Vise puta kada ste kopirale nalaze sam vidjela da na cervikometriji imate 45 ili 55mm... Meni u knjizici pise ceevikometrija u 14 tj - 30mm... Nije mi dr nista spomenula kada sam bila na pregledu sa 16 tj alli ne znam sad da li da se brinem ili ne.. mozda sam preaktivna...? Ima tko iskustva?
Jutro ima 2 dana do navečer sam za porod pa neću stavit ahahah.. Materijal je mislim čak iz Koprivnice.. Uzela sam preko face stranice.. Pokušam se sjetit uzela sam prošle godine..
Christyy hvala. Da da slažem se s tobom, želimo vidjeti još puno slikica!
Endzrure tak ti je i meni, al to je normalno, sve više nam se zadržava voda pa se činimo veće nego što zapravo jesmo.
Kalanhoja sad sam pogledala svoj nalaz i meni ti ne piše ništa, znam samo da je jučer komentirala da je sve ok, zatvoreno kak i treba biti, da nosim malo niže al to nije nikakav problem, glavno da mi se posteljica odvojila od ušća maternice. Ali mislim da bi ti rekla da moraš usporiti tempo da smatra da je potrebno, kak je meni rekla da ukida sve zabrane koje mi je dala na prošlom pregledu.
Ja isto na nalazima tj u trudbičkoj nemam ništaaaa to kao kasnije mjeri.. Tako je rekla a i u 22.ću ić na 4D pa će tad sve mjerit.. A znam da se skuplja voda tj ja cijeli život mogu napuhat stomak i ko manja sam se uvijek rugala tome.. Realno ne smeta mi ništa al dosta toga me napuše.. Kad sam imala fazu da bi samo ujutro jela ugljikohidrate a ostatak dana masti i proteine voće povrće i nisam imala problema.. Evo jučer sam jela u 2 do kraja dana naravno koja kiflica.. Jer ste svi slikali.. I voća sam pojela ujutro se probudila ravnaaa.. Tako da me ne sekira nadutost ispuhat će se jer je većinom zrak
Rekle bi babe issa nisko ti je stomak to je dečko.. Mene sestrična napala da kakvo mi je lice.. Ona ima 19 ljudi oko sebe koje je po licima znala šta bose.. Čisto dečki.. Fleke i bubuljice cure.. Reko ženo smiri se imamo još više od pola do kraja
Isssa baš divno raste
Endzrue ja sam čula suprotno haha, ako je nisko da je curica a ako je visoko da je dečko
ISSA odlicne slike i super slatka busica 😊
Sto se tice teme mazanja na moru, ja brzo dobijem boju, inace osim pekmeza nisam nista koristila a sada kada sam se sincala sam trbuh namazaa sa faktorom 30 a ostalo sa pakmezom
Isssa baš divno rasteEndzrue ja sam čula suprotno haha, ako je nisko da je curica a ako je visoko da je dečko
Neeeee krivo.. Curke visoko ispod sisaa da nema niti prst dva prostora a dečki vise niže :D vidjet ćemo hahaha slatka su mi ta pretpistavljanja zato smo se dogovorili da neće nitko saznat do kraja osim bas dvoje.. Makar da taj dio zadržimo za sebe
Sortiraj odgovore
Najstariji