Drage cure
Posteljica mi je sprijeda!
Danas za ručak salata, blitva, polpete od riže,puretina, i jedno osam kg sladoleda
Vjerojatno zato još ne osjetiš. Posteljica = mali jastučić sprijeda pa amortizira :D
Lea1202 i meni je posteljica sprijeda, sad a tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. E sad, navodno se u tom slučaju slabije osjete pokreti i udarci bebe, iako je mene moj prvi unatoč tome znao dobro zveknuti. A i relativno rano sam ga osjetila, u 16 tt.
Sad s curom čekamo
P.s. Kod mene blitva i polpete od puretine. A sladoled čuvam za popodne
Ja sam u prvoj trudnoći imala GD tako da sam dosta pazila na prehranu, sad se trudim ok jesti ali sladoled je jači od mene. Bar dok mi opet ne priljepe dijagnozu jer mi je sad šećer ok.
Endzrue, divni su mi ovi materijali i svaka čast na šivanju
Ivylee- Dobro došla 😊 e nek si nama curama malo podigla prosjek decki vode 17:8 ako sam zapamtila 😁😂
Ja ću danas pire krumpir, prisiljeno zele i pohanu piletinu mljaaac
Znaci otkad sam trudna čula sam ga svega pet puta! Vjerojatno je to razlog! A na uzv se pokazuje da divlja!!!
U pon imam opet pa ću vidjeti koliko je aktivan i nosim li zaista nisko kao sto su mi rekli (i kao sto i osjećam da je)
Christy ako smo u istom tjednu slikaj busicu da uporedimo, meni je za sad nekako velik za prvu bebu i 21 tt i plus gdje imam samo 56kg 😁
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Dosta nas ima iduci tjedan pregled i to bas u ponedjeljak 😀 ja jedva cekam svoj u 6 navecer. Dosta ste ranije komentirale muzeve na pregledu, moj je do sad svaki put kad sam rekla da ce i on uc, doktpr ga bez problema pozvao unutra, jedino mi sestra prigovara kaj se zbog muza zelim narucit u 6 navecer jer kao zauzimam termin zenama koje rade. On je na zadnja 3 pregleda bio samnom, ovaj put ce nam nadam se potvrdit spol, a kaj je najvaznije zelim se uvjerit da je sve ok. A od sljedeceg puta cu morat solo, jer mi sestra vise nece dat taj termin. U jednu ruku ju i razumijem. A dragi radi od 7 do pola 5 svaki dan...
Delilah- iskoristi dok možeš 😌, moj još ni jednom nije bio samnom 😔 radi u smjenama nikako da pogodim prošli put je mogao al nije uspio nać parking bilo je neko nevrjeme da bi dalje ostavio a jos sam kasnila 5 min, a jucer je radio nado se da ce stic al nije i bio je baš tužan 😞
Mi upravo s pregleda, curica je teška 615gr, sve kako treba, brojali smo prstiće i mahala nam je ❤❤ pritisak i dalje pratimo, terapija, mirovanje i opuštanje, trebam uraditi ponovo holter pritiska i ekg srca al sam ja presretna što je beba super 😊 i da, mjerili smo i malo stopalo i sad je "veliko" 44 milimetra ❤❤
Endzrue svaka čast, divni su materijali
Mi upravo s pregleda, curica je teška 615gr, sve kako treba, brojali smo prstiće i mahala nam je ❤❤ pritisak i dalje pratimo, terapija, mirovanje i opuštanje, trebam uraditi ponov😍o holter pritiska i ekg srca al sam ja presretna što je beba super 😊 i da, mjerili smo i malo stopalo i sad je "veliko" 44 milimetra ❤❤
Endzruesvaka čast, divni su materijali
Ssanja, predivno 😊😍615 g, ovo ću probati zapamtiti kad budem išla na pregled u ponedjeljak (i ja se pridružujem ponedjeljcima), mislim da ću tad biti točno koliko i ti pa da usporedim težinu bebe.
Kasnije imam svašta nešto komentirati na ovo što ste pisale, sad ću se samo osvrnuti na okretanje bebe. Dakle, osjetim udarce, gurkanje, nešto što imam osjećaj da je skakanje, ali ja ne znam razaznati te pokrete od okretanja... Da li se to uopće objasniti?
Posteljica mi je sprijeda (iako mi je prva doktorica u ranijoj fazi napisala straga).
Za ručak smo imali škarpinu na brudet i kuhani krumpir i tikvice. Bilo je dobro, ali moglo je i bolje-krumpiru je nedostajalo još par minuta kuhanja, pa sam ga popekla u šugu s tikvicama. Doručak je bio sok od naranče, mala banana i Monte. Vooolim Monte.
Sortiraj odgovore
Najstariji