Issa ako znam uopce racunati to sa prstima, ja osjetim za 9-10 prstiju dolje, zaista nisko, ali ne samo tu nego istovremeno i po sredini stomaka, znaci okrenut vertikalno po tome. A ne znam da li nisko nosim. Ostale koje ste slikale stomacice, predivno izgledaju, Hajmo ostale, sta se krijete 😁😍
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Ja isto nisko osjetim pokrete, nekad imam osjecaj da ce rukica vani provirit haha, al isto tako osjecam i gore, kako koji put, a nitko mi ninr zasad rekao da nisko nosim ... U prvoj trudnoci sam nisko nosila i to je bilo katastrofa pred kraj kad je bebonja vec bio veci, doslovno nisam mogla hodat 😟al gledajte to na vedriju stranu, cure koje nisko nose ja mislim lakse rode, meni se to pokazalo tocnim jer sam brzo rodila ☺️ ja sutra stavim slikicu za puni tjedan 🙂

Ja ga osjetim kao da je od prepone do prepone, i tako nisko kak sam napisala, višlje gore ga nisam nikad osjetila, kao da je poprijeko nekako 🙈, neznam kak da objasnim 😂

Hvala vam na odgovorima curke, valjda kako rastu tak popunjavaju cijeli trbuh 😀, malo sam se zabrinula kad je već prilično beba velika (35) cm, a sa cca 50 se rode, pa mi je bilo nekak logično da bi trebao biti bar oko pupka 😎

Ja ga osjetim kao da je od prepone do prepone, i tako nisko kak sam napisala, višlje gore ga nisam nikad osjetila, kao da je poprijeko nekako 🙈, neznam kak da objasnim 😂
Ja svoga malo povise stidne kosti 😁 bas tako nisko.i to imam osjećaj da se nogicama nabija jer odma nakon moram piskit. nekad ga znam malo oko pupka osjetit al najvise skroz dolje

Baby nb.1, baš mi s sviđa jastuk! I baš mi je fora što se stan puni autićima, vlakćima i brodićima
Ivylee, dobro došla!
Endzrue, gdje si nabavila ove lijepe tkanine? jako mi se sviđaju!
Ssanja, rastopila sam se na "44 mm veliko stopalo" Drago mi je da je bembolinja super i da je već tako velika :)
Christyy, žao mi je što te boli zub! nadam se da je u međuvremenu malo popustil bol...
Teta90, sretno sutra na nastavnom satu!!! samo hrabro :) a ova pizza za nagradu dobro zvučiii
Schinin, super za akciju s mužem. Nek si ti njega uhvatila Nadam se da je dupli magnezij učinio svoje i da si sada ok!
Isssa, i ja bebu dosta nisko osjećam pa se nekako nadam da je to normalno za ove tjedne
Cure, trbuščići su vam prekrasni!!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji