Jaaaooo koliko različitih iskustava 😊 ja nemam i dalje nikakve simptome. Ušli smo u 7.tjedan. Iskreno se nadam da će tako i ostati 😂😂
Curke evo mene sa pregledaSve je u redu, sve napreduje onako kako i treba, plod je 6,6mm i srce kuca ko ludo
Uzeo mi je papu i naručena sam sljedeći put za mj dana a do tad trebam izvaditi krv i dati mokraću. I dobila sam neke vitamine… Sve u svemu za sada sve ide uredno a meni je velikoo olakšanje sada…
I da, dobila sam slikice sa ultrazvuka tako da imam savršen poklon za dati mužu za Valentinovo
Bravo christyy! Vidis da je sve u redu! 😊 I ja trebam uraditi nalaze do sljedećeg pregleda. A sto se vitamina tice rekao mi je , zasad, da pijem samo Folnu...
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Jutro cure :)
Kako ste danas? Jeste proslavile valentinovo? Hehe
Mome muzu je sutra rodos pa sam u pecenju torte :)
Ja sam usla u 10tt i mucnine su mi nekako oslobile ovih dana, nije mi vise muka onako cijeli dan vec ssmo nekad me uhvati nadam se da ovo nije zatisje pred buru 😂
Jutro Pandice i ostale klokanice. Evo popila kavicu i ispratila muža na posao. Meni su počele mučnine tek sad ali zapravo, ja bih to više nazvala netolerancijom na mirise. Ne mogu više svoje hlače obući pa idem kopati po ormaru što cu sutra obući kad budem išla na pregled.
Curke evo mene sa pregledaSve je u redu, sve napreduje onako kako i treba, plod je 6,6mm i srce kuca ko ludo
Uzeo mi je papu i naručena sam sljedeći put za mj dana a do tad trebam izvaditi krv i dati mokraću. I dobila sam neke vitamine… Sve u svemu za sada sve ide uredno a meni je velikoo olakšanje sada…
I da, dobila sam slikice sa ultrazvuka tako da imam savršen poklon za dati mužu za Valentinovo
Bravo christyy! Vidis da je sve u redu! 😊 I ja trebam uraditi nalaze do sljedećeg pregleda. A sto se vitamina tice rekao mi je , zasad, da pijem samo Folnu…
Daa, Bogu hvala... sad mi je puunoo lakse.. Kad je tebi sljedeći pregled? ja sam tek za mj. dana
Dobro jutro!
Ja sam isla vaditi krv jutros, popila kavicu sa sekom koja radi u bolnici i dosla doma, sad jedem voce i citam :)
Popodne idemo necakinji na rodendan.
Mi jucer nista za valentinovo, ja sam doma na mirovanju, a i vec smo dugo skupa i zaista stalno negdje idemo, pa nam ovo jucer nije predstavljalo nesto ;)
Sta se danas kuha?
Inace, koliko imate godina, jeste u braku, radite?
I naravno, glavno zensko pitanje, kako stojite s kilama? Al napisite i visinu, nije isto 70kg na 160cm i 180cm :D
Jao cure, meni postaje sve nekako teško, hvata me umor, zapravo ne da me hvata nego sam umorna cijeli dan. Jedva stojim na nogama. Nemam volje ni snage skuhati ručak... Danas sam po kalkulatoru 7+5, zadnja m bila mi je 23.12. još nisam bila kod ginekologa, Tek 22.2.
Netko je spominjao probadanje u jajnicima, o da svaki puta kod nekog naglijeg ili iznenadnog pokreta. Npr. Kad naglo ustanem iz kauča...
url=https://lilypie.com]
Jutro curke 😍 vidim ima novih dobrodošle i sretno 🤗🤗🤗
Ja sam jutros bila na drugom pregledu i sve je u savršenom redu. Mrvica raste i sad je 2 cm danas mi je 8+4. Presretna sam. Mucnine tu i tamo na dane oviisi. Glad idalje nenormalna i umor uzas veliki... Al dobro sve su to slatke muke 😍😍
Nestrpljiva i Christy, bravo za preglede!
Nestrpljiva, pa najedi se, nemoj trpiti glad! :D I poslije na spavanje :)
Koskice tocno znam kako ti je. Ja sam toliko umorna i slada da nista ne mogu. To malo snage sto imam malom napravim kasicu presvucem i legnem nazad na kauc. Za nista nemam volje.
Ja cu uskoro 25.g, u braku sam i kao sto znate imam vec jednog bebaca :) i ne radim al sam na porodiljnom. Kila imam 68 i 180cm :P
Sortiraj odgovore
Najstariji