Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    20. Veljača 2018. 12:27

Teta55 samo da ti kazem da to sta si u panici, nije nista neobicno. Moja jedna poznanica je cijelo vrijeme duplo isla na preglede, kod svoje standardne i privatno. Oboma je fejkala da ne ide drugdi, ne znam kako se uopce snalazila s tim pustim duplim nalazima. 

Meni isto svakave biserne ideje padnu na pamet, pola dana sam se mislila di privatno zaputit jer me ova za moje pojmove relativno kasno narucila.  No strpljn, spasen. 

20. Veljača 2018. 12:55

Jelena, ja ne idem uopce kod svog ginekologa na preglede, a ni privatno, vode me u bolnici i kad mi kazu da dodjem, dodjem. 
    Malo su i oni na oprezu pa me zele cesce pratiti, mada je zaista veliki stres ici svaka tri dana na preglede jer si u velikom ocekivanju sa nesto "mora" biti, a u tako maloj trudnoci svaki dan vise igra ulogu hoce li se nesto vidjeti ili ne.

Veks, da ja gledam po sestri, imala bi vec dvoje prekrasne djecice, a eto, imam skroz drugaciju situaciju od nje. Ona je zaista lako dobila djecu, oboje iz prve, bez ikakvih komplikacija, a ja se mucim.
    Sto se tice govorenja na poslu, neznam kakav posao radis i dokad mislis raditi, ali naravno je da je fer najaviti mjesec dana unaprijed da ti nadju neku zamjenu i sl. Ja sam nazalost morala odmah ostati doma, javila sam sefu da me od sutra nema, da mi je zao sto nisam stigla dovrsiti tekuce poslove, ali on razumije jer zna moju situaciju pa je sve ok.
    Roditelji, bake, djedovi i ostali takodjer znaju jer kazem, uvijek ostanem odmah doma pa nemam sta skrivati, iako bi nekad voljela da zadrzimo sretnu vijest bar nakratko za sebe, al tako je kako je.
    Sto se tice simptoma i mucnina, sise me bole vec jedno tjedan dana, a i bude mi slabo nekad ujutro, ali ne povracam. Evo jutros mi je malo slabo i imam lagana zatezanja nisko dolje, ali sve u svemu, dobro se osjecam. Ti?

Jelennnna
    20. Veljača 2018. 13:04

Teta55

Jelena, ja ne idem uopce kod svog ginekologa na preglede, a ni privatno, vode me u bolnici i kad mi kazu da dodjem, dodjem.
    Malo su i oni na oprezu pa me zele cesce pratiti, mada je zaista veliki stres ici svaka tri dana na preglede jer si u velikom ocekivanju sa nesto "mora" biti, a u tako maloj trudnoci svaki dan vise igra ulogu hoce li se nesto vidjeti ili ne.

Veks, da ja gledam po sestri, imala bi vec dvoje prekrasne djecice, a eto, imam skroz drugaciju situaciju od nje. Ona je zaista lako dobila djecu, oboje iz prve, bez ikakvih komplikacija, a ja se mucim.
    Sto se tice govorenja na poslu, neznam kakav posao radis i dokad mislis raditi, ali naravno je da je fer najaviti mjesec dana unaprijed da ti nadju neku zamjenu i sl. Ja sam nazalost morala odmah ostati doma, javila sam sefu da me od sutra nema, da mi je zao sto nisam stigla dovrsiti tekuce poslove, ali on razumije jer zna moju situaciju pa je sve ok.
    Roditelji, bake, djedovi i ostali takodjer znaju jer kazem, uvijek ostanem odmah doma pa nemam sta skrivati, iako bi nekad voljela da zadrzimo sretnu vijest bar nakratko za sebe, al tako je kako je.
    Sto se tice simptoma i mucnina, sise me bole vec jedno tjedan dana, a i bude mi slabo nekad ujutro, ali ne povracam. Evo jutros mi je malo slabo i imam lagana zatezanja nisko dolje, ali sve u svemu, dobro se osjecam. Ti?

Ma ne kazem za tebe da cesto ides na preglede. Svaki slucaj je individualan. Normalno ako si imala nekih komplikacija prije da moras budnije pratit. Meni je isto cudno da me moja u 7 tjednu tek narucila a vidm vi vec u 5 idete. Ima par god sam isto imala spontani ( tad sam imala ureoplasmu a da nisam ni znala, kazu da ona zna bit cest uzrok ranih spontanih). Nista, zasad se uzdan u tu njenu procjenu da u pon dodem pa cu znat konkretnije

Jelennnna
    20. Veljača 2018. 13:06

Sve briseve sam radila ima misec i bili su odlicni. Tako da sam sta se tice tih vaginalnih upala sigurna da je sve u redu

20. Veljača 2018. 13:07

Jelena, ma da, ako je sve ok, bolje ne ici prerano na pregled jer se vjerojatno jos nista nece vidjeti. Pouzdaj se u doktore :) :-*

Jelennnna
    20. Veljača 2018. 13:10

Jedino sta sam imala dosta malih cista. Sad ne znam moze li to sta utjecat. Tad mi je ona rekla da one ne ometaju trudnocu ako do nje dode, da prirodno onda same popucaju

20. Veljača 2018. 13:32

To sam i ja cula za ciste, da ili odu s mengom, ili u trudnoci same popucaju. Pogotovo valjda ako su one vodene, ali nek se javi netko tko mozda zna vise..

Isssa
    20. Veljača 2018. 13:43

Jelena M

Teta55

Ma ne kazem za tebe da cesto ides na preglede. Svaki slucaj je individualan. Normalno ako si imala nekih komplikacija prije da moras budnije pratit. Meni je isto cudno da me moja u 7 tjednu tek narucila a vidm vi vec u 5 idete. Ima par god sam isto imala spontani ( tad sam imala ureoplasmu a da nisam ni znala, kazu da ona zna bit cest uzrok ranih spontanih). Nista, zasad se uzdan u tu njenu procjenu da u pon dodem pa cu znat konkretnij

Ja sam imala prvi pregled u 8 tjedanu, i po meni je to skroz OK, ako se ide prerano onda se ne vidi ni plod, ni akcija srca, ma ništa se ne vidi, i nakon pregleda samo stres. Ovako je najbolje 😀😀😀😀

Endzrue
    20. Veljača 2018. 13:52

Ja bila jutros vadit betu pošto ne želim ultrazvuk prije 7. Tjedna i 583 je vrijednost a ja sam danas 4+1 

20. Veljača 2018. 14:04

Endzrue, to je odlicna beta! Meni je tolika bila na 4+6, ali mi je i ovulacija bila kasnije. Bravo! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.