Dobro jutro!
Christyy, drago mi je da si bolje, jos sutra to rijesis i onda ce biti lakse :)
Kako ste danas cure? Sto cete raditi?
Dobro jutro!
Ja cu danas malo cistiti i onda ispeci kiflice sa sirom jer su zadnjih par dana toliko puta spominjane kiflice da nisam mogla preci preko toga ha ha :P
Jutro klokanice, bas mi je drago da su svi pregledi dobro prosli 😀 Imam jedno pitanje. Ja ću u pon bit točno 18 tjedana, što mislite koji ultrazvuk će mi radit i ako će bit preko trbuha dal mora bit puni mjehur? Zadnji puta mi nije ništa rekao kako da se pripremim
Evo slike trbuscica u 20. tjednu :)
Ajmo trbuscice na sunce :D
Dobroo jutroo 😊😊 ja danas nemam nis u planu laganini mi se cini danas cu ljencarit 🙈🙈
Palcica, bravo za pregled! :)
Bruncili, suosjecam za utrogestane, isli su mi na zivce dok sam ih koristila
Kalanhoja, slikaj poslije da vidimo kako su ispale kiflice :)
Delilah, meni je na 16+6 radila vaginalni, a za anomaly na 18+2 preko trbuha.
Ma i ja se nadam da će sutra biti bolje ali opet ga mora otvarat i evo već na samu pomisao sam se sva naježila
Palcica, super za pregled :)
Kalanhoja, pošalji neku kiflicu
Delilah meni je u 19 tj. radio preko trbuha i nisam trebala doći sa punim mjehurom.
Ajme buše su vam odličnee Teta pa tvoj je čak i narastao malo
slatkoo
Nas_bebac i ja bi najrade ljenčarila nekako sam sva umorna zadnjih par dana i nikako da se dovedem u red, buša isto preslatka
koskica bas super da si je dao truda, imas neke inf koje inace ne bi imala 😊
christyy drago mi je da ti je bolje i da se zub smirio
Palcica12 super za pregled!!
Anđeo tak sam i ja prosli vikend isla vidjet sta ima pa se vratila s 2 vrecice pune odjece doma 😄
Delilah meni je s 18tt radila abdominalni, ne vaginalni, ali zato nije uspjela vidjeti spol dobro kao prosli put jer je taj dio ispod stidne kosti i bilo je teze razaznat pogotovo jer je malac mahao nogicama (htjeli smo samo potvrdu jer je vec rekla da je decko sa 15tt, al to cemo onda potvrdit iduci put...valjda)
Bravo za preglede i drago mi je da je svima sve ok!
Delilah ja sam bila jučer i radila je i vaginalni i preko trbuha, ali to je bilo zbog praćenja moje niske posteljice koja više nije niska. Ne moraš bit punog mjehura, pa ja prije svakog pregleda moram ići piškiti u čašicu da se provjeri pH urina.
Budem ja i svoj trbuščić poslikala samo da se malo sredim, trenutno sam ko da me je voda donjela 🤣
Christyy, jesi vidjela Samo je iskocio kroz tjedan, dva, sad se bas vidi :) Mislim da bi bio i red s obzirom da sam vec na pola trudnoce :)
Predivni su vam trbuscici svima!
Jedino u djecjoj sobi ogledalo imam 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji