Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    26. Svibanj 2018. 11:05

Delilah nadam se da su onda motori a ne neki street race, jer će i mene moj onda odvuć tamo...bili smo prije 2 godine natjecao se, umrla sam koliko je tada bilo vruće

26. Svibanj 2018. 11:24

Ja imam miran vikend posto sam anomaly obavila jučer! Kad sam vidjela mjeru za opseg glavice strefilo me srce 😂😂😂😂 
    Bas osjećam da će biti veliki a i 12 dana je veći nego sto sam trudna.
    Ja obožavam more! Mislim živim na moru ali bez obzira na to svako ljeto odemo negdje, no ovo ćemo pauzirati posto si moramo srediti stan... 

Delilah
    26. Svibanj 2018. 11:49

Petrapp auti su 😂 frend i zarucnik krsne kume vozi trke i reko je da ce bit tamo pa ga idemo bodrit 😀 usput nam je do Istre... ja volim takve stvari, bili smo i u Micevcu sad gledat drift challange...

Nas_bebac
    26. Svibanj 2018. 12:33

Dobar dann curke  i bebači 😊
    Mi danas šnicle i malo pljukanaca za ručak  
    Ja sam isto ponedjeljak za pregled 😁😁 jedva cekam 😊
    Uhh vruce uzasno danas pravo ljetno vrijeme 
    Nadam se da ćemo navecer đir do rv šetnja uz more i sladoled 😁😁 
    Uzivajte u vikendu 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Amy2018
    26. Svibanj 2018. 12:34

znam da se pronalazite 😂😋😎

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

koskica
    26. Svibanj 2018. 12:54

Mi danas za ručak samo tjesteninu u umaku od špinata i vrhnja. Kasnije imamo roštilj, kučer ži je bio ročkas pa da malo proslavimo. Dolaze nam kumovi i susjedi

url=https://lilypie.com]

Baby.nb1
    26. Svibanj 2018. 13:09

Pozdrav curke! Mi smo bome pravi crnogorci, odrapili smo do pol 12, cula sam samo muza jutros kad je na posao otisao. Zadnja 3 dana spavam ko klada, cak nema ni dizanja u zoru vise 😂 ne znam jel do ovog jastuka 😁 jucer sam pravila burek, tako da sam taman imala I dorucak jutros 😊

26. Svibanj 2018. 13:10

JAO netko je spomenuo pljukance dušu bi dala za njih!!!!
    Neki dan na vježbama sam čula kako je jedna cura rekla da se neće zeznuti kao s prvim djetetom i da će svima dati pravila ponašanja kad beba dodje! Sto vi mislite o tome? Rekla je da je njezina svekrva stalno kvocala oko glave da ih nije pustila same ni kad je patronažna došla! 
    Ja sam inače vrlo oštra i kod mene nitko ne dolazi bez najave, kako ćete vi to regulirati i kada će početi prvi gosti stizati tek nakon mjesec dana ili prije? Eto zanimaju me vaša gledišta! 

• LadyDi19
    26. Svibanj 2018. 13:27

Hello curke blago vama koje ste na moru, da mi je samo na 5 min skoknuti ☺️
    Mi odmaramo i cekamo tatu da dodje s posla pa cemo kuci.. Sto se tice gostiju s prvim su dosli nakon mjesec dana jer sam ja pred porod urlikala da ne zelim nikog u kuci kad dodjem s bebom.. Pa se ljudi prepali 😂 morat cu i ovaj put ponovit taktiku 😂

Baby.nb1
    26. Svibanj 2018. 13:33

LEA1202

JAO netko je spomenuo pljukance dušu bi dala za njih!!!!
    Neki dan na vježbama sam čula kako je jedna cura rekla da se neće zeznuti kao s prvim djetetom i da će svima dati pravila ponašanja kad beba dodje! Sto vi mislite o tome? Rekla je da je njezina svekrva stalno kvocala oko glave da ih nije pustila same ni kad je patronažna došla!
    Ja sam inače vrlo oštra i kod mene nitko ne dolazi bez najave, kako ćete vi to regulirati i kada će početi prvi gosti stizati tek nakon mjesec dana ili prije? Eto zanimaju me vaša gledišta!

Ja nemam jos nekakav cvrsti stav po tom pitanju, mislim da cu se postaviti onako kako cu se tada osjecati. Ali vjerujem da ce nam trebati vremena da se naviknemo nas dvoje na bebicu I bebica na nas, da uhvatimo nekakav ritam, pa nije da bebu dobijes s uputstvima za upotrebu. A I s obzirom da imamo jako mali stan ne vidim ni kako to u pocetku izvesti. Beba ce vjerovatno spavati vecinu vremena, sto znaci da ce bilo kakvi gosti morati biti u kuhinji, a tamo imam 3 stolice 😂😂😂 A I sjecam se sestrinih klinaca kad su bili tako mali, oni se isto uznemire od puno ljudi I postanu nervozni. A jesam se raspisala, al bas si mi sad dala za razmisljati 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.