Maslacko drago mi je da vam se svida i da ste se odlicno snasli u Irskoj. Stvarno je sve vise nasih ljudi tamo. Zalosti me ta cinjenica, ali i razumijem.
Jel se izdajas onda?
Rorry zasto mislis da nemas mlijeka?
Kako vi oblacit3 bebu za spavanje preko noci?
Kod nas u spavacoj je 22-23 stupnja i imam ovlazivac zraka...ne znam dal ima potrebe da ju oblacim viseslojno? Sto vi mislite?
Rorry ma sigurno ga imas cim je beba zadovoljna, daju oni do znanja kad im fali, ne brini nista. Patrpnazna ti ju nije vagala? Moja je vagala malog oba puta kad je bila, zato pitam.
Petrapp tak i moj nekad zaplace ako ne ulovi iz prvog pokusaja, onak wueee nekakav ispusti 😆
Maslacko muzev prijatelj je sa zenom i djecom isto otisao gore i prezadovoljni su, jedino su se vracali svaki put da ona rodi tu RH jer je htjela mamu blizu prvih mjesec dana da joj pomaze (a on je gore radio i dolazio onda kad je mogao). Kakva je situacija s vrticima u Irskoj? Planiras ti davati u vrtic ili?
Looda_vila bas mi je drago da je bar druga sveki dobra, kak slatko od nje sto je sve to nakupovala vec 😍
Moj spava u bodicu i jednodjelnoj pidzamici i pokrijem ga, imam vrecu za spavanje, ali nisam mu je jos stavljala jer je zimska, a opet je pocelo toplo vrijeme i bojim se da bi mu bilo prevruce u tome.
Nama je bila patronazna i na 3 i pol kile smo 🤗
Moj je danas na spavjuci pocicao cijelu cicu na prevaru mislio je da je boca 😂😂 nagnula sam se nad njim i stavila mu cicu u usta onda samo curi i nemora se jako mucit al bome meni ruke otpale u toj pozi al ajde ulovio je cicuu wuhuu 😁😁 hah...
Meni je sekrva preporucila da stavim mokru pelenu iznad glave mu da nam je zrak presuh jer da mali malo hropce... Pa probat cemo ...
Ja njega ostavim u tome sta ima cijeli dan samo ga jos pokrijem jer ipak u sobi ostavimo prozor na ventus pa nek bude pokriven... Inace ima obuceno bodi i tuticu i bude mi ljepo topal pa mislim da mu netreba nista drugo...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cure, kako ste, kako su vam bebaci? Mom se polako zutica povlači, pa mi je mnogo lakse, manje sam zabrinuta. Promjenjivog mi je ritma, mnioooogo spava, mozes se reci u roku od 24 sata da je samo 3 sata budan, ali sasvim dovoljno jede, budim ga, pojede za obrok 40-60ml AD plus dojenje. Ono sto me brine, je da su do jcuer grudi se jako jako punile mlijekom, budu crvste i pune mlijeka, od jutros mlohave, spale... Kontam nema mlijeka, a i nema kao sto je bilo, u pola manje, em me strah da ce mi nestati mlijeka em upadam u depresiju jer su mi cike malene i spale nekakve. Je li jos kojoj tako? Hoce li se opet grudi onako napuniti i ucvrstiti? Citala sam da to znaci da je ravnoteža dojenja uspostavljena ili kako vec, ugl da ne znaci da nema mlijeka i da ga nece biti. Ali taj izgled dojki i tako malene... 😟 Sta imate na to pametno reci i utjesno
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Moja spava isto u bodiju i jednodjelnoj pidzami.. ili ju ostavim u hlacicama i bodiju i pokrijem...jer imam osjecaj da je bude vruce... u stanu nam je 24-25.. u spavacim oko 22-23.
Primjetila sam perutanje koze nakon kupanja.. da ju namazem malo s bademovim uljem? Voda u zg je koma koliko je tvrda. Mene sve zateze nakon tusiranja..a kamoli njoj.
Nadam se da nece krenut ko muz...on ima psorijazu. 😑 iako kazu da je nasljedna svako 2 koljeno..
