Mery1911, ja joj radim ovo da joj olaksam prdekanje 😂😂 i masazu trbuha isto https://youtu.be/OAe1C-kAliU
Jeli pomaze stvarno?? Ono barem da se olaksa malo
Cure ove kapi k1?? Zasto ja citam da dica imaju grceve od toga jos jace?? Kakva su vasa iskustva?
Hello mamice
Kako ste? Što ima novog kod vas?
Evo svi u krevetu (osim muža koji se nadam da će brzo doć kući)..pa da vas malo pročitam..ovako navečer kad legnem jedva gledam..pa nemam baš snage pisati..ali trudit ću se biti više aktivna
mery mi pijemo k1..i sve je super, nema grčeve..
Mery1911, ne mogu biti 100% sigurna jel pomaze ili ne, ali evo danas se bas mucila.. doslovce je vristala a ne plakala. Vjezbale smo se tako nekih 20 min, 10 min sam joj masirala trbuh, onda je pocela pustati vjetar i zaspala u roku 5 min..
Mi danas bile kod doktora na kontroli, u tri tjedna Emily je dosla do 57 cm i 4,3 kg. Dobila je 6 cm od rodenja i 300 grama od proslog tjedna.. moj mali gladus 😂
cure, eto i mene tu. ☺️
mi smo na cici od 6 ujutro, kakanje i cica nece nikako zaspat 😫
jel dizete bebe na rame da podrignu? ja kad ga dignem ne podigne nego se samo razbudi, a kad legne onda bljucne 🤷♀️ i onda se u nervozi jer ga sigurno muci 😕
kakvo je stanje kod vas
Hej curke! Nisam se stigla prije javiti! Hvala na pozitivnim vibrama! Jucer su nas pustili doma. Bakterijska upala mokracnih puteva je u pitanju. Temp vise nema. Sad svaki dan 14 dana dolazimo u dnevnu bolnicu na antibiotik. Morat cemo jos napraviti color kontrast mjehura da vide da nije u pitanju refluks, tj. da li se mozda mokraca vraca iz mokracne cijevi u mjehur i nazad. Ako nije to, mozda je suzenje mokracne cijevi. Uglavnom zele otkriti od kud ta bakterija i zasto da se to ne bi ponavljalo. Sad puno piski i kaka od infuzija i antibiotika, imam osjecaj da samo pelene mijenjam.
Ja sam nocas konacno malo odspavala, ubole su me ove 3 noci u klaicevoj na onoj fotelji na razvlacenje. Spavala sam valjda 6 sati sve skupa u ta 3 dana. Ali i doktori i sestre predivni.
url=https://lilypie.com]
Curee jeste podigle pakete od DMa za novorođenče?
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
cure, eto i mene tu. ☺️
mi smo na cici od 6 ujutro, kakanje i cica nece nikako zaspat 😫
jel dizete bebe na rame da podrignu? ja kad ga dignem ne podigne nego se samo razbudi, a kad legne onda bljucne 🤷♀️ i onda se u nervozi jer ga sigurno muci 😕
kakvo je stanje kod vas
Kike🤗🤗
A slican problem imamo ja i moj,ali moj je napredova dobro pa me nije briga sta malo bljucne. Jer moj bljucne i nakon rutavanja ali malo. On se prejede uvik mu ima mlika po ustima uvik uvik i naravno da ce bljucnit. Ali digni ga ti da ruzne jbga.za njegovo dobro.Sta ti patronazna kaze?
Curee jeste podigle pakete od DMa za novorođenče?
😲😲😲koji tooo🤷♀️🤔🤔
Mery1911, ne mogu biti 100% sigurna jel pomaze ili ne, ali evo danas se bas mucila.. doslovce je vristala a ne plakala. Vjezbale smo se tako nekih 20 min, 10 min sam joj masirala trbuh, onda je pocela pustati vjetar i zaspala u roku 5 min..
Mi danas bile kod doktora na kontroli, u tri tjedna Emily je dosla do 57 cm i 4,3 kg. Dobila je 6 cm od rodenja i 300 grama od proslog tjedna.. moj mali gladus 😂
Bravo za curu. Superr🤗🤗
Dali je dojis ili boca?
Sortiraj odgovore
Najstariji