Tamo ti naprave i zahtjev za onu jednokratnu isplatu od drzave, jedino od grada/opcine moras posebno ti ic to napravit… Eto to je sta ja znam
Znaci samo u maticara idem. Ok. A sta je sa zdrastvenom knjizicom bebacu?? Kada to rijesavam?
Evo mi smo dobiki ovo u rodilistu
Zgodno! Mi nismo nista takvo dobili od bolnice, samo uputu nek prijavimo dijete u maticnom uredu u koji pripadamo. Vidjela sam da su u jednoj bolnici mame i pelene dobivale, kao poklon paketic, ali sam zaboravila u kojoj.
Tamo ti naprave i zahtjev za onu jednokratnu isplatu od drzave, jedino od grada/opcine moras posebno ti ic to napravit… Eto to je sta ja znam
Znaci samo u maticara idem. Ok. A sta je sa zdrastvenom knjizicom bebacu?? Kada to rijesavam?
Evo mi smo dobiki ovo u rodilistu
Zgodno! Mi nismo nista takvo dobili od bolnice, samo uputu nek prijavimo dijete u maticnom uredu u koji pripadamo. Vidjela sam da su u jednoj bolnici mame i pelene dobivale, kao poklon paketic, ali sam zaboravila u kojoj.
Mi smo dobili poklon paketice od violete mali paket vlaznih maramica i pelene 1 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Mi smo danas obavili prvi pedijatrijski pregled, imamo 3250g i 48cm. Kaže dr da sam pravi prematurus... Ona je zadovoljna dobitkom na težini makar sam ja očekivala malo više, no kaže da ako dijete ne plače i jede redovito svaka 3 sata nije joj više potrebno, i dobiva na težini, neka samo ostane tako na sisi.
Hej, i mi smo danas bile na prvom pregledu, ima 4900 g i 57 cm. Raste kao gljiva
Justme123 mi smo u Merkuru dobile teta violeta paketić pelena i vlažne maramice.
Cure super za preglede, bebice stvarno rastu!😊
Rorry tvoja curka stvarno grabi punom parom. 😊 moja danas preko 4600, patronazna konacno kalibrirala vagu kak treba.
Mi imamo pregled tek za 2tj. Kak je krenula do onda ce bit 5 kg zicer😁
Primjetila sam da Helena ima bjelkst jezik i da to malo teze ide dolje kad sam probala ocistit kompresom, a i mene bradavica pecka..tak da sam zakljucila da je to soor i uzela rojazol..kasnije i sestra kod pedijatrice potvrdila.
Jel ima tko iskustva s tim? Njoj sam namazala dudu i dala..a sebi bradavice. Veli sestra od pedijatrice tako 4x na dan.. 8 dana. 🤔
Isto ne znam kud za uzv kukica? Jel se to narucuje u bolnicama na pregled? Jel se ceka dugo?
Looda_vila mi smo danas dobile uputnicu za uzv kukića, koliko ja znam naručuje se. Ne znam koliko se čeka, ali treba se obaviti između 6 i 8 tj.
Looda_vilami smo danas dobile uputnicu za uzv kukića, koliko ja znam naručuje se. Ne znam koliko se čeka, ali treba se obaviti između 6 i 8 tj.
Mi idemo privatno, 200kn je uzv i pregled, poliklinika Ribnjak. S prvom sam isla kod Tifenbacha pokojnog, a s drugim u Ribnjak u ulici grada Mainza i zadovoljna sam tako da i trece dijete vodim u tamo. Inace, primjetila sam da malom škljoca 1 kuk i sad opet imam 100 ideja sta bi moglo biti, pa ako netko ima iskustvo s tim, rado bih cula
Mi smo se danas uspile dojitiiiiii... nakon vise od 2 tjedna napokon je malo prihvatila cicu 😁😁😁 kako znate kad joj je dosta? I da pojede dovoljno? Jela je samo mrvicu, mozda 20ak minuta ali to nam je vec veliki napredak.. posli toga je zaspala i probudila se nakon uru i pol...
Sortiraj odgovore
Najstariji