Joj imam temp.37.7 boli uho krvarim…sad jos svrab valjda dobila…ja cu poludit…idem kod doktorice sutra…
zasto ne odes odmah na hitnu? ako krvaris ja ne bih cekala
Jelena kako ti zavidim na domacem vocu i povrcu! kako smo preselili sad ovdje prvo moram nac farmere od povjerenja... i meni je jedna od najdrazih stvari za dorucak zobene sa bobicastim vocem, samo sto je ovdje uzasno tesko naci zobene bez secera ovdje je u stvari tesko naci bilo sto bez secera i bez high fructose corn syrup
cure, necete vjerovati, napravila sam termin sutra krv za stitnu, 27 imamo UZ i 5. idemo da se upoznamo sa dr....
Ja sam vcrs zube bila pregledat. Savjetujem da i vi odete. Zubi se znaju ubrzano kvarit u trudnoci pa bolje odmah sanirat. Ja nosim aparatic za zube pa sam posebno ugrozena skupina.
Dobar savjet Jelena. Odgađam posjet zubaru, ali naći ću vremena sljedeći tjedan za to.
jutro cure,
nadam se da ste sve dobro i da su bebice super.
vidim da se sve zalite da vam smetaju hlace :) ja sam se vec prebacila u trudnicke jer ni disat ne mogu.. navecer cak osjetim pritisak u trbuhu i imam osjecaj da cu eksplodirat :)
kad vec radite tablicu, mene mozete stavit na 18.9.
sretno curama koje imaju danas pregled
Jelena kakoti zavidimnadomacemvocu i povrcu! kako smo preselili sad ovdje prvo moram nac farmere od povjerenja… i meni je jedna od najdrazih stvari za dorucak zobene sa bobicastim vocem, samo sto je ovdje uzasno tesko naci zobene bez seceraovdje je u stvari tesko naci bilo sto bez secera i bez high fructose corn syrup
cure, necete vjerovati, napravila sam terminsutra krv za stitnu, 27 imamo UZ i 5. idemo da se upoznamo sa dr….
Gust ti je raspored prilicno. Meni je u ponedjeljak pregled, pretpostavljam da ce mi odma radit ultrazvuk.
Ja sam vcrs zube bila pregledat. Savjetujem da i vi odete. Zubi se znaju ubrzano kvarit u trudnoci pa bolje odmah sanirat. Ja nosim aparatic za zube pa sam posebno ugrozena skupina.
Dobar savjet Jelena. Odgađam posjet zubaru, ali naći ću vremena sljedeći tjedan za to.
Nisam požalila sta sam isla. Ustvrdila mi je da mi je cilom duzinom od aparatica i tih novih hormona blago upaljene desni i da sad to trebam četkat do krvi i kad se krv pojavi nastavit četkat da se tkivo oporavlja. Te mi ta zubarica otkrije na slici (koju nsiam sad ortopan radila već ima godinu) da imam 5. mliječnu donju koja se isto sad kao lagano kvari, al od bravice je uopće ne mogu popravljat.
Joj imam temp.37.7 boli uho krvarim…sad jos svrab valjda dobila…ja cu poludit…idem kod doktorice sutra…
zasto ne odes odmah na hitnu? akokrvaris ja ne bih cekala
Bila je Aleksandra ima par dana na pregled te pije tablete za očuvanje.
Aleksandra trudi se razmišljat da svakim danom ti je sve bolje i da što više miruješ. Ja osobno znam x slučajeva cura koje su krvarile čak i prilično obilno , a da su se bebe čvrsto držale za njih i sve prošlo u najboljem redu. Trenutno mi od muževa najboljeg prijatelja žena ima isto hematom koji joj lagano krvari.
Dobro jutro cure, drugi dan bez groznih mučnina, čak mislim da bih i kavu mogla popiti. 🤣 nadam se da se i vi osjećate dobro. Pokušavam se nekako natjerati da pijem više vode ali nejde pa nejde
Pozdrav, moja beta 4t+2d je 117 😀 nema mucnina, ali ima bolova u ledima, a sto se tice cigareta ja sam pocela kupovat najslabije i smanjila na 5 dnevno jer sam cula da nije dobro naglo prestat...tak da cu kroz 2 do 3 tjedna i njih skroz izbacit...
Pozdrav, moja beta 4t+2d je 117 😀 nema mucnina, ali ima bolova u ledima, a sto se tice cigareta ja sam pocela kupovat najslabije i smanjila na 5 dnevno jer sam cula da nije dobro naglo prestat…tak da cu kroz 2 do 3 tjedna i njih skroz izbacit…
Ja sam pušila kutiju u 2 dana i kad sam popiškila plus to jutro na poslu skuhala kavu zapalila duboko tu zadnju i ostavila se.. Dan iza početka korizme je bio tako da se poklopilo i meni :) ja sam ti betu jučer vadila 4t+1d i bila je 583..tvoja je isto u granicama
Sortiraj odgovore
Najstariji