Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    20. Veljača 2018. 19:04

Kada sve budemo znale koliko smo točno trudne i dobile termine, možemo to sve staviti u potpis, pa da se uvijek vidi i lakše se pratimo 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Schinin
    20. Veljača 2018. 19:04

Jelena M

Schinin znam da ima i ostalih istrazivanja koja kazu da ju je dobro piti iza. Imaraznih istrazivanja i s razlicitim uzorkom.
    Nisam medicinske struke pa da sam skroz detaljno upoznata s tematikom.
    Moja ginekologina je rekla mi da obavezno do 12 tj, a iza a nema smisla. Prijateljici je isto tako prebacilo je bilo na neki dodatak s manjim udjelom folne.
    Bude li mi krv ok ja iza mislim samo Mg pit. Jako se zdravo hranim. Dva kuhana obroka s povrcem. Ujutro voce i zobene. Riba dvaput tjedno i skoro nikad rafinirani seceri i jednostavni ugljikohidrati.
    No kad mi nestane ovog Pre mama mislim uzet Elevit. Nasla sam na par strana da je on od dodataka u idealnom omjeru za trudnice i da se jedini vodi kao lijek, a ostali kao dodaci prehrani.

ja jesam, zato sam to malo tako secirala, nisam te mislila nikako uvrijediti ili slicno. upravo to sto kazes za Elevit je krucijalno, markt je preplavljen svakavim preparatima, koji djelimicno nisu bas toliko pogodni za trudnice. Dok sam radila u Eoropi, Elevit je obavezno bio preporuka. u USA u svakoj radnji mozes kupiti prenatal preparate, koji su svakakvi,cijena 10-20$, ovaj sto ja uzimam ide samo na recept i kosta 110$ s tim da je ovaj moj dosta vise u balansu
     i tvoj plan da prvo kontroliras krv (iako ti otprilike nitko nece mjerit razinu folne u krvi...) pa po potrebi mozes uzimati sto ti treba. tvoja ishrana zvuci idealno, voljela bih da imam vise vremena i prije svega vise dosljednosti da se hranim kao ti btw Mg nije extra potreban u trudnoci ako nemas neke simptome tipa kontrakcije, grceve, zatvor.....

• Bruncili
    20. Veljača 2018. 19:08

Da znam stavit sliku uzv, a ne znam, pokazala bih vam tu crl velicinu di pise 0.9235cm...a zadnja menga 25.12, pa brojite tjedne 😂

Schinin
    20. Veljača 2018. 19:10

tablica bi bila super, ja sad vec imam trudnicki mozak, drugim rijecima pamcenja ca. 3 sekunde 

i cure nemojte si praviti toliki stres sa tim mjerama, to je sve toliko individualno, dok mrvice napreduju sve je ok

• Bruncili
    20. Veljača 2018. 19:13

To je lako reci, al tesko utuviti u glavu. Svaku promjenu pratim nakon lanjskog spontanog i svaki mig tijela promatram...ubija me nadutost od duphastona i trenutno ga mrzim iako znam da mi jako dobro pomaze 😁

Schinin
    20. Veljača 2018. 19:16

a Bruncili pricaj mi o nadutosti, ne uzimam duphastone a sad vec izgledam prilicno trudno....ok ostalo je skembe od prosle T  ali mislim da mi je trbuh bio ovoliki u prosloj kad sam bila u 5mj....

• Bruncili
    20. Veljača 2018. 19:21

Kako ide vecer, osjecam i vidim da je sve veci i veci. Mislim da sam bila twiggy nisam. Uvijek sam imala malo slaufica za gust 😂😂😂 al me ovo sad cak smeta jer mi je neugodan osjecaj tog konstantog pritiska

Schinin
    20. Veljača 2018. 19:24

kreni u kupovinu trudnickih hlaca ja sam se u prvoj T preporodila s njima

• pandica1805
    20. Veljača 2018. 19:42

Cure hajte napisite termine pa cu napraviti tablicu :)

Ja se nisam nista udebljala cak sam i smrsavila ali mi moje hlace vise ne pasu, nekako se osjecam tesko u njima pa stalno nosim trudnicke, milina su :) 

20. Veljača 2018. 19:46

Cure uvik vas ocu pitat za secer  pa zaboravim.  Ugl, vadila sam na tašte i bio mi je 5,7. Ginekolog je reka da je malo povišen ali da nije  ništa  strasno ni zabrinjavajice i isla sam ponovo  vadit na tašte  pa cu sutra vidit.  Kakva  su vaša iskustva? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.