Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.k
    25. Svibanj 2018. 10:23

Delilah, moze super.
    selimi.afrodita@gmail.com

• Anđeo_
    25. Svibanj 2018. 10:58

Evo nas 15 plus 5 ujutro slikala jer kroz dan bude veći.. Poslije vam pišem imam svašta nešto 😂 al sad jurim opet na "teren"

Delilah
    25. Svibanj 2018. 10:59

Baby poslala sam, provjeri pa javi jesi dobila?

Baby.k
    25. Svibanj 2018. 11:16

Delilah, dobila sam, hvala ti😊 Puno mi se više sviđa nego moj. Gdje se može kupiti?

25. Svibanj 2018. 11:23

14 tjedan i 20. Tjedan

Amy2018
    25. Svibanj 2018. 11:30
    Ja imam ovaj dnevnik isto je poklon, prekrasan je, nema kakve info moras upisivati stalno, bas zanimljiv, taman da se ima za iducu trudnocu i da se uporedjuje i da se ne zaboravi 😊
    Ja imam ovaj dnevnik isto je poklon, prekrasan je, nema kakve info moras upisivati stalno, bas zanimljiv, taman da se ima za iducu trudnocu i da se uporedjuje i da se ne zaboravi 😊

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

koskica
    25. Svibanj 2018. 11:42

Buše su nam super. Stvarno svaka ima "svoju". To mi je najbolji dio kad dođem ovdje i vidim sliku i usporedbu kako rastu. Zakon 

url=https://lilypie.com]

christyy
    25. Svibanj 2018. 11:58

Palcica12

Garavusa i Dea_Rene vidim da i vas dvije volite tetovaže. Ja sam luda za njima i imam ih jako puno. Mislim moje su velike i veći dio tijela je prekriven. Trebala sam desnu nogu završiti do ljeta ali kako sam ostala trudna morala sam odgoditi, bude bila gotova do sljedećeg ljeta. 🤣
    Kakva je kod vas situacija? Jel imate koju?

Ja ih isto obožavam. Trenutno imam 2. Jedna je na boku na istom mjestu i veličine kao tvoje ruže a druga kreće od vrata pa se spušta niže. Najradije bih se cijela išarala hahah al ipak mi nije primjereno zbog posla kojim se bavim. Za ove nitko ni ne zna da ih imam dok se ne skinem na plaži 

Delilah
    25. Svibanj 2018. 12:23

Baby.k

Delilah, dobila sam, hvala ti😊 Puno mi se više sviđa nego moj. Gdje se može kupiti?

Ja sam ga dobila tak da neznam di je kupljen, u njemu pise web adresa www.advitam.hr pa pokusaj potrazut

petrapp2605
    25. Svibanj 2018. 12:24

I ja imam jednu tetovažu, na lijevom zapešću, ali mislim da će za mene ta biti i jedina. Meni ih je divno vidjeti na drugima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.