Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Listopad 2018. 22:35

Petrapp hvala ti, malo si me smirila za pupak, vec sam panicariti pocela (glupa sam, kao da ce pupak zauvijek ostati ako ne otpadne u prvih 10 dana 🙄). Javi jesu vagali Luciju nakon uzv-a i na koliko je. Meni se cini da je ovaj moj u duzinu puno otisao, ova odjelca 56 sa zatvorenim stopalima su mu vec pomalo kratka.
    Looda_vila nemam ti savjet u vezi toga jer je mene ovaj moj stariji u mozak ispilao s tim i samo sam sjedila i dojila, doslovmo sam nekad jela jednom rukom, a drugom njega drzala dok sisa, nemam uopce nikakvo drugo sjecanje na prva 3 mj njegova zivota osim dojenja, a bas sam i s muzem pricala veceras kakosu razliciti njih dvojica i kako je sada sve nekako lako i ja ne jaucem da me boli i ne istresam se ni na koga jer mi mali ne dopusta da ga spustim minutu. Jela sam sve i sad jedem sve, ne mislim da se treba ogranicavati oko toga kad dojis, ok alkohol nisam konzumirala, ali jesam i kavu  pila i jela i grah i mahune i spinat i svjeze voce, nisam primjetila da je to utjecalo na dijete ikad. Grceve su mi jednako imali i kcer koja je vrlo rano dobila iskljucivo adaptirano i ovaj mali koji je dojen skoro 2 godine. Nadam se da ti to pomaze bar malo.
    Trbuh ti je mlohav jer si rodila prije nepuna 3 tjedna! Daj tijelu malo vremena da se vrati sve unutra na svoje mjesto, i moj je mlohav jos, mala mi je rekla da je ko tijesto mekan i presmijesno joj je stiskat ga 😄

maslacko456
    08. Listopad 2018. 23:45

justme123

Maslacko ja se uopce ne bih brinula da mi bebac spava 5 sati ako dobiva na kilazi, uzivaj dok traje 😉 i spavaj kad je Emily tako divna da te pusti.
    Pricekat cu jos s pupkom pa vidjeti, ionako mi patronazna dolazi opet za koji dan.

Haha a ja panicarim da nesto nije u redu kad toliko lezi.. stvarno je neka dobra curica i skoro nikad ne place i onda se i muz i ja cili uspanicimo ako bude nemirna jer inace nije takva 😂😂
    Haha Looda pa tvoja curica bas raste :)

petrapp2605
    09. Listopad 2018. 00:22

Looda_vila ja si sve mislim ili tražit da me prije primi ili otić privat, nije mi do izgleda, skoro pa mi niš nije ni ostalo od kila, ali mi razlika jel krenem vježbati prije puno znači, pošto ću prije ojačati trbuh manje će me bolit kičma. 

09. Listopad 2018. 08:04

maslacko456

justme123

Maslacko ja se uopce ne bih brinula da mi bebac spava 5 sati ako dobiva na kilazi, uzivaj dok traje 😉 i spavaj kad je Emily tako divna da te pusti.
    Pricekat cu jos s pupkom pa vidjeti, ionako mi patronazna dolazi opet za koji dan.

Haha a ja panicarim da nesto nije u redu kad toliko lezi.. stvarno je neka dobra curica i skoro nikad ne place i onda se i muz i ja cili uspanicimo ako bude nemirna jer inace nije takva 😂😂
    Haha Looda pa tvoja curica bas raste :)

Izgleda da je panicarenje zajednicko svim mamama bez obzira jel nam prva beba ili peta, ja imam osjecaj kao da mi je prvo opet 😄

Isssa
    09. Listopad 2018. 09:56

Jutro mamite😀
    Uf koja noć, grčevi za poluditi 😥
    Mene je ginekologica naručila 16.10 na pregled, jučer sam tek prestala krvariti, punih 5 tjedana 🥴
    Looda_vila i moj se tak tješi na cici još neko vrijeme kad si pojede, ali sve manje i manje🥰
    Počelo me brinuti kaj sve kraće i kraće jede, prošli tjedan je bilo 15 minuta, a sada ako dođe do 8 min to je uspjeh, e sad dali je moguće da je toliko jači pa brže posiše????  U pravilu spava 3 sata nakon hranjenja pa vjerujem da mu je dosta😀
    Kak vaše bebice????

09. Listopad 2018. 10:13

Isssa ispraksao se pa sad brze pojede, a i narastao je pa mu je lakse uhvatiti bradavicu nego kad je skroz mali bio i manje snage na to trosi 😊

Looda_vila
    09. Listopad 2018. 10:56

Justme ma znam da treba tijelu da dode  k sebi...ali presmijesno mi je kad je trbuh tak ko žele, sve mlohavoo🤣🤣
    Ja isto je pazim sto jedem..tj jedem sve nromalno kao i prije. I grah, mahune, grasak, zelje..voce..sve..i ne primjecujem za sad neku razliku. 
    Tj malo sam istrazivala i sva klinicka ispitivanja koja su radena u svrhu povezivanja grceva sa majcinom prehranom su demantirala bilo kakvu povezanost.
    Issaa budi sretna da je mali skratio vrijeme podoja. Ocito mu je dovoljno! A i vec je prosao mjesec dana tako da sigurno je jaci da potegne.
    Petrapp  sretno na pregledu danas..javi kako je proslo.

• Rorry
    09. Listopad 2018. 12:11

Mene su bas nakon poroda pocela boljeti ledja,  ali mislim da je to od dojenja.  Nemam velika prsa i onda se sva iskrivim da ona primi kak treba  a pitala sam prijateljicu (ginekologicu)  kad smijem poceti vjezbati pa je rekla da nek prodju bar  2 mjeseca 
    Issa,  ak dobiva na tezini,  ocito pojede dovoljno,  budi sretna da je tak brz  moja je najmanje 20 minuta,  dok sve ne isprazni,  ne odustaje!  Onda pola povrati.  Kazu da trebamo pustiti da jedu koliko hoce,  al ja sam vec pocela razmisljati da ju odvojim.  Ukomira se koliko pojede i dobije grceve 

• Rorry
    09. Listopad 2018. 12:39

E da,  cure koje ste bile na carskom,  lezite li na trbuhu i,  ako da,  nakon koliko ste pocele? 

• MateMari
    09. Listopad 2018. 12:48

Cure pozdrav. 
    😊 Da pitam dal je kojoj bebi pupak drzao cvrsto i nikako da otpadne? Nama je danas 3 tjedna i jos nema naznaka da bude otpao. Da ga kupam ili cekam jos? Sad se samo prebrisemo ..  I sto se cicanja tice., meni se uvijek cini da prekratko cica Al poslije on uvijek zaspi i spava po 2 do 3 sata.. Nekad traje 10 min, nekad 15.. Rijetko kad duze. Al meni mlijeko tece u mlazovima haha pa se onda valjda i dobro najede kad se ne treba muciti da povuce.. Valjda. 😁 Drugo mi je dijete Al sto se hranjenja tice prvo je na sisi i sve mi je novo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.