Hej cure, čestitam za preglede, napokon curetak mali 😀
Tetovaže, hm, nemam niti jednu nažalost a obožavam ih vidjeti na drugima, jednostavno se nikad nisam mogla odlučiti što bi tetovirala 🙈, tata je imao puno tetovaža po sebi i druge je tetovirao, sestra je sva istetovirana ali ja….nikako se odlučiti.
Bila sam u kiku danas, nakupovala sam svašta za malog, nisam mogla odoljeti 😍, a sve jeftino…..cure krenite u šoping 😀, sve sa slike sam platila 120 kn 😀
Robica je preslatka, sutra udem u Kik!!
Schinin super je slikica :)
Preslatko 😍😍😍😍
Znači do prije poroda nema uzv?
sad sam islagledat- 14.8 imam josjedan UZ i to je toosim ak dr ne bude uokolo piz**** zbog cvorica na jajniku i bude htjeo njega gledat…
A jel imaš kakve preglede i kontrole do14.08 ili si free
Meni se sticker maknuo i sad mi se nece vratit 😭😭 zna netko kako da ga vratim?
Ponovo kopiraj link u potpis na profilu
A koji od svih onih silnih linkova? Slucajno sam pogodila zadnji put
Forums, i pseudo html trebaš kopirati
Meni se sticker maknuo i sad mi se nece vratit 😭😭 zna netko kako da ga vratim?
Ponovo kopiraj link u potpis na profilu
A koji od svih onih silnih linkova? Slucajno sam pogodila zadnji put
Forums, i pseudo html trebaš kopirati
Aha hvalaa 😊😊
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Preslatko 😍😍😍😍
Znači do prije poroda nema uzv?
sad sam islagledat- 14.8 imam josjedan UZ i to je toosim ak dr ne bude uokolo piz**** zbog cvorica na jajniku i bude htjeo njega gledat…
A jel imaš kakve preglede i kontrole do14.08 ili si free
da, naravno, sad imam za 5 tj (jer ja idem na kongres pa ne mogu prije), pa onda do sredine 9. mjeseca svaka dva tjedna pa onda tjedno do poroda. bude ono klasika urin, tlak mjere fetalnu srcanu akciju doplerom razgovor i to je to. UZ bude samo jos jednom, ak se sto ne zakomplicira
Curke, jeste li radile nove nalaze krvi? Ja sam uradila danas, pošto mi je ginekolog rekao da uradim prije nego dodjem na kontrolu u Ponedjeljak .Kaze da on to obicava uraditi na polovini trudnoce da vidi kakva je krvna slika i ostalo…. Maloprije sam dobila rezultate i piše da mi je fibrinogen povišen.🙁 5,8 a granica je 4,0. Bas sam se zabrinula.A, urinu piše za bjelančevine opal. Ne znam sta to znaci… Te da imam bakterija ili 6- 8 leukocita.
nemas razloga za zabrinutost - povisen nalaz fibrinbogena je apsolutno normalan u trudnoci, tu vrijednosti ide do 6. bjelancevine opal = urin nije opalescentan tj. bistar, sto je opet super normalno kod trudnica. isto tako i poviseni leukociti su apsolutno normalni u trudnoci. to malo bakterija me nebi zabrinjavalo, to si vjerovatno pokupila sa koze.
sve u svemu normalan nalaz
cure hvala za komentare za slikicu
JUstme uspjesan shopping ti sutra zelim
Curke, jeste li radile nove nalaze krvi? Ja sam uradila danas, pošto mi je ginekolog rekao da uradim prije nego dodjem na kontrolu u Ponedjeljak .Kaze da on to obicava uraditi na polovini trudnoce da vidi kakva je krvna slika i ostalo…. Maloprije sam dobila rezultate i piše da mi je fibrinogen povišen.🙁 5,8 a granica je 4,0. Bas sam se zabrinula.A, urinu piše za bjelančevine opal. Ne znam sta to znaci… Te da imam bakterija ili 6- 8 leukocita.
nemasrazlogaza zabrinutost - povisennalaz fibrinbogena je apsolutno normalan u trudnoci, tu vrijednosti ide do 6. bjelancevine opal = urin nije opalescentan tj. bistar, sto je opet super normalno kod trudnica. isto tako i poviseni leukociti su apsolutno normalni u trudnoci. to malo bakterija me nebi zabrinjavalo, to si vjerovatno pokupila sa koze.
sve u svemu normalan nalaz
Hvala ti puno, odmah mi je lakse. 🤗 Nisam nigdje mogla da nadjem vrijednosti fibrinogena u trudnoći.... Ako je do 6 , onda sam jos uvijek u granici, ali do kraja trudnoce bi, onda, mogao još da poraste?🤔 Bas sam se uplasila kad sam procitala sta sve moze znaciti povišen fibrinogen. Još jednom , hvala ti. 💓💓
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Dobro jutro. Ja se probudila puno prerano, ukocilo me u desnoj lopatici pa nikako nazad zaspat to mi je stara boljka i od prije trudnoce. Sto mislite da se namezem kremom od aloe vere protiv bolova? Mislim da nebi trebala skodoti vanjska primjena?
Sortiraj odgovore
Najstariji