Ja sam se prerano ponadala da je s mučninama bolje.. sad umjesto ujutro povraćam u podne. 😣 što se tiče cigareta , ne pušim, sva sreća. Probala davno i bljak mi je to. Što se tiče kave pila sam 2-3 dnevno. Sad evo ne pijem. Mislila sam da ću moći danas jednu popiti ali ne vjerujem. Ali da mi nije mučno svakako bih pila jednu na dan. Mislim da bebici nebi smetalo. Dodam si malo mlijeka u tursku da ju razblažim. Za svski slučaj.
Mene zanima Vi koje imate tablicu ovu s tjednima trudnoce i ispod opisom sta se dogadja tu s lilypie di ste to uploadale. Ja sam napravila na lilypieu i sacuvala, no ne vidim kako se ovdje uploada na klokanicu
I mene ovo zanima 😊
Mene zanima Vi koje imate tablicu ovu s tjednima trudnoce i ispod opisom sta se dogadja tu s lilypie di ste to uploadale. Ja sam napravila na lilypieu i sacuvala, no ne vidim kako se ovdje uploada na klokanicu
Moras ici na svoj profil i u onu kucicu di pise "potpis" ili tako nekako, kopiras jedan od onih linkova s lilypiea
Kada napravite ticker spremite ga.
Pisat ce vam:
Websites, emails i forums.
Kliknete na forums, pa na PseudoHTML. Kopira se tekst odispod i zalijepi u svoj potpis.
ja ne pušim, kavu sam danas popila nakon duuugo vremena sto mi se gadila zbog mucnina.. a inace sam bas kavopija, kao sto je netko napisao, pijem umjesto vode
Ja pijem 2 kave na dan, ujutro tursku obavezno a popodne neki mršavi Nescafe, a kaj se tiče cigareta, kad sam vidjela + sam smanjila na cca 5-7 na dan i tak je bilo do 11 tjedana a sada u 12 bi ju pojela najrađe😂, tak mi miriši i paše ali se kontroliram, popušim pola pa ugasim 😀
Moras ici na svoj profil i u onu kucicu di pise "potpis" ili tako nekako, kopiras jedan od onih linkova s lilypiea
Ima negdje cijeli postupak, negdje prije 50ak komentara.
Jane Doe, bravo za pregled i bebu koja napreduje!
Moze upute kako staviti sticker?
Ideš na ovu stranicu lilypie i odabereš tamo Pregnancy, pa uneseš sve parametre i na kraju kada ju kreiraš imat ćeš kao kodove. Vidjet ćeš posebno za forume. Copy i paste u potpis (bas na tvom osobnom profilu) i za provjeru pogledaj neki od napisanih postova, trebalo bi se vidjeti. Ako ne, probaj idući kod dok to ne uspije
Evo, ponavaljam post od prije da bude lakše namjestiti tjedne.
Sortiraj odgovore
Najstariji