Ja uvijek o tako nekim stvarima razmišljam unaprijed a zašto- mene su moji uvijek učili da čovjeku dam zadnjih fetu kruha ali da ispred svega stavljam svoju privatnost. Kod mene se ne dolazi nenajavljen to ne postoji. S druge strane moji dečko je naučen drugačije- njemu svi banu usred rucka večere nema to veze. Ja znam da će njegova mama htjet dolaziti ali ne znam koliko je ok od mene da joj ja kažem kad i kako i sto mi treba pomoći- pa uzmi ili kaži ne mogu oprosti.
Ja uvijek o tako nekim stvarima razmišljam unaprijed a zašto- mene su moji uvijek učili da čovjeku dam zadnjih fetu kruha ali da ispred svega stavljam svoju privatnost. Kod mene se ne dolazi nenajavljen to ne postoji. S druge strane moji dečko je naučen drugačije- njemu svi banu usred rucka večere nema to veze. Ja znam da će njegova mama htjet dolaziti ali ne znam koliko je ok od mene da joj ja kažem kad i kako i sto mi treba pomoći- pa uzmi ili kaži ne mogu oprosti.
Ja se slazem s tobom. Isto mi nitko ne dolazi, a da prije ne nazove, pita di smo I jel imamo sta u planu. Ali meni je to sasvim normalno, jer isto kao sto ja postujem tebe I tvoje vrijeme, isto ocekujem nazad. Pogotovo danas, kad slobodnog vremena svi imamo jako, jako, malo. Ja recimo gledam, kad budemo kod suprugove familije. To je malo mjesto, selo I tamo je najnormalnije da samo cujes nekog da se penje po stepenicama I odjednom ulaze susjedi, dosli na kavu. Mos mislit koji mi je to sok bio prvi put 😂😂 ali s druge strane, oni si to mogu dozvoliti jer su kuci cijeli dan, radi samo svekar. A nas vecinski dio dana nema kuci I naravno da cu tih par sati koji nam se tu I tamo potrefe da se poklopimo da smo doma u isto vrijeme cuvati ko oci u glavi.
A kad beba dođe, mislim da je sasvim u redu postaviti svoja pravila, a onaj kome to smeta, neka preispita malo sam sebe.
url=https://lilypie.com]
Ja isto mislim da je uredu pustit novopečene roditelje na miru da ipak ulove neku rutinu sa bebicom pa onda se najviti i doci i ponajprije biti zdrav a ne prehlađen računam kako ja poštujem tuđu privatnost da ce i drugi moju. .
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sarajka nema na cemu ☺️ Znam kako ti je bilo kad si vitals nalaz, tako je meni bilo na pocetku prvi trudnoce, Uli Goran’s se ja i vidim neke povisene Parameter i odmah panika do beba….a dr sam I znam ocitat nalaz 😂 bilo je prvo udahni duboko, smiri dozivljaj i procitaj sa razumjevanjem 😂 a sto se tice vrijednosti fibrinogena mislim da nece vise rasti.
Dea_Reneako je samo Aloe Vera u sastavu, bez analgetika tipa ibuprofen ili slicno onda mozes bez razmisljanja upotrijebiti. Brz oporavak ti zelim
Da, u pravu si....Odmah panika, 😃pogotovo jer mi je prva trudnoca .Ali hvala Bogu pa postoji ovaj forum , i divne ženice sa svojim znanjem i iskustvima. ☺️
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Jao koja dobra tema na repertoaru 😂 budući da se i inače bavim odgojem djece imam neke svoje čvrste stavove i uvjerenja 😀 već imam poduži popis zabrana za svekrvu 😂, mislim da će se jadna šokirat što joj neću dozvoljavat neke stvari koje joj njezina kćer dopušta sad...al po meni nije ni normalno ostavit dijete od 4 tjedna baki na čuvanje i otić u solarij i šoping...mislim da će meni zapravo najveći problem u cijeloj priči postavljanja zabrana bit postavit ju čvrsto i sa stavom jer se uvijek bojim da nekog ne uvrijedim...
Ajmo napisati skupa popis zabrana Hahahah bas me zanima!!!
1. Ne dolaziti nenajavljen!!!!
2.ne dolazit bolesnii!!
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jao savršen ti je ručak!!!!!!!
3. Ne govoriti kako sto treba bez da te pitao neko za mišljenje “nemoj to ovako nemoj onako”
Ma meni je onaj popis od neki dan od one zenske sasvim u redu, jedino ne bi nikog tjerala da mi radi kucanske poslove jer sam im dala da prime dijete. A ne bi ih tjerala ni da se presvuku ako su zapalili, osim ako su stigli nadimljeni iz nocnog izlaska 😂😂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji