Justme123 imam nešto za tebe
url=https://lilypie.com]
Ili
Aaaa dođe mi da plačem kad vidim slike sa hranom 😁 kod mene zbog pritiska posebni režim, sve neslano, nemasno jednom rječi bljutavo 😀
Amy2018- baš je lijepa buša 😊
Svekyca- aaaaa šta mi učini ženo sa ovom slikom 😂😂 ja kažem dragom sad ja bi palačinke a veli on A nećeš valjda na sve ovo danas 🤣🤣 reko danas sam baš griješila a kaj da i ovo sad hahah al neću nemam sreće neda peć 😏
Prekrasan trbuh!!!
Zar se samo moj dečko slabo javlja?? :-( kako čitam svi osjetite jakO...
Kad budete update tablicu pored mene napišite slobodno OB Pula
Puse curke želim vam lijep dan radni i neradni! Ja šibam u skolu kod svoje dječice!
Dobro jutro curke :)
Meni nije baš dobro jutro danas. Noćas me oko 3-4 h probudila užasna zubobolja i koliko god sam pokušala izdržati, nisam uspjela i morala sam popiti lupocet, sve u svemu uopće nisam spavala i sad sam na poslu kao krepana kokoš... Naručila bi se odmah kod zubara i sad jedno pitanje za vas koje ste informirane o tome- da li mi smije pri popravku zuba dat inekciju i da li ga smijem ići slikati ako će biti potrebe za tim?
Amy prekrasna bušica! Ti si kao i ja 21 tjedan. Budem i ja slikala svoj al uvijek zaboravim
Kako mamite sa ovom hranom haha, one vaše kiflice su mi jučer bile cijeli dan na pameti tako da sam ih morala raditi kad sam došla s posla Naravno, bila sam prelijena i umorna za mjesit tijesto pa sam ih radila sa lisnatim i šunkom i sirom i sezamom. Nestale su odmah
Dobro jutro klokanice 😀
Vidim jučer je bio dan pun apetita 😂, svašta se papalo 😀
Prije par dana sam jela lubenicu, slatka je bila kao da je srce sezone 😀, ali mi nije nikako sijela 😥
Jučer mi je došla Seka sa klincima, šogorom i mamom, pa još druga nećakinja i još 2 curice iz ulice, 5 djece 🙈, malo je reći da je bio urnebes, puna 🏠 😀
Za ručak smo imali domaće pile sa krumpirom u pećnici i punjene paprike, kremšnite za desert (2 puta u 3 dana sam ih radila) i sladoled 😀, nismo jeli nego žderali 😂
Kremšnite OBOŽAVAM 🙊🙈
christyy popravak zuba u trudnoći je ok, čak koliko znam i anestezija može jer današnje anestezije su puno blaže i drugačijeg sastava nego prije, ali slikanje zuba nikako nije preporučljivo. I problem je ukoliko dođe nakon otvaranja zuba do upale i bude se morao liječiti što se tad obično moraju uključiti antibiotici a to baš i nije dobro. U svakom slučaju najbolje prvo otići zubaru da se vidi u čemu je problem i posavjetovati se sa svojim ginekologom prije nego se bilo šta počne raditi. Ja imam sreću pa klinika u kojoj je moj stomatolog surađuje sa klinikom mog ginekologa pa se savjetuju o svemu kad su u pitanju trudnice. Čak su nedavno počeli zajedničku akciju gdje sve trudnice koje kod njih vode trudnoću imaju besplatan pregled kod stomatologa, rade istraživanje uticaja oralnog zdravlja majke na zdravlje djece i u sklopu toga nakon poroda i pedijatar i kardiolog pregledaju bebu i zajednički rade na izradi studije o tome. Eto, odužih al valjda sam bar malo pomogla 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji