Mi smo se danas uspile dojitiiiiii… nakon vise od 2 tjedna napokon je malo prihvatila cicu 😁😁😁 kako znate kad joj je dosta? I da pojede dovoljno? Jela je samo mrvicu, mozda 20ak minuta ali to nam je vec veliki napredak.. posli toga je zaspala i probudila se nakon uru i pol…
I meni je takoo i nemam pojma kad mu je dosta i dali mu je dosta jer nakon cice zaspe ko top ko da sam ga nadrogirala...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Maslacko, pa 20 minuta nije malo, ako je aktivno vukla i gutala cijelo vrijeme, vjerojatno se najela 😊
Ni ja je znam kad joj je dosta, moja pojede sve i hoce jos, a nema! I onda pola ispovraca jer joj je bilo previse 😕
Mi smo do sada bile malo na mom izdojenom, malo na formuli. Tu pisu mililitri pa znas kad je dosta 😂Cicu nije htjela nikako, ni sa sesiricima i jucer je bila nekako pospana, bilo je izmedu hranjenja i uspila sam je prevariti 😂 sad cemo vidit hoce li htjeti nastaviti... slomila sam si leda jer nisam ocekivala da ce prihvatiti pa se nisam namistila, a bilo me strah pomaknut se 😂😂
Jutro!
Cure jel kome beba ima ili je imala reakciju na bcg cijepivo!? Nama je danas izbilo na lijevoj nadlaktici kao neki prist, tvrdo..u sredini kao bijelo podrucje.
Veli patronazna da je to ok i da to znaci da se cijepivo primilo...a da moze sad ic i gnoj iz toga, pa se radit krastica.
Ima tko iskustva s tim?
Jutro!
Cure jel kome beba ima ili je imala reakciju na bcg cijepivo!? Nama je danas izbilo na lijevoj nadlaktici kao neki prist, tvrdo..u sredini kao bijelo podrucje.
Veli patronazna da je to ok i da to znaci da se cijepivo primilo…a da moze sad ic i gnoj iz toga, pa se radit krastica.
Ima tko iskustva s tim?
Dobro ti je rekla patronaža, i onda od toga nastane onaj ožiljak što većina od nas ima na lijevoj nadlaktici. Nemaš razloga za brigu
Dobro jutro!
Bravo svima za super grame nakon prvog pregleda!
Bravo i za dojenje, zaboravila sam tko, ali vazno da ste uspjeli, slijedeci put ce biti jos bolje i slobodno sebe i bebu namjestaj kako ti pase :)
Looda_vila, nama nije nista izbilo, ali patronazna ti je dobro rekla, iste upute sam dobila, tako da ne brini :)
Mi smo super, danas bi mi bio termin, a malac je tu vec 2 tjedna i bas uzivam s njim! Stvarno je dobra beba, lijepo doji, ok spava i place samo kad se presvlaci :) Jucer smo imali pokusaj kupanja s patronaznom, ali nije suradjivao pa nismo forsirali.. Danas ga idemo prijaviti u maticni.
Sto se kila tice, izgubila sam 8 od poroda, jos 3, ali to ni ne zelim gubiti jer sam sama sebi bezveze kad padnem ispod 60kg, izgledam ispijeno i lose. Trbuh se skoro skroz povukao, jos mjesec-dva i bit ce ko stari :)
Saljemo puse svima, budite dobro 😘😘
Looda vila je, to ti je ok. Nas su odmah u bolnici upozorili na to. Vjerovatno i ti imas onaj kruzic 'oziljak' na ruci od tog cjepiva.
Mi smo u Klaicevoj od sinoc 😢 jucer mi je cijelo popodne bio cudan, plakao je cim bi ga spustila iz ruku. I naprezao se i stenjao kao da mora kakati. I skuzim predvecer da mi je nekako pretopal kad mu pipnem celo. I sama sebe ubjeđujem kak sam luda. I pitam muza kad je dosao, isto nije bio siguran. Naravno toplomjer nam ne radi i on ode posuditi od susjede, ono 38,3
Dosli u klaicevu, radili nalaze, vele urinarna infekcija, dobit ce antibiotik, ali moramo ostati.
Jutros u viziti veli doktor sumnjaju na bakterijsku upalu bubrega, ali moraju napraviti ponovo nalaze i uzv bubrega pa ce znat. Ne moram vam ni reci koliko umirem od straha i kakvi mi sve scenariji prolaze kroz glavu 😭
url=https://lilypie.com]
Looda_vila i meni je to rekla patronaxna isto gledam za sada je samo malo nateceno rekla je jeos i da samo pospricam s octeniseptom i da ne diram...
Baby.nb1 jaoo nadam se da cete brzo biti bolje...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Looda vila, to je normalno, taj "prist" ce vjerojatno puknuti i iscurit ce gnoj i bit ce udubina, da se ne uplasis, ne moras to nista dirati :)
Baby, bas mi je zao, ali bitno da ste otisli u bolnicu, bit ce sve u redu!
Baby.nb1 šaljemo pozitivne misli k vama da što prije ozdravi miš mali!
Sortiraj odgovore
Najstariji