Shinin ajmeeee, gle nosića kako se vidi. Za ovu drugu sličicu nikad ne bih pogodila da je hm… Inače, moj muž je pitao svoju profesoricu šteti li UZV bebi pa mu je rekla da je to jačine oko 100dB ali frekvencijski nitko sa sigurnošću ne može reći čuje li beba taj dio spektra ultrazvuka ili ne tako da je možda i bolje da nemaš tako često UZV.
tata je na osnovu nosica i usnica zakljucio da je isti sestrica
sto se tice UZ - kod normalne trudnoce zaista nije potrebno vise od ta tri stose principijelno rade (osim kod vas u hr) imaju i studije koje pokazuju odredjenu stetnost UZ, toplina koja se razvija kod UZ im vjerovatno ne smeta, sto se tice zvuka vjerovatno je razlika koliko je koja beba osjetljiva (ja ga napr. "cujem" i "osjetim" iako bi to trebalo biti znanstveno nemoguce, uvijek se podjem lose osjecati kad radim UZ, veselo jer mi je to posao). vecina studija je radjena na zivotinjama i pokazuju stetnost UZ na razvoj pojedinih organa odnosno na migraciju stanica sto je bitno za razvoj. druge studije na ljudima pokazuju na primjer manji/usporen rast fetusa ako su izlozeni cestim UZ, jedna studija je cak nasla korelaciju izmedju cestih UZ i zakanjelog razvoja govora...tako da ni UZ nijer tako bezazlen kako se misli.
nije da vas hocu plasiti, ali to je nazalost "current state of knowledge" koji se cesto zanemaruje. mislim da ti UZ jednom mjesecno nisu neki problem, ali cesce sigurno ne bih preporucila. ponavljam ako se radi o normalnoj trudnoci

Schininnaprosto predivna slikica 😍😍😍.
Garavusa005bome si gadno iskustvo s tetovažom imala. Ne znam kako bi ja reagirala da mi se tak nešto dogodilo 😫😫😫stvarno to ne bih poželjela nikome.
hvala

Bravo za sve preglede 🎉 divno je citati da je sve u redu ladyDi cestitke na curici 🎉 bude vec ostala do kraja 😉
Buse su vam divne 😍 fascinantno mi je kak smo sve tu negdje a sve razlicitih velicina i oblika 😍 koskica bas zato sam i predlozila, uvijek ce se jedna sjetit da nas podsjeti 😉 i ja sam zabusavala zadnja 4tj.
Garavusa samo ti uzivaj u finoj klopici, vec sam ti pisala da si ti daaaaleko od dijabetesa
I tko je ono posao za guk profil bez prijasnjeg ogtt - to stvarno nema ama bas nikakvog smisla 😔 ti neki dr kao da su u vakuumu, nekad su nesto procitali, ali u biti ne kuze nista i hajd da nesto napravimo 🤔😠
Preslatko 😍😍😍😍
Znači do prije poroda nema uzv?

Btw pitala sam danas dr je li normalno da ga slabo čujem, znate da sam se zalila kako ga jedino ja rijetko čujem- rekao je da je sasvim normalno posto sam mršava imam jak trbusni stup te mi je prvo dijete i da ništa ne brinem :-)
Ajmee kako slatkaa slikicaaa 😍😍😍
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Preslatko 😍😍😍😍
Znači do prije poroda nema uzv?
sad sam isla gledat - 14.8 imam jos jedan UZ i to je to osim ak dr ne bude uokolo piz**** zbog cvorica na jajniku i bude htjeo njega gledat...

Meni se sticker maknuo i sad mi se nece vratit 😭😭 zna netko kako da ga vratim?
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Hej cure, čestitam za preglede, napokon curetak mali 😀
Tetovaže, hm, nemam niti jednu nažalost a obožavam ih vidjeti na drugima, jednostavno se nikad nisam mogla odlučiti što bi tetovirala 🙈, tata je imao puno tetovaža po sebi i druge je tetovirao, sestra je sva istetovirana ali ja….nikako se odlučiti.
Bila sam u kiku danas, nakupovala sam svašta za malog, nisam mogla odoljeti 😍, a sve jeftino…..cure krenite u šoping 😀, sve sa slike sam platila 120 kn 😀
Ajme predivno je sve. Seke su mi "zabranile" da kupujem robicu jer je ima na hrpe. Ali svejedno cu se zaletiti u kik , mozda i sutra.

Ponovo kopiraj link u potpis na profilu

Ponovo kopiraj link u potpis na profilu
A koji od svih onih silnih linkova? Slucajno sam pogodila zadnji put
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji