Obožavam tetovaže imam ih punooo! Evo cure ja ipak danas odradila anomaly scan sve je ok! Ništa mi nije rekao da nosim nisko mjere odgovaraju 20+5 iako sam ja 19+1 ali nije spominjao da je to neka frka
Hej cure, čestitam za preglede, napokon curetak mali 😀
Tetovaže, hm, nemam niti jednu nažalost a obožavam ih vidjeti na drugima, jednostavno se nikad nisam mogla odlučiti što bi tetovirala 🙈, tata je imao puno tetovaža po sebi i druge je tetovirao, sestra je sva istetovirana ali ja....nikako se odlučiti.
Bila sam u kiku danas, nakupovala sam svašta za malog, nisam mogla odoljeti 😍, a sve jeftino.....cure krenite u šoping 😀, sve sa slike sam platila 120 kn 😀
Palcica12 - Radila sam u Točki u Rijeci ali mi nije radio onaj glavni nego mi je radio neki lik koji me je doslovno priklao (koji tamo više ne radi). Išao je jako duboko sa iglom. Pa to nikako nije zarašćivalo jer se u dubini upalilo. Naravno da sam se vratila u salon i pokazala im pa sam nakon godinu dana išla na korekciju. Godinu dana je trebalo da se koža oporavi - i zaraste ožiljak. Očekivala sam da će sad ovaj glavni ispraviti stvar jer od upale se mjestimice boja razlila i nije uopće onako kako je trebalo biti, ali ne... on je dao nekoj curi. Ja sam završila kod doktorice na antibioticima i antibiotskoj masti i potvrdila mi je da je krivnja salona. Taj onda glavni lik umjesto da uhvati stvar i popravi ili da najboljem majstoru da popravi, on da nekoj mulici koja se tek uči! Mislim si ja, ajd dobro, možda više nema šta zajebati, samo nadopuniti boju... (nemam pojma, prva mi je tetovaža) Rezultat je takav da čak još i nakon korekcije negdje fali boje, a negdje gdje je nije trebalo biti, sad je ima.... Ma užas... ići ću korigirati jednog dana ali definitivno kod nekog drugog. Što je najgore, ja sam tu tetovažu platila 550kn a vrlo je mala, jer ja volim minijaturne tetovaže, ali minijaturna tetovaža mora biti tanka i precizna. Za dizajn nemam prigovor - tu je stvarno taj prvi lik poštovao moje želje i "must have" ukomponirao odlično. Ova mala koja je kasnije radila totalno nije shvatila koncept pa je spojila na mjestima gdje nije trebala... Ma katastrofa.
Ja obožavam tu svoju tetovažu, odnosno ono što ona predstavlja, ali kad vidim ovako predivne radove kao što je tvoj kako su precizne sjene, linije... baš mi dođe krivo. Kao da ja svoju tetovažu nisam pošteno platila kao i svi drugi, a sad opet moram nekoga platiti da korigira ako se bude dalo jer ne znam kako korigirati "razlivenu" liniju koja treba biti oštra i precizna
Hej cure, čestitam za preglede, napokon curetak mali 😀
Tetovaže, hm, nemam niti jednu nažalost a obožavam ih vidjeti na drugima, jednostavno se nikad nisam mogla odlučiti što bi tetovirala 🙈, tata je imao puno tetovaža po sebi i druge je tetovirao, sestra je sva istetovirana ali ja….nikako se odlučiti.
Bila sam u kiku danas, nakupovala sam svašta za malog, nisam mogla odoljeti 😍, a sve jeftino…..cure krenite u šoping 😀, sve sa slike sam platila 120 kn 😀
Preslatkooo😍😍
Bravo za sve preglede 🎉 divno je citati da je sve u redu ladyDi cestitke na curici 🎉 bude vec ostala do kraja 😉
Buse su vam divne 😍 fascinantno mi je kak smo sve tu negdje a sve razlicitih velicina i oblika 😍 koskica bas zato sam i predlozila, uvijek ce se jedna sjetit da nas podsjeti 😉 i ja sam zabusavala zadnja 4tj.
Garavusa samo ti uzivaj u finoj klopici, vec sam ti pisala da si ti daaaaleko od dijabetesa
I tko je ono posao za guk profil bez prijasnjeg ogtt - to stvarno nema ama bas nikakvog smisla 😔 ti neki dr kao da su u vakuumu, nekad su nesto procitali, ali u biti ne kuze nista i hajd da nesto napravimo 🤔😠
Shinin ajmeeee, gle nosića kako se vidi. Za ovu drugu sličicu nikad ne bih pogodila da je hm... Inače, moj muž je pitao svoju profesoricu šteti li UZV bebi pa mu je rekla da je to jačine oko 100dB ali frekvencijski nitko sa sigurnošću ne može reći čuje li beba taj dio spektra ultrazvuka ili ne tako da je možda i bolje da nemaš tako često UZV.
Schinin naprosto predivna slikica 😍😍😍.
Garavusa005 bome si gadno iskustvo s tetovažom imala. Ne znam kako bi ja reagirala da mi se tak nešto dogodilo 😫😫😫stvarno to ne bih poželjela nikome.
Shinin ajmeeee, gle nosića kako se vidi. Za ovu drugu sličicu nikad ne bih pogodila da je hm… Inače, moj muž je pitao svoju profesoricu šteti li UZV bebi pa mu je rekla da je to jačine oko 100dB ali frekvencijski nitko sa sigurnošću ne može reći čuje li beba taj dio spektra ultrazvuka ili ne tako da je možda i bolje da nemaš tako često UZV.
tata je na osnovu nosica i usnica zakljucio da je isti sestrica
sto se tice UZ - kod normalne trudnoce zaista nije potrebno vise od ta tri stose principijelno rade (osim kod vas u hr) imaju i studije koje pokazuju odredjenu stetnost UZ, toplina koja se razvija kod UZ im vjerovatno ne smeta, sto se tice zvuka vjerovatno je razlika koliko je koja beba osjetljiva (ja ga napr. "cujem" i "osjetim" iako bi to trebalo biti znanstveno nemoguce, uvijek se podjem lose osjecati kad radim UZ, veselo jer mi je to posao). vecina studija je radjena na zivotinjama i pokazuju stetnost UZ na razvoj pojedinih organa odnosno na migraciju stanica sto je bitno za razvoj. druge studije na ljudima pokazuju na primjer manji/usporen rast fetusa ako su izlozeni cestim UZ, jedna studija je cak nasla korelaciju izmedju cestih UZ i zakanjelog razvoja govora...tako da ni UZ nijer tako bezazlen kako se misli.
nije da vas hocu plasiti, ali to je nazalost "current state of knowledge" koji se cesto zanemaruje. mislim da ti UZ jednom mjesecno nisu neki problem, ali cesce sigurno ne bih preporucila. ponavljam ako se radi o normalnoj trudnoci
Sortiraj odgovore
Najstariji