Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sarajka
    23. Svibanj 2018. 13:24

Evo i mene drage trudnjace, nikako da se javim ali trudim se da pratim sve sto pisete.  Vidim da dosta zenica ima pregled u Ponedjeljak, pa evo da se i ja pridruzim . I meni je u ponedjeljak.  Sto se tice pokreta bebe , ja ih nekad intenzivno osjetim a nekad se zabrinem da li je sve u redu jer nisam sigurna po dan dva da li me je lupio ili nije. Ono sto stalno osjecam je kao neko meskoljenje u stomaku, kao da cu u Wc a ono nista.  U momentu osjetim kao da mi se unutra nesto zgrci i kada stavim ruku na to mjesto osjetim neku kao kvrzicu koja ubrzo nestane. Zadnjih dana osjecam i kao neki pritisak prema dole, ponekad kao neku laganu bol jednostrano, ili u ledjima.... Jedva čekam pregled da mi doktor kaze da je sve u redu . 😊

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• LadyDi19
    23. Svibanj 2018. 13:28

Hello curke da se i mi malo javimo...nemamo nista novo za prijavit. Udarce jos ne osjecam, pregled nam je u petak i jedva cekamo.. ☺️ 

• Malaja12
    23. Svibanj 2018. 14:07

Mi danas za ručak punjene paprike i pire 😁😁 
    Ponedjeljak jedva čekam 😍😍 
    Našla sam način kako probudit bebu hahahha 😁😁
    Stavim slušalice na trbuh i počinje party hahhaha odma udara iako imam sala trbuh se počinje trest od udaraca 😂😂

christyy
    23. Svibanj 2018. 14:22

Curke evo mene od zubara. Doslovno sam dusu ostavila na onoj stolici! Zub se ful upalio i htjela je probat bez anestezije. Naravno nije islo i rekla sam joj nek mi da an. il cu umrijet. Pa je dala pola i opet me ubijalo. Isla je direkt na zivac! I onda je dala jos pola. Znaci meni usta cijela utrnuta a boli za umrijet!! Tako da mi je samo stavila lijek i rekla da opet dodem u petak. Znaci plakala sam cijelim putem do doma od boli! Ne dao Bog nikome!
    Amy idem uslikat busu pa saljem uskoro ;)

Baby.nb1
    23. Svibanj 2018. 14:26

christyy

Curke evo mene od zubara. Doslovno sam dusu ostavila na onoj stolici! Zub se ful upalio i htjela je probat bez anestezije. Naravno nije islo i rekla sam joj nek mi da an. il cu umrijet. Pa je dala pola i opet me ubijalo. Isla je direkt na zivac! I onda je dala jos pola. Znaci meni usta cijela utrnuta a boli za umrijet!! Tako da mi je samo stavila lijek i rekla da opet dodem u petak. Znaci plakala sam cijelim putem do doma od boli! Ne dao Bog nikome!
    Amy idem uslikat busu pa saljem uskoro ;)

A jebemu... bas mi je zao da se moras tako patit

url=https://lilypie.com]

christyy
    23. Svibanj 2018. 14:36
    Sutra punih 21 tj.
    Sutra punih 21 tj.

Evo moje buse. Sutra je punih 21.tj. inace si izgledam puno deblje i trbuh mi se cini puno veci nego na slici... svasta...
    Idem se lec, uzela sam si ostatak dana slobodno jer me sve strah sta ce bit sad kad anestezija opusti.
    Ajde i ostale buse na sunce ;)

23. Svibanj 2018. 14:42

Pozz svima!
    DeaRene, ti si se super snasla sinoc! 
    Svekyca, palacinkeeeeee 
    Amy, ja uopce ne mogu skuziti kako je okrenuta beba, tj. koji dio je izvirio :) Jucer sam ju osjetila lijevo malo nisko dolje, malo gore, a jutros samo s desne strane..
    Justme123, ne volim bas kolace pa ih ni ne radim, tako da ti nemam neki recept 
    Dija, bravo za prve udarce! 
    Christyy, jesi isla kod zubara? Kako si sad?
    IvaGljiva, ja se pripremam za odrzavanje nastavnog sata sutra u sklopu strucne prakse, pa radim pripremu i paralelno kuham duvec za rucak, dolaze moji roditelji. Sutra nakon sto to odradim vodim dragog na pizzu sto sam to rijesila i dobila ovlastenje za samostalni rad :)
    Bruncili, i ja kad sam se mazala prije neki dan sam vidjela hrpu celulita 
    Iris, ja sam prije 2 godine imala 10kg viska, ali sam skinula i sad sam usla u trudnocu s ok kilazom, zadovoljna sam i ja i doktori, dosad sam dobila 1.5kg, a nebi htjela dobiti vise od 15kg, nadam se da cu uspjeti u tome :) Pazi koliko mozes, danasnji meni ti je recimo super, samo tako nastavi i nekad se pocasti necim slatkim 
    Baby.nb1, jastuk je predivan! 
    Ivylee, dobrodosla! :)
    Ssanja, bravo za pregled! Vec ste veliki! 
    Svima vam ruckovi zvuce super!
    Kad ste sve u ponedjeljak, mozda se i ja narucim za tad, pa da se raspisemo i hvalimo popodne nasim bebicama :D

Dea_Rene
    23. Svibanj 2018. 15:08

Iviylee dobro nam dosla
    Baby jastuk je totalno cool
    Christyy busica je prva liga
    Ja nakon jucerasnjeg cascenja danas samo zdravo. Za dorucak je bila salata sa jajima i dvopekom, meduobrok zobene, banana i naranca sa bademom i ljesnjakom. A za rucak cu krumpir i tikvicu i neko meso. 

Baby.k
    23. Svibanj 2018. 15:24

Evo i moje debele škembe na 18+4 😊

• Anđeo_
    23. Svibanj 2018. 15:39

Ssanja- bravo za pregled 😄 pa ti već imaš pravu curku moja je 115g 😋😆 mišice slatke 😍
    Christyy- sve ti držimo fige da ti sto prije prestane, popij lupocet nemoj se mučit ja sam ih do sad popila 2 oba zbog zuba 😑 ahhh ti zubi baš sad kad smo trudne, 
    Baby.k i Christyy i prekrasne su vam buše  stvarno svaka ima različitu a sve ste lijepe bar meni u tim tjednima kad se vide a nisu nam toliko velike da smetaju dok ne postanemo koda smo 3 lubenice pojele kad god sam vidla tak neku pred kraj trudnoće pitala sam se kako oblaci tene ili se brije a uskoro ću ja saznat 😂😂😂.
    E vrh mi je ovo šta pišete šta kuhate uvijek dobijem ideu za sutra 👌🔝🔝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.