Curee jeste podigle pakete od DMa za novorođenče?
Muž je podignuo još dok smo u rodilištu bile, pampers premium 1 mali paket i vlažne maramice smo dobili ako se ne varam i knjižicu s popustima.
Muž je podignuo još dok smo u rodilištu bile, pampers premium 1 mali paket i vlažne maramice smo dobili ako se ne varam i knjižicu s popustima.
Pa sta im treba dat prilozit da bi to dobila?
I meni je muz dignuo, samo onu dm karticu, nisu ga nista drugo trazili
url=https://lilypie.com]
Ako dodes ti s bebom, a ako posaljes svoju mamu kao sto sam ja, onda pita jel imas ikakav dokument bebe tipa otpusno pismo ili zdravstvenu
Ako dodes ti s bebom, a ako posaljes svoju mamu kao sto sam ja, onda pita jel imas ikakav dokument bebe tipa otpusno pismo ili zdravstvenu
Doduse kupovao je bebimil, mozda ga zato nista nije trazila 😂
url=https://lilypie.com]
Ja nisam podigla, bas bih mogla
Kike, ja ju podignem da podrigne i drzim ju tako 15-ak min jer mi bas jako bljuca kad to ne napravim. U pocetku sam ju znala odmah vratiti u kinderbet, ali vise ne mogu. A i pod cijenu da budem budna po noci dok opet cvrsto ne zaspi.
A zadnja dva dana je bas imala grceve, jedva cekam da to prodje...
Sada cu ja otic po to u d.m a😂😂. Odma hahahaha,sad kada mi nedaju 😲🤷♀️.
Jeli vi cure dajete k1 kapii???
Sada cu ja otic po to u d.m a😂😂. Odma hahahaha,sad kada mi nedaju 😲🤷♀️.
Jeli vi cure dajete k1 kapii???
Ma ee, zasto ti ne bi dali🙋♀️
Ja dajem d3+k1 tako nam pise u otpusnom do 12tj
Ma mene su pitali samo karticu ne i podatke od bebe niti nista... Daju pelene, vlazne maramice i knjizica sa popustima 😁 kada su vec skupi zasto ne iskoristit to sta daju za nista 😁😁, ja moga uvjek podignem da podrugne ali danas je bas bljucnuo jako i to dvaput bas je bilo dosta količinski pa sada neznam koliko mu je ostalo u zeluvu ali spava pa valjda je sit 🙂
Dam mu cicu pa onda neznam koliko AD dat a on gladus pojede sve pa mu bude previše .. D3k1 kapi sam ja kupila da cu ih davat malome pa je patronazna rekla da ne dajem to jer dajem i AD a ako AD prevladava da netreba to davat sada ja mislim da AD ne prevladava u prehrani ali ko ce ga znat... Ja mu dam sisu pa dam i izdojeno i ako mu je malo i AD ili jedan obrok zamjenim s AD ako nemam svoga dosta... Pa sada neznam koji je omjer...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji