Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    26. Svibanj 2018. 06:16

Sarajka nema na cemu ☺️ Znam kako ti je bilo kad si vitals nalaz, tako je meni bilo na pocetku prvi trudnoce, Uli Goran’s se ja i vidim neke povisene Parameter i odmah panika do beba....a dr sam I znam ocitat nalaz 😂  bilo je prvo udahni duboko, smiri dozivljaj i procitaj sa razumjevanjem 😂 a sto se tice vrijednosti fibrinogena mislim da nece vise rasti. 
    Dea_Rene ako je samo Aloe Vera u sastavu, bez analgetika tipa ibuprofen ili slicno onda mozes bez razmisljanja upotrijebiti. Brz oporavak ti zelim 

26. Svibanj 2018. 08:26

Jutro mame i bebači 
    Kako ste? Planovi za danas? 

petrapp2605
    26. Svibanj 2018. 08:38

Jutro drage moje! Mi idemo na ručak za krstitke, ali poslije bi me muž i mogao nekuda izvesti pošto nam je godišnjica braka 😊.
    Joj hvata me panika da će me uloviti zatvor, jučer nisam bila na wc-u i bome sam se ko tenk osjećala navečer, a stvarno pazim što jedem. 

26. Svibanj 2018. 08:51

Jutro svima! Mi danas idemo na ćevape! Pa onda šetnjica! Još mi je hladno za kupanje iako bi se voljela malo osunčati

petrapp2605
    26. Svibanj 2018. 09:03

LEA1202

Jutro svima! Mi danas idemo na ćevape! Pa onda šetnjica! Još mi je hladno za kupanje iako bi se voljela malo osunčati

Evo ja sam sad sjedila vani na terasi i pijuckala cappucino, i mogu ti reć da mi je jako brzo vruće postalo, još malo i zapekla bi se 

26. Svibanj 2018. 09:31

Tinci mi saljemo klince baki i idemo u kino, mislim da je vrijeme da pogledamo na velikom platnu nes kaj nije animirano 😄
    Petrapp nek vam je sretna godisnjica
    LEA meni je muz bio na Visu 2 dana poslovno i veli 28 vani i taman za suncanje (zamisli moju ljubomoru iz kisnog Zagreba bas ta 2 dana). 

26. Svibanj 2018. 09:53

Dobro jutro!
    Ja sam budna od prije 6, ustala sam oko 7, spremila sudje, pojela kefir i cornflakes, otisla u ducan po dorucak i prosetala s psom, a muz je spavao za to vrijeme :)
    U 8 i po je vec bilo toplo vani, dobro da sam prosetala dok je bilo lijepo i ugodno :) Sinoc smo setali do 10 navecer uz more, bilo je predivno, bas je bilo zraka i uzivali smo, volim ljetne veceri :)
    Sad imam predavanja, muz ide rjesavati nesto oko barke, kupiti sve za rucak i skuhati ga, danas jedemo kineski :)
    Petrapp, sretna godisnjica!
    Tinci, jeste bili jucer u Pazinu? :)

Amy2018
    26. Svibanj 2018. 10:11

Jutro curke. Samo citam kako hodate a ja nigdje ne idem. Ali eto veceras idemo kofol na sladoled koji mi se danimaaaa jede i obavezno Cu ubaciti vocnu salatu 😁 de mi recite, ima li koja kad ovako bolove u krsrima ili lopaticama, naime ovaj moj kada se ruzno nekako namjesti, bukvalno nema mjesta i zabole me kosti, ima tri dana tako mi je, u naletima. Reko kako ce tek kasnije da bude 🤔🙄😥😫

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

26. Svibanj 2018. 10:32

Teta a jesmo da i jutro isto..bile u šetnji i lidlu.. 
    Sad smo kući, vani je 28 stupnjeva..uključila mašinu i idem kuću pospremit..cure idu rano spavati danas..oko 3.30 krećemo za Vodice..  
    Tko sve ima pon preglede? 

Delilah
    26. Svibanj 2018. 10:58

Jutro, moj je na poslu, ja radim prezentaciju za konferenciju, skuhat cu nes nabrzaka (mislim da svinjska jetrica ce bit danas na meniu) i kasnije setnja i cuga s frendom...
    Ja se prijavljujem za pon pregled 😂
    Jaooo sve bi dala za setnju pored mora, ovo nam je prvo proljece da nismo na vikend negdi na more zbrisali...al cemo zato 1.7. Ic gledat trke na grobnik i tjedan dana u Kavran u Istri i malo Istru istrazit...tak da ce to brzo doc 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.