Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    16. Listopad 2018. 13:46

Hvala vam na odgovorima! Mene nitko nije upozorio na to...i mislim si danas ujutro 100 stvari sto bi to bilo. 
    Nadam se sad da se to nece previse gnojiti niti predugo zarastati.
    Baby.nb1 draga,  drzim fige da sve prode u redu i da nije nista ozbiljnije! Javi novosti!!
    Teta  kako ste dali ime vasem djecaku?:) drago mi je.da uzivate i da ste se super snasli! 

16. Listopad 2018. 14:36

Maslacko ma ak je sisala 30 min onda se najela. Jel bila onak pijana nako jela? Onda se sigurno najela
    Looda_vila to je normalno, moja najstarija je isto tak imala i dugo je bio pristic,  decki nisu, Antoniju se skoro ni ne vidi nis, mala tockica samo, ne znam sad uopce jel to dobro ili ne, nisam nikad pitala jel u redu ak se ne napravi pristic.
    Baby.nb1 bas mi je zao! Nadam se da ce brzo ozdraviti

• mery1911
    16. Listopad 2018. 15:07

Baby.nb1

Looda vila je, to ti je ok. Nas su odmah u bolnici upozorili na to. Vjerovatno i ti imas onaj kruzic 'oziljak' na ruci od tog cjepiva.
    Mi smo u Klaicevoj od sinoc 😢 jucer mi je cijelo popodne bio cudan, plakao je cim bi ga spustila iz ruku. I naprezao se i stenjao kao da mora kakati. I skuzim predvecer da mi je nekako pretopal kad mu pipnem celo. I sama sebe ubjeđujem kak sam luda. I pitam muza kad je dosao, isto nije bio siguran. Naravno toplomjer nam ne radi i on ode posuditi od susjede, ono 38,3
    Dosli u klaicevu, radili nalaze, vele urinarna infekcija, dobit ce antibiotik, ali moramo ostati.
    Jutros u viziti veli doktor sumnjaju na bakterijsku upalu bubrega, ali moraju napraviti ponovo nalaze i uzv bubrega pa ce znat. Ne moram vam ni reci koliko umirem od straha i kakvi mi sve scenariji prolaze kroz glavu 😭

Ooooo😢😢 jebemu sve sve i svee. Bas mi je zao,ma biti ce sve ok.To se ok rijesi antibiotikom. Bolje da ostane,pa biti ce pod nadzorom. 

• mery1911
    16. Listopad 2018. 15:11

Cure moj je decko u 7dana dobia 300grama na iskljucivo mom mlijeku.Prisa je porodajnu tezeni za200grama.Ja zadovoljna😊. Jedino da mi nije toga zelucica i plinova sta mu smetaju bilo bi super,vako znabit nervozan u snu i buditi se😐😑.

maslacko456
    16. Listopad 2018. 17:36

Baby.nb1 drzite se.. super si to skuzila, bolje da je u bolnici, tamo je pod nadzorom stalno... manja ce ti panika biti..

Mi smo se dojile ponovno danas.. 40 minuta, zaspala na 20 i odmah trazila jos 30 min.. bude pijana od mlika, ali se brzo probudi.. jutros sam joj nakon 30 min dojenja dala jos formule i pojela je 80 ml, a inace joj je doza 110.. jel je ona gladus ili to ne ide dobro? Vidim joj po celjusti i zvukovima da jede, ali mi se to cini puno vremenski? 

maslacko456
    16. Listopad 2018. 18:05

Mery1911, ja joj radim ovo da joj olaksam prdekanje 😂😂 i masazu trbuha isto https://youtu.be/OAe1C-kAliU

petrapp2605
    17. Listopad 2018. 09:35

Jutro mame i bebe! Prošla je prva noć bez tate koji je počeo raditi. U 2 ujutro smo se morale preseliti u boravak jer sam skužila da imamo podstanara u sobi, miša! Još ga nismo ulovili 😱 a kad ga ulovimo, čeka nas generalka sobe 

17. Listopad 2018. 10:37

petrapp2605

Jutro mame i bebe! Prošla je prva noć bez tate koji je počeo raditi. U 2 ujutro smo se morale preseliti u boravak jer sam skužila da imamo podstanara u sobi, miša! Još ga nismo ulovili 😱 a kad ga ulovimo, čeka nas generalka sobe

Bacite ga muzevoj baki u sobu kad iduci put dode smetati dok imate goste 😂
    Kako se snalazite vas 2 solo? 
    Nama se pupak jos drzi 🤨 i iduci tjedan smo kod pedijatrice pa cemo vidjeti sta s tim. Inace, patronazna kaze da je pupak ok i da nije upaljen samo da je tvrdoglav.

17. Listopad 2018. 11:04

Dobro jutro!
    Petrapp, i nas od slijedeceg tjedna ceka prva noc bez tate, ide na put, a dosad je on nocu presvlacio jer ja poslije dojim, pa se nadam da cemo se snaci. Kako je vama proslo?
    Kako ste danas cure?
    Mi smo super, konacno smo vratili porodajnu tezinu, sad se bas cesto nacicava, valjda ce uskoro krenuti prirast :) 
    Jucer nam se vise nije dalo biti doma pa smo isli navecer kod mojih na palacinke, sve je proslo super :)
    Netko je pitao za ime, malac se zove Luka :)
    Zaboravila sam tko je zavrsio u bolnici, svi mislimo na vas, neka brzo prodje zlocesta upala 😘😘

petrapp2605
    17. Listopad 2018. 12:25

Justme123 😂😂😂 dobra ideja, sam će stara onda mačku pustiti u kuću da ga uhvati. I nama se dugo pupak zadržao više od 2 tj nije htio otpasti.
    Teta90 nema neke razlike jel tata doma ili radi, kad mama presvlači pelene, ali je lijepše kad nam je blizu, a i imao bi mi se tko smijati ujutro kad sam vidla miša. Najviše nam je falio kod spremanja na spavanje poslije kupanja jer to radimo skupa.
    Danas je lijepo pa ćemo u šetnju skupa kad nam se tata naspava i kasnije malo do mojih. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.