Looda vila, ja se otkako je nadoslo mlijeko izdajam i dajem bebi na bocicu, izdojim iz jedne nekad 20ml,nekad 30,a nekad 60ml.mlijeka je zaista bilo, onda je mali poceo sam da sisa, i nekako nestade postade mlohavo, evo sad recimo sa izdojim, a nisam cijelu noc ni dojila ni izdajala, izidje iz obe samo 10ml. Ocito je da ga nema zasto ne znam, gdje sam pogriješila? 😣
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Amy, mozda ne sisa pravilno. Mozda ne zna povuci dobro pa ako nije puno pojeo, mlijeko se smanjilo. Cujes ga da guta kad jede?
Looda vila, ja se otkako je nadoslo mlijeko izdajam i dajem bebi na bocicu, izdojim iz jedne nekad 20ml,nekad 30,a nekad 60ml.mlijeka je zaista bilo, onda je mali poceo sam da sisa, i nekako nestade postade mlohavo, evo sad recimo sa izdojim, a nisam cijelu noc ni dojila ni izdajala, izidje iz obe samo 10ml. Ocito je da ga nema zasto ne znam, gdje sam pogriješila? 😣
Nocno dojenje je apsolutno najvaznije kod novorodenceta.. trebali bi imati 10-12 podoja kroz 24 sata, ako izdajas moras izojiti do kraja i onda jos na prazno koju minutu makar ne izlazilo nista.. ako bi kombinirala uvijek prvo dojenje pa izdajanje koje onda mora biti isto svaka 2,3 sata barem minimalno 15ak minuta svaka dojka..
url=https://lilypie.com]
Hej curee pitanje kako malcu podignut imunitet? Osim cicom, mu mogu dat i AD jer mog mlijeka nema dosta a nebih da dobije temperaturu...pedica je rekla sta vise cicat jer da ga to moze spasit mislim dam mu svaki puta cicu ali mislim da mu nije dosta
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cure, jel vama kad spavaju, okrecu ocima i rade cudne face?
Nas_bebac, a sto mu je?
Cure, jel vama kad spavaju, okrecu ocima i rade cudne face?Nas_bebac, a sto mu je?
Moj prije nego zaspi vrti očima, i kad se budi, nisam primjetila da tada radi čudne face
Hej curee pitanje kako malcu podignut imunitet? Osim cicom, mu mogu dat i AD jer mog mlijeka nema dosta a nebih da dobije temperaturu…pedica je rekla sta vise cicat jer da ga to moze spasit mislim dam mu svaki puta cicu ali mislim da mu nije dosta
Pa ako mu dajes da doji prije svakog ad, onda mu svejesno prenosis antitijela. A sto se dodatnog podizanja imuniteta tice, nema nis za tako male bebace. Ja pokusavam ove starije odrzat zdravima, samo da malog ne zaraze necime, al nista to ne pomaze, opet smrcaju i kaslju jer skupe u vrticu
Rorry moj radi svakakve face u snu, pogotovo prije kakanja
Ma zastopan nosic pa je rekla da pazim da ne dobije temperaturu jer ako dobije da idem ravno na pedijatriju a bila sam s njim tamo 9 dana i ne vraca mi se nikako...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
A onda dobro da pocica nesto svaki put... Neznam koliko al poslje se izdojim pa mu dam i to...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Bog društvo!
Teško mi je bilo pratiti događaje kod naših jesenjih trudnica i beba, a vremena imam zaista malo.
Nisam znala da ima ova grupa! Aaa...napokon mogu s nekim pričati o svemu što ne zanima nikog osim novopečenog roditelja 😀
Nisam sve čitala, Looda villa žao mi je što imaš takvu svekrvu :( ...I meni je bila moja, žena je suho zlato, bilo mi je krivo što je morala ići (zavrsio joj godišnji), puno znači pomoć u kući i oko bebe.
Petraapp kako sam se smijala na tvoj opis Lucijinog odnosa prema sisi hahaha..moja beba od blaženog smiraja do pirane u 1,5 sekundi.
A gdje smo nas dvije? Pa, grčevi. Satima plač, stalno želi sisu, a onda se oko mene nađu neki sa savjetima da "ne valja mi mlijeko, dijete je gladno". Mlijeka imam, beba dobiva na težini, i takve me izjave iskreno bacaju u očaj. Zar je moguće da majčino mlijeko ne valja?
Inače smo zaljubljeni roditelji. 😁❤
Sortiraj odgovore
Najstariji