Dobro jutro 😘
Ove vaše slike hrane svaki put izgledaju tako dobro da mi sline počnu curiti 🍴😋
Čestitam svima na suuuuper pregledima! 🎉🎉
Koji su vam planovi za danas?
Koskica malo je reci, spasila si me...vec je mala rekla da sam jedina koja uvijek kupuje kolace (kad ja ne mogu baku angazirat da ih pece jer i ona radi)
christyy meni je moja doktorica rekla da smijem, al da napomenem da sam trudna pa cu dobiti onu bez adrenalina, iako mi je zubar rekao da mozes u trudnoci dobiti i tu jacu, ali da ne vole to davati trudnicama jer ipak tebi krene srce lupat jace od toga pa ko zna kako bebi bude
Ssanja to je super sta su sve ukljucili, i pedijatra i kardiologa, a i jedan besplatan stomatoloski; a gdje vodis trudnocu? Ako si vec pisala to, sry, ali stvarno ne stignem traziti po komentarima
Jutro curke. Ni ja svoju curu ne osjetim da udara, samo ono meskoljenje sto nisam sigurna jel probava ili ona...moze biti i to sto sam stalno u nekoj akciji a i sto nisam od starta mrsavica...jucer me sokirala kolicina celulita koja je izbila po nogama...aaaaa sok
Jutro curke. Ni ja svoju curu ne osjetim da udara, samo ono meskoljenje sto nisam sigurna jel probava ili ona…moze biti i to sto sam stalno u nekoj akciji a i sto nisam od starta mrsavica…jucer me sokirala kolicina celulita koja je izbila po nogama…aaaaa sok
I mene je... uvijek sam ga imala ali nikada ovoliko. Stvarno sam bila šokirana. I to u tako kratkom roku da tako izbije. Bljak😒
Justme123 ja sam inače iz Sarajeva, trenutno živim u Mostaru i tu vodim trudnoću, u privatnoj poliklinici i zaista sam prezadovoljna. U pitanju je inače klinika za potpomognutu oplodnju i u svom timu imaju čitav niz doktora i zaista super laboratoriju tako da na jednom mjestu sve odradim bez čekanja.
p.s. neko me prije par dana pitao za sobicu i namještaj koji sam kupovala u Sarajevu i za online kupovinu, provjerila sam sa radnjom nemaju klasičnu web trgovinu ali su jako nagodni za saradnju, šalju stvari i van BiH znam da rade sa Italijom i Njemačkom pa ako je neko zainteresovan mogu postaviti fb stranicu i kontakt gdje možete pogledati šta imaju i s njima se dogovoriti. Meni lično su jako povoljni i ja sam sve kupovala kod njih
Dobro jutro cure! Čestitam svima na trbuščićima i na sretno obavljenim pregledima! Christy nadam se da će kod zubara proći ok, morala bih i ja otići čisto preventivno ako se nešto u ustima događa :D
Inače, zadnji put kad sam bila na pregledu, doktorica mi je zbog graničnog šećera na OGTT-u i zbog kila rekla da jedem samo voće, povrće i meso :( tako da bih ja ubila za krišku kruha, rižu ili krumpir :D
Ne znam kako vi,ali ja sam u trudnoću ušla sa 10 kila viška tako da sam ekstra pazila i dosad sam (25tt) dobila 5.5kg. Doktorica me svejedno svaki put nagrdi iako ja sad u ovoj situaciji ne mogu bolje od toga i osjećam se blesavo jer jedem najpravilnije što sam u životu jela i koliko znam nije dobro mršaviti u trudnoći, pa se nekako osjećam loše zbog svake kile koju dobijem. Nekako se tješim s tim da će mi valjda biti lakše smršaviti nakon poroda ako sad budem pazila ali moram priznati da mi fale i kiflice i buhtlice i sve to...neki cilj bi bio da ne dobijem više od 12 kila do kraja trudnoće, pa se nadam da ću u tome uspjeti jer znam hrpu mama koje su to izvele (svaka im čast), samo što možda ne vole papat kao ja pa im je to možda mrvicu lakše :D eto ja sam se sad pojadala, danas i sutra mi nema muža pa ću radit generalku u kući :) za ručak ću napravit mahune i piletinu. puse svima, moja curica u trbuhu i ja vam želimo lijep dan i sretno na pregledima i uživajte u lijepom sunčanom danu :)
Prekrasan trbuh!!!
Zar se samo moj dečko slabo javlja?? :-( kako čitam svi osjetite jakO…
Kad budete update tablicu pored mene napišite slobodno OB Pula
Puse curke želim vam lijep dan radni i neradni! Ja šibam u skolu kod svoje dječice!
Čitala sam po netu i pise da bi se trebali osjetiti od 18-22 ili 25 tjedna. Da li znas kako ti je smjestena posteljica?
Hvala vam cure, našla sam i ja jedan članak tu na klokanici gdje piše da je kod liječenja zuba dozvoljeno sve osim snimanja... Uglavnom i moja zubarica ima djecu pa će valjda znati kako s trudnicama. Zasad mi se nitko ne javlja na tel., vjerojatno rade popodne a ja ću poluditi od boli. Obraz mi je skroz naotekao... Budem zvala sve dok ju ne dobijem
Jutro curke. Ni ja svoju curu ne osjetim da udara, samo ono meskoljenje sto nisam sigurna jel probava ili ona…moze biti i to sto sam stalno u nekoj akciji a i sto nisam od starta mrsavica…jucer me sokirala kolicina celulita koja je izbila po nogama…aaaaa sok
Pozdrav cure... Vjerojatno vam je posteljica sprijeda pa bebe udaraju prema ledima i tako ih slabije osjetite. I kod mene je tako, al nek jos malo poraste i vidjet cete prave udarce 😄
Sto se kuha danas? 😁 Ja cu neko povrce baciti u lonac, mahune, krumpir, grasak i ostalo sto nadem u frizideru. Ove vase kiflice, palacinke i pizze izgledaju primamljivo, morat cu nesto od tog popodne umijesit 🤣🤣
Dobro jutro curke :)
Meni nije baš dobro jutro danas. Noćas me oko 3-4 h probudila užasna zubobolja i koliko god sam pokušala izdržati, nisam uspjela i morala sam popiti lupocet, sve u svemu uopće nisam spavala i sad sam na poslu kao krepana kokoš… Naručila bi se odmah kod zubara i sad jedno pitanje za vas koje ste informirane o tome- da li mi smije pri popravku zuba dat inekciju i da li ga smijem ići slikati ako će biti potrebe za tim?
Amy prekrasna bušica! Ti si kao i ja 21 tjedan. Budem i ja slikala svoj al uvijek zaboravim
Kako mamite sa ovom hranom haha, one vaše kiflice su mi jučer bile cijeli dan na pameti tako da sam ih morala raditi kad sam došla s poslaNaravno, bila sam prelijena i umorna za mjesit tijesto pa sam ih radila sa lisnatim i šunkom i sirom i sezamom. Nestale su odmah
Jaaaoo znam kako ti je meni je umnjak izlazio a i u jednog mi je stavljao lijek.. Meni kad je davao inekciju rekao je sve šta ti dajem smiju trudnice sve ovo je sigurno ne brini, jedino slikanje al na to te nećemo slat a i da moramo mnoge su išle prakticiramo ako je neizbježno iza prvog tromisjeća i sve je bilo ok... Sretno želim da te što prije prestane bolit ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji