Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    16. Veljača 2018. 13:52

evo da se i ja upišem..2 dana zaredom + ..u četvrtak idem do ginekologa pošto su tad trudnice..na šta da obradim pažnju što se tiče upita..nebi htjela proje 7.tjedna da mi radi ultrazvuk..šta mislite?

Omerta
    16. Veljača 2018. 14:50

Cure, ipak nista od mene... Evo mozete procitati sve ovdje na llinku:
    http://www.forum.hr/showpost.php?p=68084433&postcount=5970

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• NemamNadimak77
    16. Veljača 2018. 14:55

Omerta, bas mi je žao 

Isssa
    16. Veljača 2018. 15:05

Omerta jako mi je žao 😢

• riri5
    16. Veljača 2018. 16:02

Bok cure evo da vam se i ja pridružim,imam 30 god sretno udana 3 godine,prva trudnoća 5 +6 ,bila sam prvo na ljetne bebe sad sam sa vama jer mi je jedna cura rekla za vas,recite mi jeste vi stalno zabrinute jeli sve u redu,ja neznam zasto je mene obuzeo takav strah,vec sam bila na uzv ,sad me u utorak ceka drugi,imate li vi kakve simptome??

• riri5
    16. Veljača 2018. 16:13

Vidim da je dosta vas imalo ovakve osjećaje i simptome kao ja,pa mi je odmah lakše,drzite mi fige za utorak da sve prođe super😇

16. Veljača 2018. 16:16

Pozdrav svim curama, a najveći Omerti...stvarno mi je žao...  drži seeee draga naša... 
    što se informacija tiče ja imam 27 godina, u braku sam i ovo je moj prva točkica (10+6) zbog koje sam presretnaaa.. 175/60 trenutno... 

16. Veljača 2018. 16:38

Endzrue i riri, dobrodosle!
    Endzrue, koji si tjedan trudnoce? Pa ne trebas na pregled prije 7tt ako je sve ok i nemas bolove.
    Riri, sa koliko si bila na pregledu? Sto se vidjelo?
    Ja sam imala 3 spontana i vise uopce ne osjecam strah, ne mogu nikako utjecati na bilo sta i onda mi preostaje samo uzivanje :)
    Omerta, jako mi je zao, cuvaj se! 

Schinin
    16. Veljača 2018. 17:27

Hvala cure na dobrodoslici 😊
    Omerta tako mi je zao 😢 drzi se, imas veliki virtualni zagrljaj
    Ajme cure, vi ste bas sve mlade, ja sam bas baba u uspiredbi s vama - za tocno 4mj punim 37😯 a kile- jel vi to pokusavate da me bacite u potpunu depru??? Ja sam se zbog dojenja udebljala ko 🐷😞
    Sto se ostalog tice: udata 7,5god, curka od 17mj, u momentu radim neke Projekte od kuce.... iako sam sad jos zauzeta sa uredjivanjem kuce, tek smo prije mjesec preselili, tak da ovdje nemam jos nig ginekologa ni nist 😱
    PlavaBorovnica imas potpuno pravo, tako je bilo sudjeno sad je na meni da napravim najbolje sto mogu

Schinin
    16. Veljača 2018. 17:36

Teta55 3 spontana I toliko pozitive I totalni zen? Zeno Ballon do poda!!! Nadam se od srca da si potrosila tvoju kvotu nesrece I da ce od sada sve biti u najboljem redu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.