Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Svibanj 2018. 13:36

Ja uvijek o tako nekim stvarima razmišljam unaprijed a zašto- mene su moji uvijek učili da čovjeku dam zadnjih fetu kruha ali da ispred svega stavljam svoju privatnost. Kod mene se ne dolazi nenajavljen to ne postoji. S druge strane moji dečko je naučen drugačije- njemu svi banu usred rucka večere nema to veze. Ja znam da će njegova mama htjet dolaziti ali ne znam koliko je ok od mene da joj ja kažem kad i kako i sto mi treba pomoći- pa uzmi ili kaži ne mogu oprosti.

26. Svibanj 2018. 13:42

Mojim roditeljima nitko nije dolazio 3 mjeseca  

Baby.nb1
    26. Svibanj 2018. 13:51

LEA1202

Ja uvijek o tako nekim stvarima razmišljam unaprijed a zašto- mene su moji uvijek učili da čovjeku dam zadnjih fetu kruha ali da ispred svega stavljam svoju privatnost. Kod mene se ne dolazi nenajavljen to ne postoji. S druge strane moji dečko je naučen drugačije- njemu svi banu usred rucka večere nema to veze. Ja znam da će njegova mama htjet dolaziti ali ne znam koliko je ok od mene da joj ja kažem kad i kako i sto mi treba pomoći- pa uzmi ili kaži ne mogu oprosti.

Ja se slazem s tobom. Isto mi nitko ne dolazi, a da prije ne nazove, pita di smo I jel imamo sta u planu. Ali meni je to sasvim normalno, jer isto kao sto ja postujem tebe I tvoje vrijeme, isto ocekujem nazad. Pogotovo danas, kad slobodnog vremena svi imamo jako, jako, malo. Ja recimo gledam, kad budemo kod suprugove familije. To je malo mjesto, selo I tamo je najnormalnije da samo cujes nekog da se penje po stepenicama I odjednom ulaze susjedi, dosli na kavu. Mos mislit koji mi je to sok bio prvi put 😂😂 ali s druge strane, oni si to mogu dozvoliti jer su kuci cijeli dan, radi samo svekar. A nas vecinski dio dana nema kuci I naravno da cu tih par sati koji nam se tu I tamo potrefe da se poklopimo da smo doma u isto vrijeme cuvati ko oci u glavi. 
    A kad beba dođe, mislim da je sasvim u redu postaviti svoja pravila, a onaj kome to smeta, neka preispita malo sam sebe.

url=https://lilypie.com]

Nas_bebac
    26. Svibanj 2018. 14:44

Ja isto mislim da je uredu pustit novopečene roditelje na miru da ipak ulove neku rutinu sa bebicom  pa onda se najviti i doci i ponajprije biti zdrav a ne prehlađen računam kako ja poštujem tuđu privatnost da ce i drugi moju. . 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

sarajka
    26. Svibanj 2018. 15:30

Schinin

Sarajka nema na cemu ☺️ Znam kako ti je bilo kad si vitals nalaz, tako je meni bilo na pocetku prvi trudnoce, Uli Goran’s se ja i vidim neke povisene Parameter i odmah panika do beba….a dr sam I znam ocitat nalaz 😂 bilo je prvo udahni duboko, smiri dozivljaj i procitaj sa razumjevanjem 😂 a sto se tice vrijednosti fibrinogena mislim da nece vise rasti.
    Dea_Reneako je samo Aloe Vera u sastavu, bez analgetika tipa ibuprofen ili slicno onda mozes bez razmisljanja upotrijebiti. Brz oporavak ti zelim

Da, u pravu si....Odmah panika, 😃pogotovo jer mi je prva trudnoca .Ali hvala Bogu pa postoji ovaj forum , i divne ženice sa svojim znanjem i iskustvima. ☺️

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Delilah
    26. Svibanj 2018. 16:20

Jao koja dobra tema na repertoaru 😂 budući da se i inače bavim odgojem djece imam neke svoje čvrste stavove i uvjerenja 😀 već imam poduži popis zabrana za svekrvu 😂, mislim da će se jadna šokirat što joj neću dozvoljavat neke stvari koje joj njezina kćer dopušta sad...al po meni nije ni normalno ostavit dijete od 4 tjedna baki na čuvanje i otić u solarij i šoping...mislim da će meni zapravo najveći problem u cijeloj priči postavljanja zabrana bit postavit ju čvrsto i sa stavom jer se uvijek bojim da nekog ne uvrijedim...

26. Svibanj 2018. 16:31

Ajmo napisati skupa popis zabrana Hahahah bas me zanima!!!
    1. Ne dolaziti nenajavljen!!!!

Nas_bebac
    26. Svibanj 2018. 16:36

2.ne dolazit bolesnii!! 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

26. Svibanj 2018. 16:42

Jao savršen ti je ručak!!!!!!!
    3. Ne govoriti kako sto treba bez da te pitao neko za mišljenje “nemoj to ovako nemoj onako” 

Baby.nb1
    26. Svibanj 2018. 18:21

Ma meni je onaj popis od neki dan od one zenske sasvim u redu, jedino ne bi nikog tjerala da mi radi kucanske poslove jer sam im dala da prime dijete. A ne bi ih tjerala ni da se presvuku ako su zapalili, osim ako su stigli nadimljeni iz nocnog izlaska 😂😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.