Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    23. Svibanj 2018. 10:59

Christyy samo otiđi, ja sam prosli tjedan bila I dobila bez problema inekciju. Kad sam je pitala, rekla je smijemo raditi u pravilu sve, jedino slikanje ne bi osim ako je bas neizbjezno. Imala sam jedan korijen koji je trebalo izvaditi, ali je rekla ne bi te sad slala na slikanje jer nije prijeka potreba s obzirom da ne boli I ne radi nikakve probleme, pa cemo ga ostaviti za kasnije. 
    Curke neka mi o hrani dok jos mozemo, mislim da kad upeku one vrucine nece nam biti do nicega.
    Iris2018 pa mislim da smijes tipa integralnu rizu I kruh tu I tamo. Proguglaj si popis namirnica sa niskim GI. Bas sam jucer malo gledala I svasta se tu da iskombinirat. Nije ti ni svako voce isto. Vidi petrapp sve si me naucila 😁🤓

url=https://lilypie.com]

• Malaja12
    23. Svibanj 2018. 11:01

Lea1202 - i moja beba je lijena ima dana kada ne prestaje lupat a ima dana kao npr danas lupi dva puta ujutro popodne ne cujem jako jer sam u pokretu ali cujem kako se okrene 😊😊 meni je posteljica odiza i ja sam pocela cut konkretne udarce sa 20tt sada kada ovako zakaze i se nece javit se full zabrinem..... Jedva cekam sljedeci tjedan pregled da mi kazu da je sve uredu 

Baby.nb1
    23. Svibanj 2018. 11:04

Stigao mi jastuk 😍 bas sam zadovoljna ovako na pogled, veliki je I konkretno je napunjen, nije poluprazan kako su mi se na.nekim stranicama cinili. I sluzbeno su nam autici, vlakici I brodici poceli zauzimati mjesto u stanu ❤

url=https://lilypie.com]

petrapp2605
    23. Svibanj 2018. 11:08

Christyy nadam se da će ti brzo prestati zubobolja!
    Baby.nb1 ma bravo, samo tako dalje 😉!
    Nas_bebac ne znam jel to samo meni tako, ali dolje u tvom potpisu mi stoji samo link, pa provjeri ako želiš da ti se vidi sticker. 
    I druge curke lijepo bi bilo da i vi staviti stickere da se lakše pratimo, ovak stalno morate pisati u kojem ste tj.

Ivylee
    23. Svibanj 2018. 11:30

Drage cure,

Čitam vas pomalo, vidim da ste većinom u malo višim tjednima od mene, no isto upadam u jesenske bebice. Termin je 24.11. tako da sam tek prvo tromjesečje odvalila, a znam da očekujemo curu. Pa da dodam malo na stranu curki.
    Inače još radim do ljeta pa ću onda na godišnji i bolovanje a trenutno nema nekih velikih promjena. Klasična probadanja, malo bolnija leđa (moj vječni problem) i trbuh koji još nije onaj lijepi trudnički nego više podeblji 
    Nadam se ugodnom druženju i tipkanju!

• Malaja12
    23. Svibanj 2018. 11:38

Petrapp2605 - ja nesto zezla evo promjenila 😁😁
    Ivylee-dobro došla 😊😊
    Ima jos koja da ima lijenu bebu poput moje 😂😂 

Endzrue
    23. Svibanj 2018. 11:41

Evo naišla na tekst gdje konzumacija đumbira smanjuje šećer u krvi tako da si malo proguglajte ko ima  velik

petrapp2605
    23. Svibanj 2018. 11:48

Nas_bebac 😊 e tako odmah je ljepše.
    Ivylee dobro nam došla, narast će i tvoj trbuščić prije nego se okreneš...

23. Svibanj 2018. 11:51

Drage cure
    Posteljica mi je sprijeda! 
    Danas za ručak salata, blitva, polpete od riže,puretina, i jedno osam kg sladoleda 

Endzrue
    23. Svibanj 2018. 11:53
    Ja sam si od ovog sašila jastuk već 3 dana mi je tako mekano spavat a može proć i za dečke i za cure.. S tim što imam i takav rozasti za cure
    Ja sam si od ovog sašila jastuk već 3 dana mi je tako mekano spavat a može proć i za dečke i za cure.. S tim što imam i takav rozasti za cure
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.