Garavusa i Dea_Rene vidim da i vas dvije volite tetovaže. Ja sam luda za njima i imam ih jako puno. Mislim moje su velike i veći dio tijela je prekriven. Trebala sam desnu nogu završiti do ljeta ali kako sam ostala trudna morala sam odgoditi, bude bila gotova do sljedećeg ljeta. 🤣
Kakva je kod vas situacija? Jel imate koju?
Tetovirala jednu na današnji dan prije 3g na stopalu, ali mislim da neću zbog jako lošeg iskustva sa "majstorima".
Garavusa i Dea_Rene vidim da i vas dvije volite tetovaže. Ja sam luda za njima i imam ih jako puno. Mislim moje su velike i veći dio tijela je prekriven. Trebala sam desnu nogu završiti do ljeta ali kako sam ostala trudna morala sam odgoditi, bude bila gotova do sljedećeg ljeta. 🤣
Kakva je kod vas situacija? Jel imate koju?
Daaa na lopatici imam djevojku koja jase zmaja, i na ruci psecu sapu i djeciju ruku kako se drze skupa. A u planu je i noga tamo bi sidro i dupina nekako ukomponirala
Hello curke mi bili na pregledu.. Kaze ginic da je cura.. Nadam se da ce i ostati. .☺️ Sve je u najboljem redu i dobilu uputnice za petrovu za triple test 😀
Ja ih isto obožavam. Trenutno imam 2. Jedna je na boku na istom mjestu i veličine kao tvoje ruže a druga kreće od vrata pa se spušta niže. Najradije bih se cijela išarala hahah al ipak mi nije primjereno zbog posla kojim se bavim. Za ove nitko ni ne zna da ih imam dok se ne skinem na plaži
Ajde bar nisam jedina, moje se isto ne vide dok se ne skinem. Tako da se isto samo na plaži vide kako treba. 😃
I ja imam jednu tetovažu, na lijevom zapešću, ali mislim da će za mene ta biti i jedina. Meni ih je divno vidjeti na drugima!
I sad kad već imam dosta njih si mislim šta bi još mogla staviti. 😂
Tetovirala jednu na današnji dan prije 3g na stopalu, ali mislim da neću zbog jako lošeg iskustva sa "majstorima".
Baš mi je žao što nisi imala dobro iskustvo. Znaju oni baš loše odraditi, bolno, grubo i to ostavlja posljedice. Gdje si radila, baš me sad zanima?
Daaa na lopatici imam djevojku koja jase zmaja, i na ruci psecu sapu i djeciju ruku kako se drze skupa. A u planu je i noga tamo bi sidro i dupina nekako ukomponirala
Odlično, jesu u boji? Baš super da nas ima koje volimo išarana tijela. 😃
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Ova na lopatici je u boji ova druga nije, al sljedecu bi opet u boji napravila
Ja imam na lopatici ljubičastog leptira sa guzom u špic tako da nije neki nježni a na rebrima ljubičasto maslinasto "Nothing is wrong if it feels good" ne vidi nitko pročitat dok se ne zagleda pa mi idu na živce svako ljeto pa pitaju aha ubiješ čovjeka i ako ti je tad bilo dobro znači da je to dobro... Ajmeeeee.. Ugl planiram još par malih i obavezno neku oko zgloba dolje.. Možda na drugu stranu rebra pa malo vrh leđa.. Jako volim tetovaže i moraju mi obilježit neki događaj u životu tako da uvijek čekam neki mig
Ja imam dvije tetovaze, ali ovu na ledjima bih rado otisla popraviti. Mladost-ludost...druga je, kak bih rekla, na stopalu gore. Moj dragi si je prije godinu dana istetovirao moje ime. I dan danas sam ljuta zbog toga na njega. Ali on kaze bila ja s njim ili ne u srcu sam mu i to se nece promijeniti. 🤦♀️🤷♀️
Zene kako ste vi danas? Ja ko da sam mamurna... ne znam jel do vremena ili do cega... razlila sam se po trosjedu ko lokva 😂😂 imam osjecaj da ne bi kilu secera uspjela podic... sad oprala jagode,mozda me malo vrate u zivot
url=https://lilypie.com]
LadyDi cestitam, neka i curica ovdje malo vise bude, valjda je sad 17/9 :D ko to jagode spominje? Ja ih u basti imam mnogoooo ,domace su, prirodno uzgajane, i stalno izlazim da ih jedem kada izgladnim :D
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Zene kako ste vi danas? Ja ko da sam mamurna… ne znam jel do vremena ili do cega… razlila sam se po trosjedu ko lokva 😂😂 imam osjecaj da ne bi kilu secera uspjela podic… sad oprala jagode,mozda me malo vrate u zivot
Uh uhhh potpisujemmm i ja sam ko pijana vrijeme izgleda da djeluje na mene uzasnooo
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji