Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    27. Svibanj 2018. 16:44

Dija85

Baby.nb1

Curke moje jel vam vruce? 😂
    Ma vase dijete, vasa pravila. Opcenito, po pitanju svega. Kao sto je vec netko rekao, vi svoju djecu imate I napravili ste kako ste htjeli, zasto bi se trebali mijesati u moje odluke vezano za moje dijete. Mi cemo svoje dijete I krstiti I cijepiti, ali to ni u kojem slucaju ne znaci da osuđujem one roditelje koji to nece. Isto tako ce ici I na vjeronauk jer smatram da tamo nista lose nece cuti niti nauciti, barem ja niti nitko iz moje okoline nikad nije. I suprug I ja smo katolici I tako cemo odgajati I svoje dijete. Ali isto tako ga nauciti I da prihvaca I postuje I one koji imaju drugacije svjetonazore. Svatko od nas ima svoje razloge za određene odluke, ali to sto sam ja donijela neku odluku, ne cini ju nuzno ispravnom, cini ju mojom.

Ne da mi je vruce nego crkavam.. do 1.6 se moramo iseliti i evo pakiram stvari. Dragi je otisao u ribe pa sam si upalila glazbu i polako. Ne dizem nista tesko, samo trpam u kutije. Tek sad vidim koliko gluposti imam koje mi ne trebaju. Jos malo pa cu napraviti pauzu uz malu kavu.

Ajme, ako ista mrzim to su selidbe. Sad iskoristi priliku I baci sve sto je za baciti. 
    A danas ga je bas upeklo, bome ce nam biti veselo ljeto. Mislim da cu si onaj dj. bazencic napuhat I stavit usred dnevnog boravka I tocat se ko morz 😂😂😂
    Ti polako, nemoj se preforsirat

url=https://lilypie.com]

Dija85
    27. Svibanj 2018. 16:51

Baby.nb1

Dija85

Baby.nb1

Curke moje jel vam vruce? 😂
    Ma vase dijete, vasa pravila. Opcenito, po pitanju svega. Kao sto je vec netko rekao, vi svoju djecu imate I napravili ste kako ste htjeli, zasto bi se trebali mijesati u moje odluke vezano za moje dijete. Mi cemo svoje dijete I krstiti I cijepiti, ali to ni u kojem slucaju ne znaci da osuđujem one roditelje koji to nece. Isto tako ce ici I na vjeronauk jer smatram da tamo nista lose nece cuti niti nauciti, barem ja niti nitko iz moje okoline nikad nije. I suprug I ja smo katolici I tako cemo odgajati I svoje dijete. Ali isto tako ga nauciti I da prihvaca I postuje I one koji imaju drugacije svjetonazore. Svatko od nas ima svoje razloge za određene odluke, ali to sto sam ja donijela neku odluku, ne cini ju nuzno ispravnom, cini ju mojom.

Ne da mi je vruce nego crkavam.. do 1.6 se moramo iseliti i evo pakiram stvari. Dragi je otisao u ribe pa sam si upalila glazbu i polako. Ne dizem nista tesko, samo trpam u kutije. Tek sad vidim koliko gluposti imam koje mi ne trebaju. Jos malo pa cu napraviti pauzu uz malu kavu.

Ajme, ako ista mrzim to su selidbe. Sad iskoristi priliku I baci sve sto je za baciti.
    A danas ga je bas upeklo, bome ce nam biti veselo ljeto. Mislim da cu si onaj dj. bazencic napuhat I stavit usred dnevnog boravka I tocat se ko morz 😂😂😂
    Ti polako, nemoj se preforsirat

Dobra ideja! Ukrast cu nećacima bazen! Dovoljno mi je da umočim guzicu 🤣😁 

• Bruncili
    27. Svibanj 2018. 17:35

Mislim da je veci problem sparina i vlaga koja isparava iz zemlje, nego sunce...meni noge natecene, nista ne pomaze danas 😣😣😣

Nas_bebac
    27. Svibanj 2018. 18:11

Ja sam odlučila ohladit se danas 😁😁😁😁

😘😘😘

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Baby.nb1
    27. Svibanj 2018. 18:14

Nas_bebac

😘😘😘

Ovo mislim uz ogromnu kolicinu ljubavi - jebi se 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Isssa
    27. Svibanj 2018. 18:34

Baby.nb1

Nas_bebac

😘😘😘

Potpisujem 😂😂😂😂

Isssa
    27. Svibanj 2018. 18:36

Bruncili

Mislim da je veci problem sparina i vlaga koja isparava iz zemlje, nego sunce…meni noge natecene, nista ne pomaze danas 😣😣😣

Pokušaj piti često vodu, svaki sat 2 deci popij, trebala bi splasnuti natečenost 😁

Nas_bebac
    27. Svibanj 2018. 18:40

Budem prvom prilikomm 😁😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Nas_bebac
    27. Svibanj 2018. 18:57

Rekla ja danas mom mužu da sam sanjala kup sa puno voća i on odma te vodim 😁😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Dija85
    27. Svibanj 2018. 19:09

Baby.nb1

Nas_bebac

😘😘😘

😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.