Ej curke! Hvala vam na rijecima utjehe i ohrabrenja! Ma malac je super, po njemu covjek nikad ne bi rekao da smo toliko po bolnici. I bome se zbucao, ruke mi otpadaju, velim mu danas, vidi te, ko da te je Klicko pravio.
Imali smo 2 dana pauze od grcica, od jucer su ponovno poceli. A jucer je definitivno bio neki cudan dan. Nista skoro cijeli dan nije spavao, tek predvecer zaspao, a inace prespava vecinu. Izgleda da i na njih promjene vremena utjecu.
Sto se pelena tice, mi smo na pampers 2, a jos prije tjedan dana su mu bile velike 😲
Justme123 tebe kuk? Mene koljena rasturaju kad ih savijam tj. dizem se iz sjedeceg u stajaci polozaj. I kicma me poprilicno boli, al to ce me i bolit s obzirom na mog bucu. Sve si mislim da nije od epiduralne 🤷♀️
url=https://lilypie.com]
Isssa bas gledam tvoj lilypie…pa Lukas vec skoro 2 mj…. ja cu poludit kak to vrijeme leti..
Ma leti vrijeme, i ja se čudom čudim kud prije 2 mjeseca😎
A ergobaby je malo zeznuta za to prvo namještanje ali ako ćeš samo ti bebu nositi onda je kasnije lagano, samo pokopčaš i mir božji 😀, samo pazi da ti je potpora na leđima dolje u ravnini sa prednjim dijelom dolje i obavezno kad staviš bebu unutra gurni ruke na guzu bebi i namjesti da guza "legne" u rupu.
Ej curke! Hvala vam na rijecima utjehe i ohrabrenja! Ma malac je super, po njemu covjek nikad ne bi rekao da smo toliko po bolnici. I bome se zbucao, ruke mi otpadaju, velim mu danas, vidi te, ko da te je Klicko pravio.
Imali smo 2 dana pauze od grcica, od jucer su ponovno poceli. A jucer je definitivno bio neki cudan dan. Nista skoro cijeli dan nije spavao, tek predvecer zaspao, a inace prespava vecinu. Izgleda da i na njih promjene vremena utjecu.
Sto se pelena tice, mi smo na pampers 2, a jos prije tjedan dana su mu bile velike 😲
Justme123tebe kuk? Mene koljena rasturaju kad ih savijam tj. dizem se iz sjedeceg u stajaci polozaj. I kicma me poprilicno boli, al to ce me i bolit s obzirom na mog bucu. Sve si mislim da nije od epiduralne 🤷♀️
Nadam se da je uskoro bolnicama kraj a malac je predivan, mali čovjek 🥰, kako se brzo mijenjaju i prebrzo rastu, meni dođu suze na oči (hormoni 😂) kad mičem robicu koju preraste😀.
Justme123tebe kuk? Mene koljena rasturaju kad ih savijam tj. dizem se iz sjedeceg u stajaci polozaj. I kicma me poprilicno boli, al to ce me i bolit s obzirom na mog bucu. Sve si mislim da nije od epiduralne 🤷♀️
Ajmeee kojii frajer bas je sladak i nadam se da je bolnici kraj
I nas muce grcici ili nesto jadan stenje u snu bas se vidi da ga boli a nemozes mu pomoc...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
A vidi sto je vec veliki.. i nama je danas mjesec i ja ne mogu virovati koliko se promjenila u tih mjesec dana.. tako brzo raste.. isto je bucka 😂😂
Baby, stvarno ste pravi lavići, bit ce to sve u redu! A malac je preeeesladak, glavno da super napreduje
Maslacko, tvoja je bucka s tim obrascicima kao i moja a koliko kose ima ❤️
Bas jedan i drugi djeluju zadovoljno a to je najbitnije 😊
A vidi ove bebice sto su medene😍😍
Pravi mali decko baby.nb1, a Emily je divna s tim buckastim obrascicima😊😊 i moja je takva, opce nema vrata😂
Evo ja dezuram , gledam.malu kak spava ...ne znam oce li poletit iz koljevke ili sanja da pjeva miso kovac 🤣pa dize ruke u zrak...al bas je jako izrazeno nocas.
Citala sam o tom Moorovom refleksu...kao do 3 mj je normlano.. cak otvori oci..mrmlja nesto digne rukice u zrak i tak par sec..iducq scena..mirno i spokojno dijete spava... izludit ce me to 🤪🤪
A vidi ove bebice sto su medene😍😍
Pravi mali decko baby.nb1,a Emily je divna s tim buckastim obrascicima😊😊 i moja je takva, opce nema vrata😂
Evo ja dezuram , gledam.malu kak spava …ne znam oce li poletit iz koljevke ili sanja da pjeva miso kovac 🤣pa dize ruke u zrak…al bas je jako izrazeno nocas.
Citala sam o tom Moorovom refleksu…kao do 3 mj je normlano.. cak otvori oci..mrmlja nesto digne rukice u zrak i tak par sec..iducq scena..mirno i spokojno dijete spava… izludit ce me to 🤪🤪
Istaa stvar tako i moj digne ruke nesto sma sa sobom promrmlja i nastavo spavat, usput jos i zaplace koji put
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jutro mame, mi bili sinoć budni do 2 i jeli i kakali i jeli i kakali. I najela se i spavala do 7. 🤷♀️ nisam ju htjela buditi jer bas je puno pojela do 2. I da, uspjeli smo maknuti sljepljenu gazu sa pupka. 🎉🎊
Danas nam dolaze prvi gosti, prijatelji, a kasnije moje seke. 😊 jedva su dočekale da vide nećakinju.
Nas_bebac onda ce nadam se i meni pomoci, vec me manje boli iako boli jos uvijek. Ne bi ja to doktorici ni spominjala ako prestane, samo ce me poslati na 300 pretraga na koje mi se ne ide, dovoljko mi je sto moram 2 mj nakon poroda ponavljati ogtt 🙄
Looda_vila pocela sam kombinirati jer imam obaveze sa starijim klincima i onda kad ostavim malog s muzem ili svojom mamom mi je lakse da mu oni naprave bocicu. Svakako sam odlucila da necu dojiti opet skoro 2 godine tak da mi ovo kombiniranje i odgovara, a oko 12 kad mu dam ad, spavamo skoro do 5 ujutro u komadu i onda dojimo u krevetu i spavamo jos do 6:30 - 7.
Baby.nb1 ja ti nisam imala epiduralnu tako da znam da mi ne moze od toga biti, ali mi je bol pocela krajem trudnoce (u sve 3 trudnoce) samo sto mi se nije nikad nasavila i nakon poroda kao ovaj put pa sam se malo zabrinula.
I mi smo na Pampersicama 2 otkad je konacno onaj glupi pupak ispao pa da ne moram savijati pelenu, laknulo mi je.
Sortiraj odgovore
Najstariji