Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    18. Listopad 2018. 15:02

Nas_bebac

Curee jeste podigle pakete od DMa za novorođenče?

Muž je podignuo još dok smo u rodilištu bile, pampers premium 1 mali paket i vlažne maramice smo dobili ako se ne varam i knjižicu s popustima. 

• mery1911
    18. Listopad 2018. 15:06

petrapp2605

Nas_bebac

Muž je podignuo još dok smo u rodilištu bile, pampers premium 1 mali paket i vlažne maramice smo dobili ako se ne varam i knjižicu s popustima.

Pa sta im treba dat prilozit da bi to dobila?

Baby.nb1
    18. Listopad 2018. 15:38

mery1911

petrapp2605

Nas_bebac

I meni je muz dignuo, samo onu dm karticu, nisu ga nista drugo trazili

url=https://lilypie.com]

18. Listopad 2018. 17:17

mery1911

petrapp2605

Nas_bebac

Ako dodes ti s bebom, a ako posaljes svoju mamu kao sto sam ja, onda pita jel imas ikakav dokument bebe tipa otpusno pismo ili zdravstvenu

Baby.nb1
    18. Listopad 2018. 17:33

justme123

mery1911

petrapp2605

Nas_bebac

Ako dodes ti s bebom, a ako posaljes svoju mamu kao sto sam ja, onda pita jel imas ikakav dokument bebe tipa otpusno pismo ili zdravstvenu

Doduse kupovao je bebimil, mozda ga zato nista nije trazila 😂

url=https://lilypie.com]

• Rorry
    18. Listopad 2018. 17:41

Ja nisam podigla,  bas bih mogla 
    Kike,  ja ju podignem da podrigne i drzim ju tako 15-ak min jer mi bas jako bljuca kad to ne napravim.  U pocetku sam ju znala odmah vratiti u kinderbet,  ali vise ne mogu.  A i pod cijenu da budem budna po noci dok opet cvrsto ne zaspi. 
    A zadnja dva dana je bas imala grceve,  jedva cekam da to prodje... 

• mery1911
    18. Listopad 2018. 17:51

Sada cu ja otic po to u d.m a😂😂. Odma hahahaha,sad kada mi nedaju 😲🤷‍♀️.
    Jeli vi cure dajete k1 kapii???

18. Listopad 2018. 18:14

mery1911

Sada cu ja otic po to u d.m a😂😂. Odma hahahaha,sad kada mi nedaju 😲🤷‍♀️.
    Jeli vi cure dajete k1 kapii???

Ma ee, zasto ti ne bi dali🙋‍♀️
    Ja dajem d3+k1 tako nam pise u otpusnom do 12tj

18. Listopad 2018. 18:14

rorry, hvala na savjetu i ja cu morat 😅

Nas_bebac
    18. Listopad 2018. 18:52

Ma mene su pitali samo karticu ne i podatke od bebe niti nista... Daju  pelene, vlazne maramice i knjizica sa popustima 😁 kada su vec skupi zasto ne iskoristit to sta daju za nista 😁😁, ja moga uvjek podignem da podrugne ali danas je bas bljucnuo jako i to dvaput bas je bilo dosta količinski pa sada neznam koliko mu je ostalo u zeluvu ali spava pa valjda je sit 🙂
    Dam mu cicu pa onda neznam koliko AD dat a on gladus pojede sve pa mu bude previše .. D3k1 kapi sam ja kupila da cu ih davat malome pa je patronazna rekla da ne dajem to jer dajem i AD a ako AD prevladava da netreba to davat sada ja mislim da AD ne prevladava u prehrani ali ko ce ga znat... Ja mu dam sisu pa dam i izdojeno i ako mu je malo i AD ili jedan obrok zamjenim s AD ako nemam svoga dosta... Pa sada neznam koji je omjer... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.