Ja imam srece po tom pitanju. Jer mi svi mogu doći samo avionom 😂a neki se boje !
Tako da nikog neće ni biti sigurno sigurno mjesec dana. Mi smo ovdje sami. Nigdje nikog našeg. Mi ćemo posjećivati druge čim porastemo 😃
Ali da sam blizu obitelji koja rodbini isto bih htjela bar dva mjeseca bez ikoga . Najbliži mogu odmah doći kad hoće .
4. Ne tepaj djetetu tako da skroz izokrenes svoj govor, to mu ne koristi i zvuci uzasno, tepanje je samo meksi glas kod izgovora
Bok cure, zanimljiva tema. Moji ce svi doci odmah, roditelji i sestre. Vjerovatno. A ni ovi ostali nece dugo čekati sigurno. Imamo tih par prijatelja s kojima se vidimo svaki ili svaki drugi dan i većina su muški pa mislim da nitko od njih neće razmišljati da li je prerano za posjetu. Iako iskreno želim dva mjeseca mira ali znam da to neću dobiti.
I htjela sam pitati ako koja ima takvu situaciju. Krstitke. Da se razumijemo, odlučujemo isključivo ja i m o tome, obadvoje smo katolici, ali nitko od nas dvoje do toga ne drži. Kako smo odrasli, više u te neke stvari ne vjerujemo kao prije, odlučili smo da nećemo krstiti dijete. Isto tako neće ni ići na vjeronauk. Danas smo to nekome rekli i ostao je blago rečeno šokiran. Kao i od m roditelji. Ne razumijem.. moja dva nećaka nisu krštena pa što im fali..
5. Ako vec dolazis, ponudi pomoc: donesi hranu/ odvedi starije klince u park/operi sude...
Dija85 vase je pravo da sami odlucujete o krstenju svoga djeteta i nema vam nitko pravo mijesati se u to pa da ga ne znam kako ta odluka sokira. Mi smo svoje 2 krstili, ali nismo crkveno vjencani nego samo civilno i oba puta su nam u crkvi radili probleme oko toga i ne znam hocemo li sada trece moci uopce u toj crkvi krstiti jer moj muz ne zeli crkveno vjencanje.
Dija85, to je u potpunosti vaša odluka, a tuđa mišljenja neka vas ne diraju. Mi se nećemo vjenčati u crkvi zato što ja nisam katolik. Ne držim se pretjerano svoje vjere, ali ju ne želim ni mijenjati što najviše smeta moju svekrvu 😊 Ali smo odlučili krstiti dijete, a poslije neka sam bira u što će vjerovati. Nadam se da mi neće stvarati problem u crkvi kao i Justme.
Evo nas na punih 19😊😊
5. Ako vec dolazis, ponudi pomoc: donesi hranu/ odvedi starije klince u park/operi sude…
Dija85vase je pravo da sami odlucujete o krstenju svoga djeteta i nema vam nitko pravo mijesati se u to pa da ga ne znam kako ta odluka sokira. Mi smo svoje 2 krstili, ali nismo crkveno vjencani nego samo civilno i oba puta su nam u crkvi radili probleme oko toga i ne znam hocemo li sada trece moci uopce u toj crkvi krstiti jer moj muz ne zeli crkveno vjencanje.
I mojoj seki su radili probleme. Zamisli kad svecenik nije dao da decko kojeg su izabrali bude kum zato sto njegov djed nije isao u crkvu. Zamisli to. Meni je to strasno. Morali su tjedan dana ranije traziti drugog kuma
6. Ne mjesaj se u moje odluke I akceptiraj ih! Moja stvar hocu li stavit moje dijete na pod, ne dat mu slatkise ili dat komadice hrane a da nije sve pasirano itd.
Dija vec sam ti jednom rekla - na jedno uho unutra na drugo van - sto god uradis, nekom nece Bit po volji I naci ce se pozvanim da komentira stvari koje ga se ne ticu... sto se krstenja tice, mislim da je to osobna I u neku ruku intimna tako da je po mom prilicno neukusno tako sto uopce komentirat. Vasa stvar I tocka! I mi smo katolici ali ako mogu bit skroz iskrena, meni se neke stvari u crkvi gade. I sigurna sam da smo mm I ja bolji kayolici i vjernici neg neki koji su svake nedelje u crkvi. Znam Masu ljudi koji ce Bit nedelju ujutru u crkvi a popodne su u stanju napravit bilo koje kriminalno djelo...
Baby.k divni ste 😍😍😍😍
Nadodala bih, nemoj očekivati u prvom posjetu da si došao jesti i najest se, jedva ću imati vremena za sebe a kamoli da skuham nešto
Radje skokni do trgovine kupi malo sunkice i kruha Hhah jao kad nas pocmu prat hormoni gotove smo- zlatna pravila trudnih klokanica
Da, u pravu ste. Bez obzira tko sta rekao svejedno ce biti po nasemu. Pa neka prica tko sto hoce! Schinin preslatke su papučice. Ja bila danas u kiku i nasla nesto kao dekica ali dosta je to debelo. Za 70 kn. Moze mi biti i podloga za igru i svasta nesto.
Sortiraj odgovore
Najstariji