Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    24. Svibanj 2018. 14:18

Kaj se tiče mazanja na moru, ja se nikada ne mažem ali ni ne sunčam, to mi je dosadno 😂 tak da vam nemogu pomoć, a boja mi se prima za poluditi, kad dođem na more izgledam ko bauštelac 😎
    Ovo ljeto nam nema klasičnog ljetovanja, početkom 7 mj možda skočimo do kumova na vikend ali sve ovisi o trudnoći, bumo vidjeli 😀

joNNa
    24. Svibanj 2018. 14:29

Mi danas saznali da nosim deckicaaa  😭 . Svi znakovi su upućivali na curu. Ne moram ni reći da sam blago šokirana. Muž presretan. Oduvijek je htjeo brata,a sada čeka sinaaa ♥️

petrapp2605
    24. Svibanj 2018. 14:30

Ja bez 50+ nemam kaj raditi ni na terasi dok pijem kavu, a tak i na moru, samo visoki faktor za mene i hvatanje debele hladovine, a sad su mi već pjegice lijepo iskočile

Ivylee
    24. Svibanj 2018. 14:30

Sto se tice suncanja, sjecam se iz prve trudnoce da mi je jedna ginekologica rekla da si mazem lice faktorom da ne dobijem fleke od sunca zbog hormona ili nesto tako. Inace ne koristim neke visoke faktore ,eventualno neki nizi na pocetku pa poslije samo one pekmeze, ali mislim da ovo ljeto ipak hocu nesto.
    Ja trbuh slikem kad stignem, sad na poslu nije bas najzgodnije hehehe. Iako mi je u ovoj drugoj trudnoci nesto rano iskocio moram priznati. 

joNNa
    24. Svibanj 2018. 14:32

ovo je ujutro dok nešto ne pojedem. A bebu lupa svaki dan . Najviše ujutro dok sam još u krevetu i navečer kad legnem. Isto dole nisko. ♥️♥️

24. Svibanj 2018. 14:45

Ja imam osjećaj da mi je prevelik trbuh za niti pet mjeseci.. sto se tiče sunčanja ja jako pazim na lice uvijek nego mislim tijelo ruke noge bar malo boje da dobijem kad sam već lagana bacvica!
    Cure koje su radile anomaly scan da se znam pripremiti jel preko trbuha ili vaginalno? 

Baby.nb1
    24. Svibanj 2018. 14:47

LEA1202

Ja imam osjećaj da mi je prevelik trbuh za niti pet mjeseci.. sto se tiče sunčanja ja jako pazim na lice uvijek nego mislim tijelo ruke noge bar malo boje da dobijem kad sam već lagana bacvica!
    Cure koje su radile anomaly scan da se znam pripremiti jel preko trbuha ili vaginalno?

Onaj veliki anomaly scan mi je bio preko trbuha

url=https://lilypie.com]

Elza
    24. Svibanj 2018. 14:53

LEA1202

Prijateljica mi je rekla bas za pulu da su njoj radili samo preko trbuha ali da su nekim njenim prijateljicama radili i preko trbuha i vaginalno. Pa sad ti znaj.

Elza
    24. Svibanj 2018. 14:55

Petrapp, vjerojatno bi mi napomenula da moram pripaziti ako bi postojao razlog.. Svejedno cu malo usporiti jer je pregled tek za 3 tj. :)

joNNa
    24. Svibanj 2018. 15:03

Jel se kome desilo da je beba bila sklupčana pa je nisu mogli izmjeriti ? Ja sam naručena opet za tjedan dana zbog uzimanja mjera

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.