Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    16. Veljača 2018. 01:49

pozdrav cure  evo da vam se i ja pridruzim  danas sam po racunu 5+6, znam za trudnocu od 3+6, samo mi je trebalo malo vremena da mi "sjedne" cinjenica da sam trunda, planirali smo negdje krajem godine krenuti raditi na bebi kad ono - surprise  dragi lebdi od srece a meni se cini da nam je malo prerano, naime imamo hurricane od 17 mjeseci, ali sto je sad - tu je  nadam se finom druzenju s vama iako cu ja biti prisutna tek u vasim popodnevnim satima i u nocnoj, posto zivim na drugom kraju svijeta 

• pandica1805
    16. Veljača 2018. 07:45

Jutro :)
    Bas sam i ja primjetila da smo sve mlade mame :P
    Dobrodosle nove :)
    Jucer sam propustila citat pa cu napisat sta danas kuham 😂 krumpir u holand umaku i sparoge u prsutu. To mi se nesto jako jede sad u trudnoci..
    A u prvoj trudnoci i evo sad ne mogu bez cokolade. Cim otvorim oci prvo nesto slatko moram.

Jane_Doe
    16. Veljača 2018. 07:51

Jutro cure, vidim da ste se raspisale 😊
    Mene je ukljestio zivac u ledjima pa sam nepokretna.. 
    Bas mi je lijepo vidjet da ima par novih cura i koliko vidim sve smo jako mlade 😁 ja imam 24 godine i ovo mi je druga beba, a kile cu presutiti 😂😂

PlavaBorovnica
    16. Veljača 2018. 08:00

Schinin, dobrodošla. Nema prerano, pravi trenutak je onaj kad se dogodi, jer da nije ne bi se dogodilo. Meni je sve čudo nesređeno, ali beba je pogodila trenutak a mi ćemo se snaći najbolje što znamo.
    Pandice, dobro mi zvuči tvoj ručak
    Imam neku bakteriju u mokraći, gin. propisala antibiotik i ne smijem jesti slatko jer i bakterija to voli.

16. Veljača 2018. 09:06

Dobro jutro i dobrodosle nove cure! :)

suncica85
    16. Veljača 2018. 10:57

Pozdrav svima, ja vam ne stignem bas tipkati, al svratim i procitam. Evo, krenula sam ovo pisat u 10 sati i svako malo me nes prekine. Ja onda i nisam tako mlada kao vecina ali se tako osjecam  
    32 god, udana (vec smo jako dugo zajedno), prva trudnoca (8+6), 168/60, zaposlena, bila i na testiranju za drugi posao, zelim promijeniti, cekam sad za dalje hoce li me zvati ali me sve strah tko bi i htio zaposliti trudnicu  a naravno ako dodje do toga ne bi im presutila. 
    Sto se tice kuhanja, muz kuha preko tjedna jer nikad nisam prije 17h doma sa posla. Evo, mislim da sam uspjela sve reci i predstaviti se 

Jane_Doe
    16. Veljača 2018. 11:23

Suncice moram ti iskomentirat ovo da nisi tako mlada.. Meni je sve ispod 40 mlado 😊

suncica85
    16. Veljača 2018. 12:12

Jane Doe slazem se, s godinama mi se pomice i granica mladosti 
    Mislila sam nisam tak mlada jer su vecinom cure 24,25 god.vidim

sarajka
    16. Veljača 2018. 12:24

suncica85

Jane Doe slazem se, s godinama mi se pomice i granica mladosti
    Mislila sam nisam tak mlada jer su vecinom cure 24,25 god.vidim

Evo ima jedna i sa 34 godine. 😄 Sta bih ja trebala da kazem? 😆

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

16. Veljača 2018. 13:15

Da Suncica, meni to isto uopce ne zvuci staro, zapravo, jedva cekam 30e!
    Ma bitno je kako se osjecas :) :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.