Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ssanja
    23. Svibanj 2018. 08:29

christyy popravak zuba u trudnoći je ok, čak koliko znam i anestezija može jer današnje anestezije su puno blaže i drugačijeg sastava nego prije, ali slikanje zuba nikako nije preporučljivo. I problem je ukoliko dođe nakon otvaranja zuba do upale i bude se morao liječiti što se tad obično moraju uključiti antibiotici a to  baš i nije dobro. U svakom slučaju najbolje prvo otići zubaru da se vidi u čemu je problem i posavjetovati se sa svojim ginekologom prije nego se bilo šta počne raditi. Ja imam sreću pa klinika u kojoj je moj stomatolog surađuje sa klinikom mog ginekologa pa se savjetuju o svemu kad su u pitanju trudnice. Čak su nedavno počeli zajedničku akciju gdje sve trudnice koje kod njih vode trudnoću imaju besplatan pregled kod stomatologa, rade istraživanje uticaja oralnog zdravlja majke na zdravlje djece i u sklopu toga nakon poroda i pedijatar i kardiolog pregledaju bebu i zajednički rade na izradi studije o tome. Eto, odužih al valjda sam bar malo pomogla 😊

_IvaGljiva_
    23. Svibanj 2018. 08:36

Dobro jutro 😘
    Ove vaše slike hrane svaki put izgledaju tako dobro da mi sline počnu curiti 🍴😋
    Čestitam svima na suuuuper pregledima! 🎉🎉
    Koji su vam planovi za danas? 

23. Svibanj 2018. 09:01

Koskica malo je reci, spasila si me...vec je mala rekla da sam jedina koja uvijek kupuje kolace (kad ja ne mogu baku angazirat da ih pece jer i ona radi)
    christyy meni je moja doktorica rekla da smijem, al da napomenem da sam trudna pa cu dobiti onu bez adrenalina, iako mi je zubar rekao da mozes u trudnoci dobiti i tu jacu, ali da ne vole to davati trudnicama jer ipak tebi krene srce lupat jace od toga pa ko zna kako bebi bude
    Ssanja to je super sta su sve ukljucili, i pedijatra i kardiologa, a i jedan besplatan stomatoloski; a gdje vodis trudnocu? Ako si vec pisala to, sry, ali stvarno ne stignem traziti po komentarima 

• Bruncili
    23. Svibanj 2018. 09:09

Jutro curke. Ni ja svoju curu ne osjetim da udara, samo ono meskoljenje sto nisam sigurna jel probava ili ona...moze biti i to sto sam stalno u nekoj akciji a i sto nisam od starta mrsavica...jucer me sokirala kolicina celulita koja je izbila po nogama...aaaaa sok

Dija85
    23. Svibanj 2018. 09:18

Bruncili

Jutro curke. Ni ja svoju curu ne osjetim da udara, samo ono meskoljenje sto nisam sigurna jel probava ili ona…moze biti i to sto sam stalno u nekoj akciji a i sto nisam od starta mrsavica…jucer me sokirala kolicina celulita koja je izbila po nogama…aaaaa sok

I mene je... uvijek sam ga imala ali nikada ovoliko. Stvarno sam bila šokirana. I to u tako kratkom roku da tako izbije. Bljak😒

Ssanja
    23. Svibanj 2018. 09:19

Justme123 ja sam inače iz Sarajeva, trenutno živim u Mostaru i tu vodim trudnoću, u privatnoj poliklinici i zaista sam prezadovoljna. U pitanju je inače klinika za potpomognutu oplodnju i u svom timu imaju čitav niz doktora i zaista super laboratoriju tako da na jednom mjestu sve odradim bez čekanja.
    p.s. neko me prije par dana pitao za sobicu i namještaj koji sam kupovala u Sarajevu i za online kupovinu, provjerila sam sa radnjom nemaju klasičnu web trgovinu ali su jako nagodni za saradnju, šalju stvari i van BiH znam da rade sa Italijom i Njemačkom pa ako je neko zainteresovan mogu postaviti fb stranicu i kontakt gdje možete pogledati šta imaju i s njima se dogovoriti. Meni lično su jako povoljni i ja sam sve kupovala kod njih

iris2018
    23. Svibanj 2018. 09:22

Dobro jutro cure! Čestitam svima na trbuščićima i na sretno obavljenim pregledima! Christy nadam se da će kod zubara proći ok, morala bih i ja otići čisto preventivno ako se nešto u ustima događa :D 
    Inače, zadnji put kad sam bila na pregledu, doktorica mi je zbog graničnog šećera na OGTT-u i zbog kila rekla da jedem samo voće, povrće i meso :( tako da bih ja ubila za krišku kruha, rižu ili krumpir :D
    Ne znam kako vi,ali ja sam u trudnoću ušla sa 10 kila viška tako da sam ekstra pazila i dosad sam (25tt) dobila 5.5kg. Doktorica me svejedno svaki put nagrdi iako ja sad u ovoj situaciji ne mogu bolje od toga i osjećam se blesavo jer jedem najpravilnije što sam u životu jela i koliko znam nije dobro mršaviti u trudnoći, pa se nekako osjećam loše zbog svake kile koju dobijem. Nekako se tješim s tim da će mi valjda biti lakše smršaviti nakon poroda ako sad budem pazila ali moram priznati da mi fale i kiflice i buhtlice i sve to...neki cilj bi bio da ne dobijem više od 12 kila do kraja trudnoće, pa se nadam da ću u tome uspjeti jer znam hrpu mama koje su to izvele (svaka im čast), samo što možda ne vole papat kao ja pa im je to možda mrvicu lakše :D eto ja sam se sad pojadala, danas i sutra mi nema muža pa ću radit generalku u kući :) za ručak ću napravit mahune i piletinu. puse svima, moja curica u trbuhu i ja vam želimo lijep dan i sretno na pregledima i uživajte u lijepom sunčanom danu :)

Elza
    23. Svibanj 2018. 09:24

LEA1202

Prekrasan trbuh!!!
    Zar se samo moj dečko slabo javlja?? :-( kako čitam svi osjetite jakO…
    Kad budete update tablicu pored mene napišite slobodno OB Pula
    Puse curke želim vam lijep dan radni i neradni! Ja šibam u skolu kod svoje dječice!

Čitala sam po netu i pise da bi se trebali osjetiti od 18-22 ili 25 tjedna.  Da li znas kako ti je smjestena posteljica?

christyy
    23. Svibanj 2018. 09:35

Hvala vam cure, našla sam i ja jedan članak tu na klokanici gdje piše da je kod liječenja zuba dozvoljeno sve osim snimanja... Uglavnom i moja zubarica ima djecu pa će valjda znati kako s trudnicama. Zasad mi se nitko ne javlja na tel., vjerojatno rade popodne a ja ću poluditi od boli. Obraz mi je skroz naotekao... Budem zvala sve dok ju ne dobijem

Nina ❤
    23. Svibanj 2018. 10:00

Bruncili

Jutro curke. Ni ja svoju curu ne osjetim da udara, samo ono meskoljenje sto nisam sigurna jel probava ili ona…moze biti i to sto sam stalno u nekoj akciji a i sto nisam od starta mrsavica…jucer me sokirala kolicina celulita koja je izbila po nogama…aaaaa sok

Pozdrav cure... Vjerojatno vam je posteljica sprijeda pa bebe udaraju prema ledima i tako ih slabije osjetite. I kod mene je tako, al nek jos malo poraste i vidjet cete prave udarce 😄 
    Sto se kuha danas? 😁 Ja cu neko povrce baciti u lonac, mahune, krumpir, grasak i ostalo sto nadem u frizideru. Ove vase kiflice, palacinke i pizze izgledaju primamljivo, morat cu nesto od tog popodne umijesit 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI