Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Svibanj 2018. 18:11

Isssa

Hej cure, čestitam za preglede, napokon curetak mali 😀
    Tetovaže, hm, nemam niti jednu nažalost a obožavam ih vidjeti na drugima, jednostavno se nikad nisam mogla odlučiti što bi tetovirala 🙈, tata je imao puno tetovaža po sebi i druge je tetovirao, sestra je sva istetovirana ali ja….nikako se odlučiti.
    Bila sam u kiku danas, nakupovala sam svašta za malog, nisam mogla odoljeti 😍, a sve jeftino…..cure krenite u šoping 😀, sve sa slike sam platila 120 kn 😀

Robica je preslatka, sutra udem u Kik!!

Schinin super je slikica :)

Isssa
    25. Svibanj 2018. 18:12

Schinin

Isssa

Preslatko 😍😍😍😍
    Znači do prije poroda nema uzv?

sad sam islagledat- 14.8 imam josjedan UZ i to je toosim ak dr ne bude uokolo piz**** zbog cvorica na jajniku i bude htjeo njega gledat…

A jel imaš kakve preglede i kontrole do14.08 ili si free

petrapp2605
    25. Svibanj 2018. 18:15

Nas_bebac

petrapp2605

Nas_bebac

Meni se sticker maknuo i sad mi se nece vratit 😭😭 zna netko kako da ga vratim?

Ponovo kopiraj link u potpis na profilu

A koji od svih onih silnih linkova? Slucajno sam pogodila zadnji put

Forums, i pseudo html trebaš kopirati 

Nas_bebac
    25. Svibanj 2018. 18:20

petrapp2605

Nas_bebac

petrapp2605

Nas_bebac

Meni se sticker maknuo i sad mi se nece vratit 😭😭 zna netko kako da ga vratim?

Ponovo kopiraj link u potpis na profilu

A koji od svih onih silnih linkova? Slucajno sam pogodila zadnji put

Forums, i pseudo html trebaš kopirati

Aha hvalaa 😊😊

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Schinin
    25. Svibanj 2018. 20:18

Isssa

Schinin

Isssa

Preslatko 😍😍😍😍
    Znači do prije poroda nema uzv?

sad sam islagledat- 14.8 imam josjedan UZ i to je toosim ak dr ne bude uokolo piz**** zbog cvorica na jajniku i bude htjeo njega gledat…

A jel imaš kakve preglede i kontrole do14.08 ili si free

da, naravno, sad imam za 5 tj (jer ja idem na kongres pa ne mogu prije), pa onda do sredine 9. mjeseca svaka dva tjedna pa onda tjedno do poroda. bude ono klasika urin, tlak mjere fetalnu srcanu akciju doplerom razgovor i to je to. UZ bude samo jos jednom, ak se sto ne zakomplicira

Schinin
    25. Svibanj 2018. 20:25

sarajka

Curke, jeste li radile nove nalaze krvi? Ja sam uradila danas, pošto mi je ginekolog rekao da uradim prije nego dodjem na kontrolu u Ponedjeljak .Kaze da on to obicava uraditi na polovini trudnoce da vidi kakva je krvna slika i ostalo…. Maloprije sam dobila rezultate i piše da mi je fibrinogen povišen.🙁 5,8 a granica je 4,0. Bas sam se zabrinula.A, urinu piše za bjelančevine opal. Ne znam sta to znaci… Te da imam bakterija ili 6- 8 leukocita.

nemas razloga za zabrinutost - povisen nalaz fibrinbogena je apsolutno normalan u trudnoci, tu vrijednosti ide do 6. bjelancevine opal = urin nije opalescentan tj. bistar, sto je opet super normalno kod trudnica. isto tako i poviseni leukociti su apsolutno normalni u trudnoci. to malo bakterija me nebi zabrinjavalo, to si vjerovatno pokupila sa koze.
    sve u svemu normalan nalaz

Schinin
    25. Svibanj 2018. 20:27

cure hvala za komentare za slikicu 
    JUstme uspjesan shopping ti sutra zelim 

Baby.nb1
    25. Svibanj 2018. 21:42

schinin divne su slicice ❤

url=https://lilypie.com]

sarajka
    25. Svibanj 2018. 23:53

Schinin

sarajka

Curke, jeste li radile nove nalaze krvi? Ja sam uradila danas, pošto mi je ginekolog rekao da uradim prije nego dodjem na kontrolu u Ponedjeljak .Kaze da on to obicava uraditi na polovini trudnoce da vidi kakva je krvna slika i ostalo…. Maloprije sam dobila rezultate i piše da mi je fibrinogen povišen.🙁 5,8 a granica je 4,0. Bas sam se zabrinula.A, urinu piše za bjelančevine opal. Ne znam sta to znaci… Te da imam bakterija ili 6- 8 leukocita.

nemasrazlogaza zabrinutost - povisennalaz fibrinbogena je apsolutno normalan u trudnoci, tu vrijednosti ide do 6. bjelancevine opal = urin nije opalescentan tj. bistar, sto je opet super normalno kod trudnica. isto tako i poviseni leukociti su apsolutno normalni u trudnoci. to malo bakterija me nebi zabrinjavalo, to si vjerovatno pokupila sa koze.
    sve u svemu normalan nalaz

Hvala ti puno, odmah mi je lakse. 🤗 Nisam nigdje mogla da nadjem vrijednosti fibrinogena u trudnoći.... Ako je do 6 , onda sam jos uvijek u granici, ali do kraja trudnoce bi, onda, mogao još da poraste?🤔 Bas sam se uplasila kad sam procitala sta sve moze znaciti povišen fibrinogen. Još jednom , hvala ti. 💓💓

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Dea_Rene
    26. Svibanj 2018. 04:43

Dobro jutro. Ja se probudila puno prerano, ukocilo me u desnoj lopatici pa nikako nazad zaspat  to mi je stara boljka i od prije trudnoce. Sto mislite da se namezem kremom od aloe vere protiv bolova? Mislim da nebi trebala skodoti vanjska primjena? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.