Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Svibanj 2018. 11:06

Cure i da krstite dijete i cijepite ljudi će opet pričati. To vam je jasno. Sto god napravili pričati će. Pazite ja nisam vjenčana niti se ne namjeravam vjenčati, mali će dobiti prezime od tate i ja tić ne vidim ništa loše ako je to naša odluka. No već su ljudi počeli govoriti mojoj mami “živjet će u grijehu” hoću hoću ako je to najveći grijeh živjet ću u super grijehu pa kome pase Nek dodje u moj grešni dom a kome ne pase ne mora! Ja sam izguglala na sve moguće komentare! 

27. Svibanj 2018. 11:10

Dija85
    Ne znam.. valjda je mislila da sam ju napala. Pa je imala potrebu braniti se i reci da su to njezina djeca i da ce s njima raditi sto joj je volja. Ali imala je ona puno takvih ispada koji su meni nezamislivi. Kao dati malom djetetu da gurne glavu i gornji dio tijela kroz prozor i tako se vozi po gradu, voziti jos mladje svoje dijete u krilu dok je ona bila vozač, također po gradu i tak…ali opet. Ne vidimo svi opasnosti na istom mjestu

Mozda sam ja teski paranoik, al meni se ledi krv kad citam ovo, dati djetetu da se tak s vecim dijelom tijela koje viri kroz prozor vozi u meni izaziva misli vezane uz odlazak na hitnu nakon ispadanja iz auta i slicno...ne znam, ne branim svojima da trce i skacu i padaju i grebu koljena (bog zna da su im noge ko nogometasima pune masnica), ali neke su mi stvari nepojmljive da im dopustim jer si nikad ne bi oprostila da im se desi nesto radi moje nepaznje i netazmisljanja..istina, mala je pala bezbroj puta, neku vecer si je usnicu raskrvarila jer se naguravala s bratom, ali dok god tu nema ozljeda za hitnu, smatram se uspjesnom.

27. Svibanj 2018. 11:13

LEA1202

Cure i da krstite dijete i cijepite ljudi će opet pričati. To vam je jasno. Sto god napravili pričati će. Pazite ja nisam vjenčana niti se ne namjeravam vjenčati, mali će dobiti prezime od tate i ja tić ne vidim ništa loše ako je to naša odluka. No već su ljudi počeli govoriti mojoj mami “živjet će u grijehu” hoću hoću ako je to najveći grijeh živjet ću u super grijehu pa kome pase Nek dodje u moj grešni dom a kome ne pase ne mora! Ja sam izguglala na sve moguće komentare!

U pravu si, selo nikad zadovoljno...

Cure, ostale su mi 2 kutije utrogestana pa ak kojoj treba, javite. Ne znam sta bi s njim, a ja ga vec neko vrijeme ne koristim vise pa ako nekome mogu pomoci, zasto ne

27. Svibanj 2018. 11:35

Dobro jutro!
    Mi smo jucer i danas u radovima, pocistili smo cijelu kucu i oslobodili jednu sobu za kumove koji doseljavaju drugi vikend. Sve smo kao poceli cistiti pa jedno vuce drugo i doslovno od ujutro do navecer smo radili, bas mi je bio gust! Navecer smo isli u setnju s psom, pojeli sladoled, i zalili vrt, prava ljetna vecer :)
    Za dolaske, kako bude. Podrazumijeva se da moji i njegovi roditelji, bake, djedovi, sestre i tete mogu doci, ostali vjerojatno nece prvih mjesec dana, a ako i da, muz nek ih animira dolje, a ja mogu biti na katu i po nasem ritmu uspavljivanje, hranjenje i sve sto ide uz to, nebi tu radila neku dramu :)

Endzrue
    27. Svibanj 2018. 11:43

LEA1202

Tako i mi.. Vrhunac kad je prijateljica rekla imaš sreće što te se roditelji bisu odrekli.. Reko molim.. Pa da jesu bila bi ima zahvalna jer su pokazali šta im je bitno u životu.. Ja il jbn papir.. Ja svima kažem i za imena i odgoj i brakove imali ste svoju priliku i dat svojoj djeci ime i odlučit oćete il nećete.. Odgajat sveee.. Sad mene pustite da živim kako ja hoću i kako meni paše  ako kome smeta fala doviđenja ne moramo se više nikad čut.. Odnosi se i na prijatelje.. I naravno da su svi rekli da smo u pravu.. Moj život moja pravila

