Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    23. Svibanj 2018. 22:27
    Ovo je moj nalaz uzv od petka. Ne očekujem u utprak ponovni uzv nego samo pregled
    Ovo je moj nalaz uzv od petka. Ne očekujem u utprak ponovni uzv nego samo pregled

url=https://lilypie.com]

23. Svibanj 2018. 23:45

koskica slane sam radila i odlicni su, poduplala sam kolicinu jer smo vise od pola prve ture pojeli (svi dosli doma gladni, sta ces) 😁. Super su stvarno...a mala je odusevljena jer je i ona sudjelovala u izradi pa se moze sutra pohvalit drustvu.
    Moj nalaz nije tak opsiran, sad vidim da meni uopce ne pise za cerviks nista, a bome nit za pupkovinu..mozda sljedeci put?

Palcica12
    24. Svibanj 2018. 05:53

Dobro jutro!
    Nije me bilo par dana ali sam uspjela sve pročitati.
    Danas sam naručena u 07h na bris i uzv, tako da sam budna već od 05h. Pijuckam si kavicu i još malo krećem da vidim svoju bebicu. 😃 Ovih dana se fino kuhalao, vidim da su bile i punjene paprike u igri, netko mi je dao ideju za današnji ručak, mljac. Novim curama želim dobrodošlicu i čestitam svima koji su obavili preglede te sretno i onima koji tek imaju.

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

koskica
    24. Svibanj 2018. 07:07

Justme123 naletjela sam na dobrog doktora u bolnici koji si je dao truda. To s pupčanom mi nikad nisu pisali za prvu trudnoću. A cerviks mi je mjerio samo zato jer abdominalno nije mogao točno odrediti položaj posteljice (kao nisam imala puni mjehur) pa je radio i vaginalni i usput izmjerio i cerviks. 

christyy
    24. Svibanj 2018. 08:00

Hej cure, dobro jutro :)
    Samo da vam se javim da sam preživjela jučerašnji dan, zub se smirio zasad, boli jedino na dodir tako da mogu jest samo kašasto a sutra ujutro opet kod zubara i tog me najviše strah. Hvala svima na riječima utjehe!! Baš ste me raznježile jučer Puse svima!

koskica
    24. Svibanj 2018. 08:30

Christyy evo već ide na bolje, ne brini sutra će biti još bolje i nadajmo se da će zubar biti zadovoljan. 

24. Svibanj 2018. 08:54

Dobro jutro! 
    Christyy, drago mi je da si bolje, jos sutra to rijesis i onda ce biti lakse :) 
    Kako ste danas cure? Sto cete raditi?

• Bruncili
    24. Svibanj 2018. 09:01

Dobro jutro curke. Ja sam se ustala sva nikakva, nesto me muci na lijevoj strani jajnika. Zigne pa stane... mozda je samo umor pa cu danas laganini...ginekologa mi nema do pon, valjda nisu problemi po cerviksu. Gade mi se utrogestani vise 😣😣😣

Palcica12
    24. Svibanj 2018. 09:10

Evo nas sa pregleda. Teški smo 237g, posteljica je straga, uglavnom sve je ok. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Anđeo_
    24. Svibanj 2018. 09:23

Palcica12- super za pregled samo nek napreduju ❤
    Ja putujem prema shoping centru idem s prijateljicom malo prošetat vidit šta ima pa možda nešto i kupim 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.