Jutro klokanice, bas mi je drago da su svi pregledi dobro prosli 😀 Imam jedno pitanje. Ja ću u pon bit točno 18 tjedana, što mislite koji ultrazvuk će mi radit i ako će bit preko trbuha dal mora bit puni mjehur? Zadnji puta mi nije ništa rekao kako da se pripremim
Meni je danas radio preko trbuha. Još sam mislila da bude vaginalno jel mi je uzimao bris pa kad sam već raširena ali rekao je ne idemo preko trbuha. Mjehur mi nije bio pun.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Jutro klokanice, prelijepe su vam busice, najvise to volim gledati 😍 ja sam sinoc imala nenormalan bol, znaci haos, jer je dijete toliko ma toliko bilo nisko i poprečno namjesteno, okretala sam ga pola sata, rukama dirala gurkala malo, i kad se premjestio, kad je dole mekse postalo, i poceo prema gore udarati tad se smirilo. Je li se to jos kome desilo mene je to prepalo mislila sam da radjam. A tek za tri sedmice imam iducu kontrolu, evo sada nemam problema, valjda znaci nista drugo do to nije bilo. Tako sam to osjetila, jednostavno kao da se namjestio gdje nije bilo mjesta i previse nisko da su kosti sa strana bolile, kao da ih je stisnuo. Pomagajte 🤔😥😥
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Bas su slatki trbuscici! Ja imam osjećaj da je moj ogroman a još nisam ušla u 20tjedan!
Cure hoćete se sunčati ovo ljeto? I sto možemo koristiti? Ja brzo pocrnim i nikad za tijelo ne kupim faktor nego nešto od mrkve ili sl. Mislite da mogu i sad? Ne przim se naravno u podne ali voljela bi dobiti malo boje bar noge
Bas su slatki trbuscici! Ja imam osjećaj da je moj ogroman a još nisam ušla u 20tjedan!
Cure hoćete se sunčati ovo ljeto? I sto možemo koristiti? Ja brzo pocrnim i nikad za tijelo ne kupim faktor nego nešto od mrkve ili sl. Mislite da mogu i sad? Ne przim se naravno u podne ali voljela bi dobiti malo boje bar noge
Meni je moj ogroman!
Ja se mazem kremom koju djeci kupim, uriage ili vichy, faktor 50 jer ionako lako izgorim pa mi to odgovara.
Farmacia ti ima nekakva ulja od sjemenki mrkve za suncanje, moja sestta si je to kupovala i bila je jako zadovoljna, ona isto ko ti brzo pocrni.
Amy nemam iskustva s takvom boli pa ti ne mogu pomoci 😕
Ali ako si jako zabrinuta, nazovi dr pa pitaj, nece ti uzet za zlo
Lijepeee buše!! 😍
Ja sam se zaputila u ikeu po neke sitnice i malo pogledati što ima. To je moj happy place! Bas mi je gušt hodati uokolo i samo sakupljati ideje 😊
Na žalost, nisam s autom pa se trenutno drndam u busu... Muž će doći po mene i ulov i već mi je rekao da ne potrošim previše, haha duhovit je ✌
Što se Utrogestana tiče, u potpunosti suosjećam! U nedjelju sam stavila zadnji i tek sad vidim kako je divno kad ništa ne curka svakih 5 sekundi!!!
Koristila sam ih od 5.tt 3x2 i uopće mi ne fale ✌
Curke ajde stavljate slikice svojih bušica,🤰🏼 nemojte biti sramežljive! Nekak mi se čini da mi iste stavljamo svoje slikice
Pozdrav curke! Nama je jucer bio uzbudljiv dan, konacno smo kupili auto, tako da je jedna bitna stavka maknuta s popisa! Bas mi je bio gust vidjeti muza tako sretnog I uzbuđenog!
Christyy bila sam jucer kod zubara I cijelo vrijeme mislila na tebe ❤❤
Kasnije smo otisli do sogorice I pocastili se s cevapima da proslavimo auto. 😊
Jucer mi je bio malo intenzivniji dan nego inace, tako da sam sinoc bila bas umorna. Zaspala ko klada, cak nije bilo ni dizanja na wc u zoru 😂😂 u pol 12 se probudili I evo malisa I ja pijuckamo kavicu. Sibnemo sliku kad se obucemo, trenutno sam u gacama 😂😂
url=https://lilypie.com]
Teta daa vidiš kako vrijeme leti, ja za tjedan dana ulazim u 6.mj
Justme nije ti uopće ogroman s obzirom da ti je 3.trudnoća. Čula sam da ženama kojima nije 1. puno brže izađe trbuh, a vidi se da si inače fit :)
Amy nisam upoznata s tom boli pa nemam neki savjet :/
Lea mislim da se možeš mazati sa ćim želiš samo pazi da ti trbuh ne izgori. Ja si isto za ljeto planiram kupiti onu marmeladu koju svi hvale. Sva sam si blijeda ko sir
Petrapp slatka bušicaaa I slažem se s tobom za slike. ne bi trebalo nikog biti sram ipak smo sad u drugom stanju i unutra su naše bebice :) Nakon poroda bi trebale otvoriti forum da i mršavimo skupa isto kao što se sad debljamo
Sortiraj odgovore
Najstariji