27. Svibanj 2018. 12:24

Ma ne radim ni ja dramu ali želim svoj mir dok dojim dok se upoznajem s bebom prvih mjesec dana. Uz sve obveze i oporavak ne mislim razmišljati hoću li imati soka za ponuditi ili nareske za narezati- nekako mi je to nepotrebno, zato kažem, dolazi se u goste isključivo ma poziv mislim da je to bas ono NUM 1.

• Anđeo_
    27. Svibanj 2018. 14:08

Jaoo baš ste pogodili temu dragi i ja o tome jučer raspravljali... ja imam 26 god brat 11 imam jakooo veliku familiju i svi smo dosta povezani, sjećam se kad je mama rodila brata da su već nakon tjedan šta je bila doma počeli dolazit kolko god joj je tata pomogao bilo joj je baš teško i išlo joj je na živce a svaka druga je govorila NECU TE LJUBIT U LICE TO SE NESMIJE EVO TI PUSA U RUKICU 😏😱😟😲 A MALA BEBA ZA MIN CIJELU RUKU U USTA I CUCLA 👏👏👏 mislim da će mi to najgore bit..

27. Svibanj 2018. 14:11

Kad sam se ja rodila prije 33 godine moj tata me nije dao nikome da me nosa prvih tri mjeseca a bome niti da me ljubi igdje. Moja mama je godinama prepričavala kakav je bio i da je njoj bilo ful neugodno ali sada ga shvacam u potpunosti 

Baby.nb1
    27. Svibanj 2018. 16:17

Curke moje jel vam vruce? 😂
    Ma vase dijete, vasa pravila. Opcenito, po pitanju svega. Kao sto je vec netko rekao, vi svoju djecu imate I napravili ste kako ste htjeli, zasto bi se trebali mijesati u moje odluke vezano za moje dijete. Mi cemo svoje dijete I krstiti I cijepiti, ali to ni u kojem slucaju ne znaci da osuđujem one roditelje koji to nece. Isto tako ce ici I na vjeronauk jer smatram da tamo nista lose nece cuti niti nauciti, barem ja niti nitko iz moje okoline nikad nije.  I suprug I ja smo katolici I tako cemo odgajati I svoje dijete. Ali isto tako ga nauciti I da prihvaca I postuje I  one koji imaju drugacije svjetonazore. Svatko od nas ima svoje razloge za određene odluke, ali to sto sam ja donijela neku odluku, ne cini ju nuzno ispravnom, cini ju mojom.

url=https://lilypie.com]

Dija85
    27. Svibanj 2018. 16:33

Baby.nb1

Curke moje jel vam vruce? 😂
    Ma vase dijete, vasa pravila. Opcenito, po pitanju svega. Kao sto je vec netko rekao, vi svoju djecu imate I napravili ste kako ste htjeli, zasto bi se trebali mijesati u moje odluke vezano za moje dijete. Mi cemo svoje dijete I krstiti I cijepiti, ali to ni u kojem slucaju ne znaci da osuđujem one roditelje koji to nece. Isto tako ce ici I na vjeronauk jer smatram da tamo nista lose nece cuti niti nauciti, barem ja niti nitko iz moje okoline nikad nije. I suprug I ja smo katolici I tako cemo odgajati I svoje dijete. Ali isto tako ga nauciti I da prihvaca I postuje I one koji imaju drugacije svjetonazore. Svatko od nas ima svoje razloge za određene odluke, ali to sto sam ja donijela neku odluku, ne cini ju nuzno ispravnom, cini ju mojom.

Ne da mi je vruce nego crkavam.. do 1.6 se moramo iseliti i evo pakiram stvari. Dragi je otisao u ribe pa sam si upalila glazbu i polako. Ne dizem nista tesko, samo trpam u kutije. Tek sad vidim koliko gluposti imam koje mi ne trebaju. Jos malo pa cu napraviti pauzu uz malu kavu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.