Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MateMari
    09. Listopad 2018. 12:49

Rorry

E da, cure koje ste bile na carskom, lezite li na trbuhu i, ako da, nakon koliko ste pocele?

Ja sam eto sad prije par dana. Nekih 20 ak dana od carskog. Preporodila sam se😍😍

Isssa
    09. Listopad 2018. 13:04

Rorry i mog muče grčevi, noćas je bilo užas živi, imam osjećaj da espumisan samo pogoršava ili se slučajno potrefilo 🤔
    Uglavnom spavanje nula bodova 😥
    Jedva sam čekala da rodim da mogu leć na trbuh ali nisam računala na to da kad legnem na trbuh da je ispod mene lokva mlijeka🙈, probala sam polu trbuh/bok ali onda sam nažuljala sisu pa me 3 dana boljela, eto rez dozvoljava ali sise ne dozvoljavaju 😂, noćas sam legla na trudnički jastuk, sloboda sisama a spavam na trbuhu 😂😂😂😂

Isssa
    09. Listopad 2018. 13:08

Jesu vaše bebe nemirne dok spavaju? Ovaj moj mlatara ručicama pa se izgrebe cijeli po licu toliko da se probudi, ili mu ruka padne na lice pa se nokautira, stavljala sam mu i rukavice ali nokaut ostaje 😥 a žao mi je da stalno ima te rukavice da ne osjeća na prstićima podražaje. Sam sebe budi cijelo vrijeme

Baby.nb1
    09. Listopad 2018. 13:36

Moj je jucer odjednom procicao bez sesirica. 😊😊 Al je zivac, ak mu tri put ispadne to je takav histerican plac da se zacrveni ko rak.
    Ja sam se toliko u trudnoci navikla ne spavat na trbuhu, da nisam ni pokusala, al isto mislim da bi bila poplava. Jutros sam vadila ves iz kosare i kako sam se sagnula, bila sam mokra za par sekundi 😂😂
    A kaj se tice vjezbanja, najbolje mi je bilo kad nam je fizi. u bolnici rekla mozete vec za tjedan dana pocet. A ja i cimerica se ne mozemo pomaknuti od savova, doslovce smo se na sve 4 kretale po krevetu. Doslo mi je da joj kazem, aj ne pristaj mi muci, kakvi mrtvi trbusnjaci, nije mi do zivota 😂😂

url=https://lilypie.com]

petrapp2605
    09. Listopad 2018. 15:09

Hej cure, mi smo obavile uzv glavice i vadili su joj krv. S uzv je sve ok, razvija se sve kako treba. Preporuča se još jedna napraviti početkom 12.mj. Nisu je ovak pregledali ni vagali jer po uputnici kao mogu 2 stvari napraviti a ne 3 pa su pregled eliminirali...neš ti posla vagnuti bebu. Sad će nam teta pokupiti krvne nalaze i ostatak nalaza...
    Tako da sad ne znam koliko je dobila od prošlog pon kad je bila na 3 kg, ali me zanima i koliko se protegnula. Još je sitna tak da su žene na parkingu mislile da tek idemo doma iz rodilišta, a za mene su rekle da mi je linija tip top 😂.
    Isssa gospođici samo ne diraj ruke i sve super, ak ona hoće da su vani i da nisu pod dekicom nema šanse da ju prevarim i ako spava...a stalno je s ručicama u pokretu, nekad je malo nemirna dok spava ali onda ispuštala i zvukove, a nekad zaspi tak da idem gledat jel diše uopće... Isto mi se ogrebla nekoliko puta, al nema pomoći...toliko se dira po licu da je sad nekakve sitne prištiće dobila

Looda_vila
    09. Listopad 2018. 15:30

Ja jos nisam spavala  na trbuhu iz istog razloga kao i Isssa..sise me nazuljaju😑
    Kad si isssa priimjetila da je Lukas dobio grceve?
    Jel ima beba koje nemaju grceve??🤣
    Citala sam da se obicno jave nakon 3.tjedna...
    Kaj se tice kapi i grceva evo jedan dio teksa..
    Moja frendica je maloj davala sve zive kapi koje postoje na trzistu i nist niie pomoglo.. sve dok se bebi ne razviju crijeva kak treba dzaba sve ostalo.. bome je 3 mj jedva prezvjela. Na rubu zivcanog sloma😑 tak ds se ja bas strasim tih grceva vise nego kaj sam se poroda 🤣

Looda_vila
    09. Listopad 2018. 16:33

Zakaj mi nije ocitalo sliku..

• Rorry
    09. Listopad 2018. 16:59

Looda vila,  ma u pravu si,  ali kad ti dijete place i grci se,  ipak se ti osjecas bolje kad mu nesto das (to je taj placebo efekt),  a biogaia kapi imaju L. Reuteri,  koji se inace nalazi i u majcinom mlijku pa eto,   djeca svejedno imaju grceve. I ne moraju ih imati,  budi sretna dok je dobro 
    Ja nemam te probleme s otjecanjem mlijeka,  ne trebaju mi ni one komprese,  ak cura ne vuce,  nista mi ne ide van... 

09. Listopad 2018. 17:07

Rorry blago tebi onda! Meni zna curiti tako nocu, ali puno manje sada nakon treceg nego s prvo 2, cak i nema one tvrdoce koja se znala pojavljivati ako ne dojim nakon 3 sata. 
    Looda_vila nemaju sve bebe grceve, ali rijetke su sretnice koje ih nemaju pa ih se i rijetko spominje
    Petrapp super za Luciju! Daj me podsjeti, koliko ranije je ona rodena, ja sam nekako zapamtila da je ona 36+nesto tt bila. I otkud su joj vadili krv, iz pete ili?

petrapp2605
    09. Listopad 2018. 17:48

Justme123 35+3 je bila zapravo, iz glavice 😨 kako je plakala srce mi se slamalo. Za sad ne mora na nikakve vježbice tako da sam sretna. 
    Looda_vila mislila sam da Lucija ima grčeve, ali nema, ona nekad ne želi podrignuti pa ju to muči i onda jako plače, al dajem joj espumisan baby i waya probiotik...nemože škoditi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.