Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elza
    24. Svibanj 2018. 09:23

Teta90

Dobro jutro!
    Christyy, drago mi je da si bolje, jos sutra to rijesis i onda ce biti lakse :)
    Kako ste danas cure? Sto cete raditi?

Dobro jutro!
    Ja cu danas malo cistiti i onda ispeci kiflice sa sirom jer su zadnjih par dana toliko puta spominjane kiflice da nisam mogla preci preko toga ha ha :P

Delilah
    24. Svibanj 2018. 09:25

Jutro klokanice, bas mi je drago da su svi pregledi dobro prosli 😀 Imam jedno pitanje. Ja ću u pon bit točno 18 tjedana, što mislite koji ultrazvuk će mi radit i ako će bit preko trbuha dal mora bit puni mjehur? Zadnji puta mi nije ništa rekao kako da se pripremim

24. Svibanj 2018. 09:26
    20tt :)
    20tt :)

Evo slike trbuscica u 20. tjednu :)
    Ajmo trbuscice na sunce :D

• Malaja12
    24. Svibanj 2018. 09:29

Dobroo jutroo 😊😊 ja danas nemam nis u planu laganini mi se cini danas cu ljencarit 🙈🙈

24. Svibanj 2018. 09:30

Palcica, bravo za pregled! :)
    Bruncili, suosjecam za utrogestane, isli su mi na zivce dok sam ih koristila 
    Kalanhoja, slikaj poslije da vidimo kako su ispale kiflice :)
    Delilah, meni je na 16+6 radila vaginalni, a za anomaly na 18+2 preko trbuha.

christyy
    24. Svibanj 2018. 09:38

Ma i ja se nadam da će sutra biti bolje ali opet ga mora otvarat i evo već na samu pomisao sam se sva naježila
    Palcica, super za pregled :)
    Kalanhoja, pošalji neku kiflicu 
    Delilah meni je u 19 tj. radio preko trbuha i nisam trebala doći sa punim mjehurom.
    Ajme buše su vam odličnee  Teta pa tvoj je čak i narastao malo  slatkoo
    Nas_bebac i ja bi najrade ljenčarila nekako sam sva umorna zadnjih par dana i nikako da se dovedem u red, buša isto preslatka 

24. Svibanj 2018. 09:48

koskica bas super da si je dao truda, imas neke inf koje inace ne bi imala 😊
    christyy drago mi je da ti je bolje i da se zub smirio
    Palcica12 super za pregled!! 
    Anđeo tak sam i ja prosli vikend isla vidjet sta ima pa se vratila s 2 vrecice pune odjece doma 😄
    Delilah meni je s 18tt radila abdominalni, ne vaginalni, ali zato nije uspjela vidjeti spol dobro kao prosli put jer je taj dio ispod stidne kosti i bilo je teze razaznat pogotovo jer je malac mahao nogicama (htjeli smo samo potvrdu jer je vec rekla da je decko sa 15tt,  al to cemo onda potvrdit iduci put...valjda)

petrapp2605
    24. Svibanj 2018. 09:49

Bravo za preglede i drago mi je da je svima sve ok!
    Delilah ja sam bila jučer i radila je i vaginalni i preko trbuha, ali to je bilo zbog praćenja moje niske posteljice koja više nije niska. Ne moraš bit punog mjehura, pa ja prije svakog pregleda moram ići piškiti u čašicu da se provjeri pH urina.
    Budem ja i svoj trbuščić poslikala samo da se malo sredim, trenutno sam ko da me je voda donjela 🤣

24. Svibanj 2018. 10:00

Christyy, jesi vidjela  Samo je iskocio kroz tjedan, dva, sad se bas vidi :) Mislim da bi bio i red s obzirom da sam vec na pola trudnoce :)
    Predivni su vam trbuscici svima! 

24. Svibanj 2018. 10:04
    Evo i mog, od jucer je slika, i pas mi se taman namjestio tak da izgleda ko da mi rep iz trbuha raste 😂
    Evo i mog, od jucer je slika, i pas mi se taman namjestio tak da izgleda ko da mi rep iz trbuha raste 😂

Jedino u djecjoj sobi ogledalo imam 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.