Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maslacko456
    08. Listopad 2018. 15:06

Ovdje preporucuju spavanje na ledima jer to pomaze sprijeciti SIDS.. ja je stavim na leda i glavicu okrenem na stranu, i mjenjam strane da bi sprijecili zalezanu glavu.. 
    Bas sam htjela pitati kako vi uopce budite bebe? Emily zna preko noci odspavati i preko 5 sati a ako je pokusam probuditi samo me izignorira.. uspijem joj i presvuci pelenu bez da se ona pomakne.. po danu se budi svakih 3 sata za hranjenje, ali po noci bas zna produziti... 
    Justme, mislim da ti je normalno to za pupak, nama su rekli u bolnici da inace ispadne s tjedan i pol, dva..  

08. Listopad 2018. 15:45

Maslacko ja se uopce ne bih brinula da mi bebac spava 5 sati ako dobiva na kilazi, uzivaj dok traje 😉 i spavaj kad je Emily tako divna da te pusti.
    Pricekat cu jos s pupkom pa vidjeti, ionako mi patronazna dolazi opet za koji dan.

Looda_vila
    08. Listopad 2018. 16:32

Ma pricekaj jos koji dan, otpast ce.
    Btw koliko dugo uopce mora patronazna dolazit?
    Joj maslacko uzivaj kad ti tako lijepo spava curka. Evo moja danas odspavala cak 4 h . Od podnr do 16h😏😱
    Justme kak si funkcionirala sa starijim sinom ako je volio bit na sisi non stop? 
    Veceras mi svekrva br.1 dolazi 😑😑🙄

08. Listopad 2018. 17:32

Looda_vila

Joj maslackouzivaj kad ti tako lijepo spava curka. Evo moja danas odspavala cak 4 h . Od podnr do 16h😏😱
    Justmekak si funkcionirala sa starijim sinom ako je volio bit na sisi non stop?

Nemam pojma koliko treba dolaziti, ja sam svaki put rekla da ju vise ne trebam nakon sto je pupak ispao i onda sam je se rijesila, a bojim se da ce mi sada doci vise puta jer mi se cini da nece ispasti pupak prije njezinog sljedeceg dolaska. Zapravo, samo zato ju i trebam, da to provjeri kad ispadne, za sve ostalo mi samo smeta jer mi netko visi u stanu u vrijeme kad imam mir i tisinu i radije bih odmarala.
    Tesko sam funkcionirala s njim, izludivao me, mrzila sam dojenje i nemogucnost odlaska bilo kamo, probala sam mu dati adaptirano, ali nikako nije htio bocicu, pokusala sam s ddom varalicom, li ni to nije htio, mali me ubijao u pojam; bila sam najzivcanija osoba na planeti tada. Mi smo ti 3 mjeseca doma proveli jer je on ludacki vristao u kolicima i u marami (u marami je bio miran ako bi mogao sisati, ali samo tad), a Antonio je vec nekoliko puta bio vani i bilo je super, on je ko moja najstarija, miran je i spava osim kad je gladan i onda se probudi i papa i opet spavanac.

petrapp2605
    08. Listopad 2018. 20:15

Justme123 ne brini oko pupka, nama je otpao  tek 17 dan. Ja sam ga zamatala sa sterilnom gazicom i to je to. Kad je otpao lagano smo ga očistili fiziološkom ali možeš i sa octeniseptom, još je par dana bilo sukrvice ali bilo je i dok nije otpao, uvijek se malo za gazicu primilo ali to je sasvim normalno 

Looda_vila
    08. Listopad 2018. 20:15

justme123

Looda_vila

Joj maslackouzivaj kad ti tako lijepo spava curka. Evo moja danas odspavala cak 4 h . Od podnr do 16h😏😱
    Justmekak si funkcionirala sa starijim sinom ako je volio bit na sisi non stop?

Nemam pojma koliko treba dolaziti, ja sam svaki put rekla da ju vise ne trebam nakon sto je pupak ispao i onda sam je se rijesila, a bojim se da ce mi sada doci vise puta jer mi se cini da nece ispasti pupak prije njezinog sljedeceg dolaska. Zapravo, samo zato ju i trebam, da to provjeri kad ispadne, za sve ostalo mi samo smeta jer mi netko visi u stanu u vrijeme kad imam mir i tisinu i radije bih odmarala.
    Tesko sam funkcionirala s njim, izludivao me, mrzila sam dojenje i nemogucnost odlaska bilo kamo, probala sam mu dati adaptirano, ali nikako nije htio bocicu, pokusala sam s ddom varalicom, li ni to nije htio, mali me ubijao u pojam; bila sam najzivcanija osoba na planeti tada. Mi smo ti 3 mjeseca doma proveli jer je on ludacki vristao u kolicima i u marami (u marami je bio miran ako bi mogao sisati, ali samo tad), a Antonio je vec nekoliko puta bio vani i bilo je super, on je ko moja najstarija, miran je i spava osim kad je gladan i onda se probudi i papa i opet spavanac.

