Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    20. Veljača 2018. 14:10

Teta55

Endzrue, to je odlicna beta! Meni je tolika bila na 4+6, ali mi je i ovulacija bila kasnije. Bravo! :)

Hvala ja sam sa 12.na 13.ti imala ovulaciju uhvaćena trakicama a danas sam 18dpo sad lagano do ultrazvuka nadam se

Nina ❤
    20. Veljača 2018. 14:47

Evo mene s pregleda. Cula sam srceko ❤ veliki smo 0,9 cm i po uzv je trudnoca tjedan dana manja nego po zm tako da smo pomaknuli termin na 12.10. A i sama sam znala da mi je ovulacija kasnila nekoliko dana. Jos uvijek se na uzv vidi sitno krvarenje pa nastavljam s utrogestanima i zbog toga kontrola za 3 tj. Uglavnom, sretni smo zbog malog ❤ i polako guramo dalje 😊

• riri5
    20. Veljača 2018. 15:08

Bok cure evo ja gotova sa pregledom,formirala se gestakulacijska vrecica,ploda jos nema da sam ostala trudna kasnije iza plodnih dana,pa da se vidimo za petnaest dana,da je to još prerano otd .jajnici i maternica ko sa slike,drzite mi fige😇😇😇

Jelennnna
    20. Veljača 2018. 15:14

Nina cestitamm!!! Izgleda da si prva od nas koja je cula srcekoo. 
    Riri brzo ce proc ta dva tjedna. Znas lipo da ti je sve ostalo u redu. 
    Rekli bi ameri da chillamo dok cekamo preglede. 

Dija85
    20. Veljača 2018. 15:27

Bok cure, evo ja došla sa svog drugog pregleda. Čula sam srčeko! Skoro sam se rasplakala. 😊 kaže da sam trudna 6 tjedana i da je sve ok. Za mjesec dana idem na onaj veći pregled gdje će detaljno pogledati bebicu. A za 10 dana vađenje krvi i provjera krvne grupe. 

Isssa
    20. Veljača 2018. 15:54

Nina ❤

Evo mene s pregleda. Cula sam srceko ❤ veliki smo 0,9 cm i po uzv je trudnoca tjedan dana manja nego po zm tako da smo pomaknuli termin na 12.10. A i sama sam znala da mi je ovulacija kasnila nekoliko dana. Jos uvijek se na uzv vidi sitno krvarenje pa nastavljam s utrogestanima i zbog toga kontrola za 3 tj. Uglavnom, sretni smo zbog malog ❤ i polako guramo dalje 😊

Jupyyyyy, čestitam 😀, u kojem si sad tjednu?

Isssa
    20. Veljača 2018. 15:59

riri5

Bok cure evo ja gotova sa pregledom,formirala se gestakulacijska vrecica,ploda jos nema da sam ostala trudna kasnije iza plodnih dana,pa da se vidimo za petnaest dana,da je to još prerano otd .jajnici i maternica ko sa slike,drzite mi fige😇😇😇

Čestitam i držim fige 😀

Jelennnna
    20. Veljača 2018. 16:17

Dija85

Bok cure, evo ja došla sa svog drugog pregleda. Čula sam srčeko! Skoro sam se rasplakala. 😊 kaže da sam trudna 6 tjedana i da je sve ok. Za mjesec dana idem na onaj veći pregled gdje će detaljno pogledati bebicu. A za 10 dana vađenje krvi i provjera krvne grupe.

Cestitam!!! Blago Vam se curee. 

Lemon
    20. Veljača 2018. 16:31

Nina i Dija85 čestitam na ❤, nadam se da ćemo uskoro i mi ostale čuti otkucaje 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Nina ❤
    20. Veljača 2018. 16:38

Isssa

Nina ❤

Jupyyyyy, čestitam 😀, u kojem si sad tjednu?

Hvala... po zm bih trebala biti 7+4, ali po uzv sam 6+5 i tako mi je zapisano u knjizici 😊 Dobila sam i uputnicu za vadenje krvi. Drzim svima fige da cim prije cujete svoja mals ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.