evo da se i ja upišem..2 dana zaredom + ..u četvrtak idem do ginekologa pošto su tad trudnice..na šta da obradim pažnju što se tiče upita..nebi htjela proje 7.tjedna da mi radi ultrazvuk..šta mislite?
Cure, ipak nista od mene... Evo mozete procitati sve ovdje na llinku:
http://www.forum.hr/showpost.php?p=68084433&postcount=5970
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Bok cure evo da vam se i ja pridružim,imam 30 god sretno udana 3 godine,prva trudnoća 5 +6 ,bila sam prvo na ljetne bebe sad sam sa vama jer mi je jedna cura rekla za vas,recite mi jeste vi stalno zabrinute jeli sve u redu,ja neznam zasto je mene obuzeo takav strah,vec sam bila na uzv ,sad me u utorak ceka drugi,imate li vi kakve simptome??
Vidim da je dosta vas imalo ovakve osjećaje i simptome kao ja,pa mi je odmah lakše,drzite mi fige za utorak da sve prođe super😇
Pozdrav svim curama, a najveći Omerti...stvarno mi je žao... drži seeee draga naša...
što se informacija tiče ja imam 27 godina, u braku sam i ovo je moj prva točkica (10+6) zbog koje sam presretnaaa.. 175/60 trenutno...
Endzrue i riri, dobrodosle!
Endzrue, koji si tjedan trudnoce? Pa ne trebas na pregled prije 7tt ako je sve ok i nemas bolove.
Riri, sa koliko si bila na pregledu? Sto se vidjelo?
Ja sam imala 3 spontana i vise uopce ne osjecam strah, ne mogu nikako utjecati na bilo sta i onda mi preostaje samo uzivanje :)
Omerta, jako mi je zao, cuvaj se!
Hvala cure na dobrodoslici 😊
Omerta tako mi je zao 😢 drzi se, imas veliki virtualni zagrljaj
Ajme cure, vi ste bas sve mlade, ja sam bas baba u uspiredbi s vama - za tocno 4mj punim 37😯 a kile- jel vi to pokusavate da me bacite u potpunu depru??? Ja sam se zbog dojenja udebljala ko 🐷😞
Sto se ostalog tice: udata 7,5god, curka od 17mj, u momentu radim neke Projekte od kuce.... iako sam sad jos zauzeta sa uredjivanjem kuce, tek smo prije mjesec preselili, tak da ovdje nemam jos nig ginekologa ni nist 😱
PlavaBorovnica imas potpuno pravo, tako je bilo sudjeno sad je na meni da napravim najbolje sto mogu
Teta55 3 spontana I toliko pozitive I totalni zen? Zeno Ballon do poda!!! Nadam se od srca da si potrosila tvoju kvotu nesrece I da ce od sada sve biti u najboljem redu
Sortiraj odgovore
Najstariji