Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    25. Svibanj 2018. 17:03

petrapp2605

Schininnaprosto predivna slikica 😍😍😍.
    Garavusa005bome si gadno iskustvo s tetovažom imala. Ne znam kako bi ja reagirala da mi se tak nešto dogodilo 😫😫😫stvarno to ne bih poželjela nikome.

hvala 

Isssa
    25. Svibanj 2018. 17:09

Schinin

Bravo za sve preglede 🎉 divno je citati da je sve u redu ladyDi cestitke na curici 🎉 bude vec ostala do kraja 😉
    Buse su vam divne 😍 fascinantno mi je kak smo sve tu negdje a sve razlicitih velicina i oblika 😍 koskica bas zato sam i predlozila, uvijek ce se jedna sjetit da nas podsjeti 😉 i ja sam zabusavala zadnja 4tj.
    Garavusa samo ti uzivaj u finoj klopici, vec sam ti pisala da si ti daaaaleko od dijabetesa
    I tko je ono posao za guk profil bez prijasnjeg ogtt - to stvarno nema ama bas nikakvog smisla 😔 ti neki dr kao da su u vakuumu, nekad su nesto procitali, ali u biti ne kuze nista i hajd da nesto napravimo 🤔😠

Preslatko 😍😍😍😍
    Znači do prije poroda nema uzv?

25. Svibanj 2018. 17:13

Btw pitala sam danas dr je li normalno da ga slabo čujem, znate da sam se zalila kako ga jedino ja rijetko čujem- rekao je da je sasvim normalno posto sam mršava imam jak trbusni stup te mi je prvo dijete i da ništa ne brinem :-)

Nas_bebac
    25. Svibanj 2018. 17:16

Ajmee kako slatkaa slikicaaa 😍😍😍

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Schinin
    25. Svibanj 2018. 17:20

Isssa

Preslatko 😍😍😍😍
    Znači do prije poroda nema uzv?

sad sam isla gledat - 14.8 imam jos jedan UZ i to je to  osim ak dr ne bude uokolo piz**** zbog cvorica na jajniku i bude htjeo njega gledat... 

Nas_bebac
    25. Svibanj 2018. 17:26

Meni se sticker maknuo i sad mi se nece vratit 😭😭 zna netko kako da ga vratim? 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Dija85
    25. Svibanj 2018. 17:30

Isssa

Hej cure, čestitam za preglede, napokon curetak mali 😀
    Tetovaže, hm, nemam niti jednu nažalost a obožavam ih vidjeti na drugima, jednostavno se nikad nisam mogla odlučiti što bi tetovirala 🙈, tata je imao puno tetovaža po sebi i druge je tetovirao, sestra je sva istetovirana ali ja….nikako se odlučiti.
    Bila sam u kiku danas, nakupovala sam svašta za malog, nisam mogla odoljeti 😍, a sve jeftino…..cure krenite u šoping 😀, sve sa slike sam platila 120 kn 😀

Ajme predivno je sve. Seke su mi "zabranile" da kupujem robicu jer je ima na hrpe. Ali svejedno cu se zaletiti u kik , mozda i sutra. 

petrapp2605
    25. Svibanj 2018. 17:32

Nas_bebac

Ponovo kopiraj link u potpis na profilu 

Nas_bebac
    25. Svibanj 2018. 17:44

petrapp2605

Nas_bebac

Ponovo kopiraj link u potpis na profilu

A koji od svih onih silnih linkova? Slucajno sam pogodila zadnji put

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

sarajka
    25. Svibanj 2018. 18:04

Curke, jeste li radile nove nalaze krvi? Ja sam uradila danas, pošto mi je ginekolog rekao da uradim prije nego dodjem na kontrolu u Ponedjeljak .Kaze da on to obicava uraditi na polovini trudnoce da vidi kakva je krvna slika i ostalo.... Maloprije sam dobila rezultate i piše da mi je fibrinogen povišen.🙁 5,8 a granica je 4,0. Bas sam se zabrinula.  A, urinu piše za bjelančevine opal. Ne znam sta to znaci... Te da imam bakterija ili 6- 8 leukocita.  

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.