Mi smo danas u skoku valjda ovaj skok sa 3 tjedna😩 cim smo dosle doma nacicavanje ...od 14h sjedim/lezim i dojim... k tome me 2x zakenjala..i cijelu izbljucala...😏😑🤣
Moja spava isto u bodiju i jednodjelnoj pidzami.. ili ju ostavim u hlacicama i bodiju i pokrijem…jer imam osjecaj da je bude vruce… u stanu nam je 24-25.. u spavacim oko 22-23.
Primjetila sam perutanje koze nakon kupanja.. da ju namazem malo s bademovim uljem? Voda u zg je koma koliko je tvrda. Mene sve zateze nakon tusiranja..a kamoli njoj.
Nadam se da nece krenut ko muz…on ima psorijazu. 😑 iako kazu da je nasljedna svako 2 koljeno..
Mi smo danas u skoku valjda ovaj skok sa 3 tjedna😩 cim smo dosle doma nacicavanje …od 14h sjedim/lezim i dojim… k tome me 2x zakenjala..i cijelu izbljucala…😏😑🤣
Meni je patronazna rrkla da mi je koza malo suha i da s obzirom da smo jos uvjek na suhom pranju jer nam je pupak tek prekjucer ispao da kada mu istrljam glavicu i lice da u tu vodu stavim par kapi bafemovog ulja i operem s time ostatak tijela... Eh da tebe je zakenjala mene danas 3 puta popišao i slatko se nasmijao hahah čari majčinstva 😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Rorry, prvo smo u bolnici imale sastanak s njom, pa je onda dva puta dosla kod nas doma, od sada vise ne dolazi nego ja mogu kod nje ako zelim privatno ili jednom tjedno drzi grupu za potporu tu u mom kvartu..
Mislim da ti dobiva dovoljno ako ne trazi jos.. oni najbolje znaju kad im je dosta i koliko zele..
Looda, da, tuzno je koliko je ljudi priseljeno doci ovdje u potrazi za necim boljim.. tesko je prosetati gradom bez da cujes hrv oko sebe.. mada ih je sada pocelo dolaziti masa cisto sa ciljem da iskoristavaju ovdje socijalu pa daju los dojam o Hrvatima...
Izdajam se, i dajem joj formulu.. pokusavamo dojenje pri svakom hranjenju ali nece pa nece.. kad treba zgrabit dudu onda moze otvorit usta bez problema, kad treba cicu onda su joj usta premalena, ne moze otvorit ni cm 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ izludit ce me..
Za perutanje koze, skroz je normalno.. Emily se cila guli, kazu zato sto je kasnila.. nama su preporucili dobro je namazati s bademovim ili kokosovim uljem nakon kupanja da joj olaksa..
Za spavanje je u bodyu, pidzami i spava u vreci, ali kod nas je sad oko 12-15 stupnjeva..
Justme, i mi smo razmisljali da se vratim doma roditi ali smo culi iz iskustava drugih zena da je cijeli proces poroda i trudnoce stresniji u hrv, pa sam odlucila ostati ovdje.. mama mi sad dolazi sljedeci tjedan da nas malo razmazi 😁
Kad Emily napuni 9 mj se ja vracam na posao a ona bi trebala u vrtic.. dosta su skupi, pogotovo u centru gdje ja zivim. Oko 1000 e cemo morati dati za vrtic, ali mi je to draza opcija od dadilje jer ce se bar socijalizirati s drugom djecom..
Nas_bebac javi kako funkcionira to s mokrom pelenom. I Emily hropce pa sam bas gledala sto mogu napravit da pomognem..
Rorry,prvo smo u bolnici imale sastanak s njom, pa je onda dva puta dosla kod nas doma, od sada vise ne dolazi nego ja mogu kod nje ako zelim privatno ili jednom tjedno drzi grupu za potporu tu u mom kvartu..
Mislim da ti dobiva dovoljno ako ne trazi jos.. oni najbolje znaju kad im je dosta i koliko zele..