Ufff koma...mogu si samo mislit kako ti je bilo. I ja bi poludila na tvom mjestu!
    A bas si sve nekako razmisljam da nebi moja krenula tim putem..bas voli preko dana visit na cici .najvise prijepodene...ne mogu nis napravit...aktivno sisa 15-20 min a sve nakon toga je utjeha..mazenje ..drzanje sise u ustima  i tak .ako se pokusam maknut ..razbudi se i vriska...pokusavam nekako da je ili uspavam nakon podoja ili animiram...al sve to nekako kratkog vijeka.😑🤩 isto tak bocicu joj probala dat.. ko da joj govno guram u usta... haha.. pljuje van, zatvori usta ful.. kaos. A dobiva na kilazi opako. Imam doma vagu..vagnula je danas 4550🙈
    Ti si prosla staza sa dojenjem...jel pazis sto jedes?

petrapp2605
    08. Listopad 2018. 20:20

Looda_vila pa ni ne treba duže sisati ako aktivno sisa i dobiva ti na kilaži, znači da dobro i dovoljno jede, moja gospođica pak protestira kad treba podrignut, nekad neće pa neće. Ne plače ali ko da se dere na mene 😂 i toliko migolji da ju moram spustit

petrapp2605
    08. Listopad 2018. 20:30

Mi sutra idemo na kontrolu u bolnicu, na uzv glavice i vađenje krvi. Nadam se da će mi je i izvagati i izmjeriti jer sam patronaži rekla da nam više ne treba, a kod pedijatrice idemo tek 15.10.
    Mame koje su bile na carskom, kad su vam vaši ginekolozi dali termin za prvi pregled nakon poroda?
    Mene moja naručila tek 7.11.Što je dva mj nakon poroda...nije da mi fali pregledavanje iz rodilišta, ali voljela bi znati da je sve ok i da mogu počet vježbati jer me bole leđa, a s obzirom na moju operaciju skolioze dobro sam i izdržala kroz trudnoću ali sad kak su trbušnjaci oslabilo tako kralježnica pati i to sad osjetim. 

Looda_vila
    08. Listopad 2018. 21:04

petrapp2605

Looda_vilapa ni ne treba duže sisati ako aktivno sisa i dobiva ti na kilaži, znači da dobro i dovoljno jede, moja gospođica pak protestira kad treba podrignut, nekad neće pa neće. Ne plače ali ko da se dere na mene 😂 i toliko migolji da ju moram spustit

Ma super dobiva na kilazi..i ne muci mene njezino sisanje..nego ovo poslije. Da ponekad moram jos 1h visit s njom..ako ju spustin u krevetic - odmah se razbudi  i vriska... pa ponavljaj postupak😑
    Meni je moj dao termin 5.11. Taman tocno 6 tj od poroda... ja bi isto htjela sto prije krenut vjezbat. Trbuh mi je toliko mlohav...

mmama2
    08. Listopad 2018. 22:10

Looda_vila

petrapp2605

Looda_vilapa ni ne treba duže sisati ako aktivno sisa i dobiva ti na kilaži, znači da dobro i dovoljno jede, moja gospođica pak protestira kad treba podrignut, nekad neće pa neće. Ne plače ali ko da se dere na mene 😂 i toliko migolji da ju moram spustit

Ma super dobiva na kilazi..i ne muci mene njezino sisanje..nego ovo poslije. Da ponekad moram jos 1h visit s njom..ako ju spustin u krevetic - odmah se razbudi i vriska… pa ponavljaj postupak😑
    Meni je moj dao termin 5.11. Taman tocno 6 tj od poroda… ja bi isto htjela sto prije krenut vjezbat. Trbuh mi je toliko mlohav…

Opet ja✌😂 a zakaj bi je spustila? 9 mj ti je u utrobi bila, zvukovi tvog srca, disanje, ma i probava sve, to joj je poznato, osjeca sigurnost, ljubav..  neka papa pa ju zamotaj u maramu, nosiljku i imas slobodne ruke 😇😇 tako je mala, ne zna drugacije nego uz tebe ❤ a brzo ce to razdoblje proci i ne, bebe se ne navikavaju na ruke i ne razmaze nosenjem i mazenjem.. uzivajte svake sekunde dok su takve mrveee male 😊😊

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.