana jedva na kraj, a kamoli da imam jos dvoje kraj sebe. 😅
luda vilo, daj ti meni otkrij tajnu sta jedes ili sto radis da ima magicno u tvom mlijeku da malena spava toliko? 😆 Moj se ko mala urica budi svaka 2 sata jest i to kad se izdojim pojede 90ml (probali 80 malo, 100 bljucka), a kad cica je beskrajno na cici pa bog zna koliko pobjede 😎 Ili to spavanje krece duze kad predemo mjesec dana? 🤷♀️
Kakvo je vrijeme kod vas? Tu je bas bas ruzno, kisa, vjetar, gnjilo skroz 😱
Bas jucer muz i ja komentiramo, gle nas dvoje, s jednim na izmaku snaga, kako onda oni koji imaju vise. Njegova mama je u jednom trenutku imala njega od 3 godina, njegova sestra 2 god i brat mala beba
url=https://lilypie.com]
Ja sam nakon poroda rekla nema sanse drugo, a vec mi je sad ona tako divna da mi ne bi smetalo jos par 😂 nesto je bilo u zraku nocas, Emily je spavala od ponoc i pol do 7 ujutro.. tata je preuzeo to hranjenje u ponoc tako da sam se i ja bas odmorila..
Curke koje hranite na bocu, koliko ml vam beba jede? Emily je do sada bila na 120, ali mi se cini malo.. stalno trazi jos.
Haha Kike ..cekaj, ovo je tek prva noc da si je tako oduzila spavanac. Iako, ona meni dobro spava od prvog dana.. naravno, u pocetku je to bilo svakih 1,5 -2 h ..pa polako si je ona to sama povecavala razmak. Ove skokove kad je 0/24 na sisi ne racunam...
Krajem tjedna puni 6 tjedana tako da ocekujem opet nacicavanje 😑 a taman za vikend idemo kod mojih prvi put🙈🤪
A mozda je stvar u grahu kojeg sam nazderala u subotu ili jucer tonu kolaca🙈😝😝 uzas... moram se pocet konttrolirat... samo ggluposti trpam u sebe😖
Justme haha ma reci ti muzu da nema pojma🤣
Muz i ja smo jedinci i nekako bi voljeli malu vecu obitelj...
Kroz koju godinu planiramo uzet duplo veci stan ili kucu u okolici zg pa cemo imat sve uvjete zs posvojit...znam da je sranje s postupkom al vidjet cemo, ako ce trebat potegnut cemo neku vezu.
Evo mi u setnji od 9..iskoristavamo sunceko...bas je toplo.
KikeS ma kad imas starije klince, onda ti se oni igraju skupa tako da je teze s jednog na dvoje nego s dvoje na troje (iz mog iskustva), cak je najteze kad dobijes prvo dijete jer nikako nemas pojma koliko ti se zapravo zivot mijenja i koliko ces se morati podrediti tom malom bicu. Ima kod nas i vike i svade i negodovanja i plakanja, ali toga imas i samo s jednim djetetom pa nije neka velika razlika 😂
Maslacko hahhahaha podsjecas me na mene, i ja sam rekla samo jedno, pa onda nakon godinu dana ipaki htjela jos jedno pa jos jedno i eto me s 3 i razmisljam o jos jednom, vise od toga ne bih isla jer treba odgojiti sve njih i posvetiti im se, ali 4 mi je nekako taman, mozda stbarno i jesam luda, ne znam...
Looda_vila mi sad kuce gledamo jer nam je stan postao premali (iako je veci stan od prosjeka), a i voljeli bi dvoriste radi psa i klinaca.
KikeS ma kad imas starije klince, onda ti se oni igraju skupa tako da je teze s jednog na dvoje nego s dvoje na troje (iz mog iskustva), cak je najteze kad dobijes prvo dijete jer nikako nemas pojma koliko ti se zapravo zivot mijenja i koliko ces se morati podrediti tom malom bicu. Ima kod nas i vike i svade i negodovanja i plakanja, ali toga imas i samo s jednim djetetom pa nije neka velika razlika 😂
Maslacko hahhahaha podsjecas me na mene, i ja sam rekla samo jedno, pa onda nakon godinu dana ipaki htjela jos jedno pa jos jedno i eto me s 3 i razmisljam o jos jednom, vise od toga ne bih isla jer treba odgojiti sve njih i posvetiti im se, ali 4 mi je nekako taman, mozda stbarno i jesam luda, ne znam…
Looda_vila mi sad kuce gledamo jer nam je stan postao premali (iako je veci stan od prosjeka), a i voljeli bi dvoriste radi psa i klinaca.
Gdje gledate kuce? Mi se jos nismo bacili u potragu. Muz bi htio kupit zemljiste i gradit kucu prems svojim zamislima...a meni se dize kosa na glavi od toga, jer znam kakve sve fixne ideje ima - izmedu ostalog da je na vrhu kuce samoodrzivi staklenik i sl. 😂😂
Dan curkee nama noc super prosla spavao je od 10.30-2pa hranjenje pa od 3-5.30 pa u6 neke lude poze su bile... 😊😊 Sve u svemu super je prosla noc
Meni je moj super ali jos uvjek nebih drugo 😂😂
Jednog dana budemo ali sada ne 😂😂
A mamama sa vise djece i malom bebom se divim ja nemogu na kraj s mojim 😁😁😁a on je dobra beba
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji