Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amy2018
    23. Svibanj 2018. 16:21

Christy ocito manja busa od moje a sig istu kilazu imamo, ali naravno divna je 😃 Teta90 kad imam jake udarce prema van trbuha i okom jako vidljivo, to su noge ili ruke, a kad se stvori izbocina i osjecam udarac unutra bukvalno u organe da udara znam da je glava i ledjima okrenuta prema unutra, tako ja to sve osjecam i to sam upratila. Odnosno kad je okrenuta prema stomaku udarci su Full jaki, a kad osjecam unutra udarce i kad se javi izbocina znam da mi je guzana okrenuo 😃 

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

Schinin
    23. Svibanj 2018. 16:47

hola Cure  mene danas nesto sve steze, jedva hodam  sad sam uzela duplu dozu magnesiuma i nadam se da ce popustit i da dragi nist ne skuzi, sinoc sam ga na prepad uhvatila, ako vidi da me nest boli nece me vise pipnut do iza poroda 
    Christyy zao mi je zbog zuba, znam kako to boli  vidi si u apoteci neke kapi/spray/gel sa lidocainom, pa nanesi direktno na zub i oko njega - mislim da ce ti bolje pomoci sto se boli tice neg lupocet ( bar je meni tako bilo) a isto ga smijes u trudnoci btw busa ti je divna 
    baby.K i tebi je busa divna  vec sam mislila da sam jedina kojoj se ranije toliko primjeti 

Delilah
    23. Svibanj 2018. 16:52
    Moja velika buša na 17+2 sa zalihama od ranije  😂
    Moja velika buša na 17+2 sa zalihama od ranije  😂

Isssa
    23. Svibanj 2018. 17:24

Hej cure, dobro došle nove i čestitam svima na pregledima 😀, čekamo ponedjeljak jer puuuuuno vas ima preglede 😀😀😀😀
    Cure gdje osjećate pokrete bebe????? Baš sam sada mjerila, i čini mi se previše nisko, dobrih 8 prstiju ispod pupka i prema preponi, kaj mislite????? Ipak je već 25 tjedan, kaj nije već trebao bit bolje gore?

Baby.k
    23. Svibanj 2018. 17:31

Schinin, imam osjecaj kao da se samo odjednom stvorio😁
    Isssa, ja ih osjetim svagdje, kako kad. Nekad skrooz nisko kako opisuješ, nekad oko pupka i u ravnini s njim, rijetko kad višlje.

23. Svibanj 2018. 17:52

Christy na zalost, pod upalom ti anestezija ni ne djeluje
    Cure buse su vam prekrasne
    Teta spasila me koskica pa sam po njenom receptu radila danas kad sam s posla dosla, al me iscrpilo i to iako je jednostavno, al eto, da me dijete ne spota da ja jedina kupujem uvijek
    Isssa ja bebu isto posvuda osjetim, nekad skroz tak nisko, a nekad oko prst ispod pupka, al na sve strane

23. Svibanj 2018. 19:31

Divni su van trbuščići <3

Dea_Rene
    23. Svibanj 2018. 19:35

Ja isto nisko osjecam al mi je rekao da i nisko nosim. Ja se nadam da jos ima vremena za podignuti se

• BitCuOpetMama
    23. Svibanj 2018. 19:53

Drage cure, evo da vam se malo javim nakon 100 god.. sve sam procitala,pola zaboravila:)) mi smo dobro, iduci tjedan pregled, jedva cekam! Isssa je cini mi se pisala da osjeca bebu ful nisko, tako i ja! Na zadnjem pregledu mi nista dr nije rekao, o položaju bebe, mislim da je nisko sudeci po tim udarcima skroz dolje. Inace me prepone bole, bez obzira mirujem li il sam u pokretu, ne znam jel i to pokazatelj niskog nosenja?
    Puno pozzz svima saljem

Amy2018
    23. Svibanj 2018. 20:18

Issa ako znam uopce racunati to sa prstima, ja osjetim za 9-10 prstiju dolje, zaista nisko, ali ne samo tu nego istovremeno i po sredini stomaka, znaci okrenut vertikalno po tome. A ne znam da li nisko nosim. Ostale koje ste slikale stomacice, predivno izgledaju, Hajmo ostale, sta se krijete 😁😍

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.