Looda, da, tuzno je koliko je ljudi priseljeno doci ovdje u potrazi za necim boljim.. tesko je prosetati gradom bez da cujes hrv oko sebe.. mada ih je sada pocelo dolaziti masa cisto sa ciljem da iskoristavaju ovdje socijalu pa daju los dojam o Hrvatima…
Izdajam se, i dajem joj formulu.. pokusavamo dojenje pri svakom hranjenju ali nece pa nece.. kad treba zgrabit dudu onda moze otvorit usta bez problema, kad treba cicu onda su joj usta premalena, ne moze otvorit ni cm 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ izludit ce me..
Za perutanje koze, skroz je normalno.. Emily se cila guli, kazu zato sto je kasnila.. nama su preporucili dobro je namazati s bademovim ili kokosovim uljem nakon kupanja da joj olaksa..
Za spavanje je u bodyu, pidzami i spava u vreci, ali kod nas je sad oko 12-15 stupnjeva..
Justme, i mi smo razmisljali da se vratim doma roditi ali smo culi iz iskustava drugih zena da je cijeli proces poroda i trudnoce stresniji u hrv, pa sam odlucila ostati ovdje.. mama mi sad dolazi sljedeci tjedan da nas malo razmazi 😁
Kad Emily napuni 9 mj se ja vracam na posao a ona bi trebala u vrtic.. dosta su skupi, pogotovo u centru gdje ja zivim. Oko 1000 e cemo morati dati za vrtic, ali mi je to draza opcija od dadilje jer ce se bar socijalizirati s drugom djecom..
Nas_bebac javi kako funkcionira to s mokrom pelenom. I Emily hropce pa sam bas gledala sto mogu napravit da pomognem..
Moj je rođen u terminu kako kazu pa se svejedno sav guli... Budem javila ako djeluje...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Ma i ja kao i amy imam skroz mala prsa i onda ako ne osjecam kao da je prepunjeno me strah da joj nije dovoljno. A patronazna mi je bila, al tad je jos bila na kombinaciji nadohrane i dojenja.
Maslacko, meni u pocetku kad nije htjela vuci sam namazala bradavice zasecerenom vodom i onda je pocela vuci.
Ja Milu obucem u deblje jednodjelno odjelce od flisa i pokrijem dekom, a i sobi je 24-25 stupnjeva. Ako slucajno nema rukavice protiv grebanja, ruke su joj skroz hladne. Ali od prvog dana voli jako toplo i lako se pothladi.
Looda_vila, mozes ju i namazati bademovim uljem, pogotovo ako joj je tak suha koza, ne moras u vodu stavljati.
Cure, kako ste, kako su vam bebaci? Mom se polako zutica povlači, pa mi je mnogo lakse, manje sam zabrinuta. Promjenjivog mi je ritma, mnioooogo spava, mozes se reci u roku od 24 sata da je samo 3 sata budan, ali sasvim dovoljno jede, budim ga, pojede za obrok 40-60ml AD plus dojenje. Ono sto me brine, je da su do jcuer grudi se jako jako punile mlijekom, budu crvste i pune mlijeka, od jutros mlohave, spale… Kontam nema mlijeka, a i nema kao sto je bilo, u pola manje, em me strah da ce mi nestati mlijeka em upadam u depresiju jer su mi cike malene i spale nekakve. Je li jos kojoj tako? Hoce li se opet grudi onako napuniti i ucvrstiti? Citala sam da to znaci da je ravnoteža dojenja uspostavljena ili kako vec, ugl da ne znaci da nema mlijeka i da ga nece biti. Ali taj izgled dojki i tako malene… 😟 Sta imate na to pametno reci i utjesno
Neka te velicina dojki ne brine. To uopce nema veze sa produkcijom mlijeka. Dapace znam puno vise cura manjih grudi koje uspjesno doje, nego one velikih grudi..gdje je to obicno masno tkivo.
Evo npr moje danas izgledaju ko dva osušena čunja,, mlohave..prazne, mala doslovno od 14 h visi na sisi. Ako je 2x po 10 min odspavala...samo ju rotiram sa jedne sise na drugu. A opet kad stisnem vidim da mlijeko ide van, a doslovmo izgledaju kao da kap mlijeka nema.
Pokusaj malog sto vise na sisu, animirat pri podoju da ne zaspe..jel se izdajas? Koliko imas podoja u danu?
Sortiraj odgovore
Najstariji