Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    suncica85
    18. Listopad 2018. 19:05

Pozdrav, dugo me nije bilo. K1d3 se daje kod iskljucivo dojene djece, ako se djetetu daje i AD onda samo d3 kapi trebaju, njih vam moze dat pedijatrica na recept da ne kupujete.

maslacko456
    18. Listopad 2018. 19:10

mery1911

maslacko456

Mery1911, ne mogu biti 100% sigurna jel pomaze ili ne, ali evo danas se bas mucila.. doslovce je vristala a ne plakala. Vjezbale smo se tako nekih 20 min, 10 min sam joj masirala trbuh, onda je pocela pustati vjetar i zaspala u roku 5 min..
    Mi danas bile kod doktora na kontroli, u tri tjedna Emily je dosla do 57 cm i 4,3 kg. Dobila je 6 cm od rodenja i 300 grama od proslog tjedna.. moj mali gladus 😂

Bravo za curu. Superr🤗🤗
    Dali je dojis ili boca?

Oboje.. do prije 2 dana sam se izdajala i nadomjestala s formulom, sad je napokon prihvatila cicu pa pokusavamo dojenje.. ne uhvati dobro pa me bas boli.. boli kad se spoji minutu dvije, ali prestane kad pocne duditi.. 

Nama su rekli da ne trebamo k1 jer ga je dobila u bolnici, uzimamo samo vitamin d. 

Kike mozda ti je to skok u razvoju? Koliko ti je star? 
    Ja Emily dizem na ramr da se podrigne, nekad podrigne odmah ali je inace drzim u tom polozaju 20ak min bez obzira da li je podrignula ili nije jer me inace bude strah staviti je leci kroz noc 
    Baby nb1, glavno da je bolje i da ste vi doma.. ovako ces ti biti opustenija pa i on odmah.. 
    Nas bebac i mene to buni 😂 kad se ispumpam ili joj dam formulu onda znam koliko uzima, kad je na cici onda sam cila zbunjena jel joj dosta, jel jos gladna.. 

Nas_bebac
    18. Listopad 2018. 19:37

maslacko456

mery1911

maslacko456

Mery1911,ne mogu biti 100% sigurna jel pomaze ili ne, ali evo danas se bas mucila.. doslovce je vristala a ne plakala. Vjezbale smo se tako nekih 20 min, 10 min sam joj masirala trbuh, onda je pocela pustati vjetar i zaspala u roku 5 min..
    Mi danas bile kod doktora na kontroli, u tri tjedna Emily je dosla do 57 cm i 4,3 kg. Dobila je 6 cm od rodenja i 300 grama od proslog tjedna.. moj mali gladus 😂

Bravo za curu. Superr🤗🤗
    Dali je dojis ili boca?

Oboje.. do prije 2 dana sam se izdajala i nadomjestala s formulom, sad je napokon prihvatila cicu pa pokusavamo dojenje.. ne uhvati dobro pa me bas boli.. boli kad se spoji minutu dvije, ali prestane kad pocne duditi..

Nama su rekli da ne trebamo k1 jer ga je dobila u bolnici, uzimamo samo vitamin d.

Kikemozda ti je to skok u razvoju? Koliko ti je star?
    Ja Emily dizem na ramr da se podrigne, nekad podrigne odmah ali je inace drzim u tom polozaju 20ak min bez obzira da li je podrignula ili nije jer me inace bude strah staviti je leci kroz noc
    Baby nb1,glavno da je bolje i da ste vi doma.. ovako ces ti biti opustenija pa i on odmah..
    Nas bebaci mene to buni 😂 kad se ispumpam ili joj dam formulu onda znam koliko uzima, kad je na cici onda sam cila zbunjena jel joj dosta, jel jos gladna..

Bas to i kako onda znat dal mu je dosta nalravim onda AD kao da nije nista jeo pa pojede i to pa sve bljucne van jer mubje previse a nezna stat kad mu je dosta... Jaooo.. 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

18. Listopad 2018. 19:59

18 dana ima, mislis da je skok? 🤔
    on je samo na cici sutra ide pedijatru pa cu vidit jel mu dosta 🤷‍♀️

maslacko456
    18. Listopad 2018. 20:08

Nas bebac , daa i ova moja je prasica, mislim da bi mogla samo jesti bez da stane.. nekad se sama zaustavi i mislis da je dosta i onda nakon 20 min vristi da hoce jos.. ubit ce me 😂 zato joj kroz noc dajem formulu, inace nikad ne bi spavala.. uspila mi je skroz izranjavati cice, danas me boli i izdajati se.. piranja... 
    Kike, moja je imala tako skok s 16,17 dana tako da mozda.. inace mi je na 650ml po danu, taj dan je pojela oko 750 i jos je bila i na cici... 

Isssa
    18. Listopad 2018. 20:26

Ove cice su čudo prirode, sad sam se izdajala električnom izdajalicom, napunila bočice na brzinu, u 10 minuta i još imaaaaaaa, znači 140 ml bez problema a može i više, na 140 sam stala🙉 pa ću mu dat kad se probudi da posiše do kraja

Nas_bebac
    18. Listopad 2018. 21:00

Maslacko456, ja mislim da moj ima opet skok nevjerojatan je danas nece spavat non stop gladan i svakih 20 min je na cici bole me bradavice bas piranja u punom smislu cak je naucio sma si nac cicu i stavit u usta a bome ondapoteze liga poteze, tako i ja formula po. Noci jer nema teoretske kad bi spavala a ovako si on ljelo odspava 3-3.5 sata i super i meni i njemu ja mu ljepo dam da popije ja se izdojim i onda ujutro od 6 cica nastupa do 8-9 ovisi 😂
    Isssa super ti ga imass ja ako ne cica uspijem jedva 80 na obe dve cice koji puta 100 i to je too

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

maslacko456
    18. Listopad 2018. 21:02

Isssa ma strava, ja je tek prije neki dan pocela dojit, stalno me bole a ne mogu izdojit vise od 60ml i to nakon 30 min na svakoj

maslacko456
    18. Listopad 2018. 21:05

Nas bebac, nema sanse da bi spavala da je dojim.. poteze 40 min i vise, i onda nakon 20 min trazi jos.. ja danas pauziram s dojenjem kompletno koliko me izmasakrirala.. najgore mi je kad zgrabi cicu i onda samo odjednom okrene glavu i povuce je sa sobom 😭😭 boliiii.. 

Isssa
    18. Listopad 2018. 22:21

Ja ne znam zašto imam toliko mlijeka, niti mama niti sestra nisu imale a ja ko mljekara Dukat 😂, 280 ml iz obje sam izdojila, škrinju punim mlijekom 😂, ali eto na žalost ga ne mogu dojiti😪, po noći jedino kad je uspavan pa ne vuče jako, a srce me boli kad mu tokom dana dajem flašicu, i pokušam ga staviti na cicu ali to leti na sve strane i on se zagrcne, pa štuca, grčevi, vrišti.....ma užas, na kraju ja plačem s njim😥 ali za to su HORMONI krivi 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.